Žmonijos paskirtis yra jiems patiems nesuvokiamai paprasta. Kai atsirado pirmoji ląstelė, ji tikriausiai jau nebuvo pirmoji, prieš ją, jau buvo susikūrę kažkas panašaus, tik tos vadinamosios "pirmosios" ląstelės pliusas buvo tas, kad ji gebėjo replikuotis. Esmė, kad ji galėjo daugintis. Taip vystėsi toliau viskas, rūšys ir pan, tačiau rūšyje visada atsirasdavo toks, kuris negalėdavo daugintis, aš ji vadinsiu degeneratu. Taigi degeneratas negalėjo daugintis, todėl jo genai niekur nenuėjo ir jis išnyko nepalikdamas savo dnr, "išlikinėjo" tik tokie, kurie daugindavosi. Taip priėjo iki mūsų. Daugintis yra instinktas nuo senų senovės.
Taigi, mūsų gyvenimo prasmė yra pratęsti gyvenimo ciklą. Galima teigti, kad prasmė yra daugintis, tiesiog taip vat paprastai. Net viską ką mes darome gyvenime yra dėl šeimos, o šeima tam, kad būti laimingiem, tam, kad palikti po savęs palikuonių. Kadangi tai instinktas, tai paprastai patenkinus jį, žmogus pasijunta pilnavertis. Todėl beveik visi šeimą laiko didžiausia vertybe.
Kalbant apie manęs suderinamuma, tai tiesiog gal kolkas tau per daug sudėtinga mane suprasti. Mano Dievas yra aš pats. Ir mano Dievas tikrai nėra žmogaus logika ir intelektas, nemaišyk.. Aš žinau kada jaučiuosi laimingas, ko man reikia, žinau kaip kada jaučiuosi ir logika bei šaltas mąstymas yra tiesiog mano gyvenimo būdas, tikėjimas, bet ne Dievas, aš to negarbinu.
Jėzus buvo šarlatanas, naujojo testamento pasakos pagrindinis herojus.
Atsakyk į klausimus, prašyčiau iš eilės:
1) Kodėl tiki tuo, kas parašyta ant popieriaus ir kodėl netiki antikiniais Dievais, apie kuriuos taip pat buvo parašyta ant popieriaus ir paleista į serijinę leidybą. Todėl, kad tai gražiausias iš tavo skaitytų kūrinių?
2) Po jėzaus kristaus buvo buvo kryžių karai su visais priedais įskaitant pagrindinius - masinės žudynės, prievartavimai, kankinimai, plėšimas, melas, apgavystės. Po jėzaus buvo ir krūva kitų šarlatanų, kurie apsimesdavo Dievo vaikais, kurie rodydavo įvairius ženklus, kurie buvo suklastoti. Dabartyje tokius šarlatanus akimirksniu demaskuoja. Praietyje visi būtų patikėję ir net parašę knygas, kaip ir yra padarę kai kurie. Koks yra didžiausias pagrindas tikėti Dievu ir atskirti nuo kitų "hipnozių" ar kaip tu ten labai jau "savotiškai" išsireiškei?
3) Ar nemanai kad posakis "tyla - gera byla" kartais yra labai geras, nes tu beviltiškai ginčijiesi dėl temos, su kuria niekas niekada nesutiks iš tų, kurie jau netiki? nes būtent dėl to ir ant tavęs visi siunta. Tu stengiesi įrodyti neįrodoma, o ne diskutuoji, savo nuomonės kišimas nebandant atsižvelgti į kitų, nėra diskusija. Kai vienas sako juoda, o kitas baltą, reikia apmastyti apie pilką ir juodą ir baltą. Nepaisant to, kad tiki tik į baltą, gali šnekėti apie juodą. Ir bent kartą diskusija nesukišti į ... bibliją. Nes didžioji dalis ja netiki, o tu vis kaip užsivedes pasakoji "Gyveno kartą senelis ir senelė ir turėjo jie paršelį...". Čia neparalelizmas jei ką.
4) Kada paskutinį kartą šnekėjai su Dievu ir ką gero jis tau sakė?
5) Jei Dievas nieko nebaudžia, nieko neskriaudžia ir apskritai NIEKO nedaro, bei leidžia mums gyventi taip, kaip mes norime, tai ar mes neturėtume gyventi taip kaip mes norime ir nekišti jo į visokias forumų temas minint "o jis padarė tą.." , "o kaip jis ten padarė ana... oho", o biblijoj parašhtas anas ir dar anas? Padaryk temą "biblija", bus patogiau.
Tu stengies elgtis kaip "stipriadvasis", o elgiesi kaip vaikas. Tu erzini visus, kas yra nuodėmė.
Bijau, kad galiu šnekėti už visus ir pasakyti MES NENORIME KAD TU ŠNEKĖTUM APIE TAI, KAS PARAŠYTA BIBLIJOJ, mes čia ne knygas aptarinėjam. Kas parašyta biblijoj mes, turbūt, visi žinom ir esam skaitę. Mums yra įdomu tai, ko mes beveik nežinome. Taigi, kol mes dar norime, kad tu apskritai kąnors šnekėtum pasistenk kaipnors bent truputi kažkaip keist stiliu, nes per daug didelė viesose temose monotonija darosi. TU VISAS TEMAS PRIVEDI PRIE DIEVO. Nedaryk to, nes Dievas daugumos nedomina jau. "Vaikystė buvo graži.. bet ji praėjo, dabar mes laukiam argumentų".