Re: Atleidimas iš darbo
gal ir nelaimetum . bet nepakenktu geriau istatymus zinoti .
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo
Ir isko gi as girdziu??? Kas is Tavo tu ziniu???? Tipo dirbi toliau???
nei vienam istatyme nerasi nei zodzio parasyto, kad tau priklauso tai, kas yra imones nuosavybe, isskyrus tavo atlyginima
nei vienam istatyme nerasi nei zodzio parasyto, kad tai priklauso tai, kas yra imones nuosavybe, isskyrus tavo atlyginima
Ytariu labiau apsimoketu pamirsti tokias ystatymu zinoves bei kovotojas su savom mintim vienas...
Naudingesnis reikalas, nei bandyti susisneketi.... ;D
Nu, kad tikrai taip..
tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies
klausimas... prie ko cia seimas ir tavo maxima :?
o tu bent pati nors karta atsivertei darbo kodeksa???
ir kitas klausimas, kai tu atejai i darba, tau turejo duot belekiek zurnalu visokiu pasirasyt, kuriuose nurodytos vidaus taisykles, pareigybes ir kitos nesamones.. tad, mieloji, tu pati parasa uzdejai, kad to ir to nedarysi tie zurnalai, kaip sutartis.. o tu ja sulauzei ...
Aukse, 31 wrote:tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies
klausimas... prie ko cia seimas ir tavo maxima :?Aukse, 31 wrote:gal ir nelaimetum . bet nepakenktu geriau istatymus zinoti .
o tu bent pati nors karta atsivertei darbo kodeksa???
ir kitas klausimas, kai tu atejai i darba, tau turejo duot belekiek zurnalu visokiu pasirasyt, kuriuose nurodytos vidaus taisykles, pareigybes ir kitos nesamones.. tad, mieloji, tu pati parasa uzdejai, kad to ir to nedarysitie zurnalai, kaip sutartis.. o tu ja sulauzei ...
Gerbiamoji Nijole
> na taip ir būna žmonėms, kurie deda parašus nt visko net nepaskaitę dokumentų, o paskui skalambija varpais..
Aukse, dėl to posto kur ten linki " kad atidubasintų kažką kažkas.. " na kaip tavo amžiaus moteriškei nederėtų tokias rupūžes iš burnos leisti..
Sėmkės tau gyvenime..
o dieve...Aukse, tau dar nesiule filmuotis lietuviskoje filmo versijoje Dumb and Dumbest?...
Violeta, tu tolerantiska ir sakyciau kantri
o dieve...Aukse, tau dar nesiule filmuotis lietuviskoje filmo versijoje Dumb and Dumbest?...
Auksė turbūt be konkurso the Dumbest rolę gavo, tik va bėda - neranda lygiaverčio partnerio filmavimuisi...
ir man dar labai "patiko" tas postas, kur visi vagys ir komunistai...
šiaip gal Auksei kokia sunki psichinė negalia buvo nustatyta tik ji neprisipažįsta?... nu negalima taip juoktis iš ligonių, bet žiauriai juokinga...
Aukse, atrodo turėtum būti protinga moteris Niekas tavęs nesmerkia - visi tik pakomentavo tavo atleidimo priežastį, kuriai visgi pritarčiau ir aš. Parašo galia po darbo sutartimi yra labai reikšminga.
savo kantrumu as ir pati stebiuosi, tiesiog man kartais gaila jos pasidaro, ir vel eilini karta bandau kazka paaiskinti (iki siol dar nepavyko to padaryt) :V
Violeta, man ir kartais gaila pasidaro, bet kartu ir siutas ima. Nesuprantu, kaip sitaip galima nesuprasti...ir dar tokios paprastos situacijos...
Linas, 23 wrote:Violeta, tu tolerantiska ir sakyciau kantri
savo kantrumu as ir pati stebiuosi, tiesiog man kartais gaila jos pasidaro, ir vel eilini karta bandau kazka paaiskinti (iki siol dar nepavyko to padaryt) :V
isvada-turi but mokytoja
As irgi dirbu Maximoje ir galiu pasakyti,kad Tu , Aukse, esi neteisi. Suprantu,kad pagundu ten daug...Ypac buna gaila tu, dar visai valgomu dalyku, kuriuos verciau ismeta, bet jokiu budu negalima suvalgyti (turiu galvoje pernokusius vaisius ,kurie nebetusi prekines isvaizdos,nes yra pernoke), apie tai,kad parsinesti namo,tai net minciu nera....
Loreta> pvz zinau kad iki parduotivej tai isima is rinkos tas prekes ir puse kainos jas galima nusipirkti(darbuotojai gali nusipirkti tik)..kaskaip keista kad jie metami nes kiek as zinau tai daug kas perka uz puse kainos ir nesasi i namus...
Kiek produktu ten "pasensta" ,tiek ispirkti neimanoma...:) Ypac dayg vaisiu iskeliauja i siukslyna. Jie labai greit puva...O dauguma ageresniu, zinoma, kad nusiperka patys darbuotojai. Ir ne tik uz puse kainos ,bet ir uz mazesne ,negu puse. Pvz., vakar nusipirkau orchideja uz 0.99...:)
Ne tai nera vaqyste , ir nebepriklauso ponams Markeviciams . Josd priklauso zmogui kuris MAN pardavejai atidave ir dar pasako tai jums . Bet gal jums to nesuprasti , nes jusu nagai Jau labai riesti i save . O , kad mane apiplesinejo pirkejai tai yra gerai ? valio tokiems pirkejams . Dauguma pirkeju , kaip jus issireisket taip pat yra vagys .
Aukse... na jau ne vienas zmogus megina pasakyti tai kad tu suklydai ir todel neturi dabar darbo, nereikai cia db seiletis (nes kaip amtayu tau i galva neatejo proto) (sakysi kad as 11 metu jaunesnis muzikas tau aiskina gyvenima ir t.t ,bet kas tauve pamokys jei ne mes.) todel ieskokis kito darbo ir pamirsk tuos rimi lipdukus. o beje rimi ir nepriklauso Markeiciams ar kokiems ten nes RIMI yra norvegu proekybos tinklas.
> skaitant tavo postus man kyla klausimas koks tavo issilavinimas.. :V
Aš be žodžių. Man buki žmonės sukelia kažkokią nenusakomą agresija ;D
taip sunkiaij cia visi raso:D juk viskas daug paprasiau,istatimaij ar dar kokie tai apribojimaij tik naujios idejios pradzia,kuri neisvengiamaij kazkam glvoje gims, ir i darba aina tikraij tie zmones kurie neturi kiur pinigeliu deti,ir ar atleido del to ar ano ,ale koks skirtumas,pamokele visiems skaititojams,nereika nei gandro nei sautuvo, yra begale varijantu kaip galima pasijimti tevu sumoketus mokescius ar savo paties ir dar su kaupiu,.. gal kas sakys kokia naglastis,tiesog juk nesame kalti del kazko kas jau sukurta ir atviraij sakant susikiurk pirma sau o ir nuo to aplinkiniaij tikraij nenukentes o bius tik geriauj,.. valstybe tai mafija ir dar legali ,tai tarnaukime ir imkime sau is jos nauda,..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo