41

Re: Atleidimas iš darbo

Vaiva, 19 wrote:

kodel sitos temos nerakinate?nes cia tokia nesamone(bent jau man kiek pastebejau daugumai taip pat)

Nes labai smagu skaityt wink ;D

42

neteisetas atleidimas reiskia ,kai darbuotojas nesutinka ,kad jam priskirema drausmine nuobauda,

43

Aukse, 31 wrote:

Gal nederėtrų švaistytis terminais kurių dar nelabai suvokiate .

O Tu pati suvoki apie ka sneki???? big_smile Ar tik Tu viena ir tesupranti apie ka sneki?.... ;D

44

Nemanau , kad labai linksma , kai atleidzia is darbo . Gal reiketu pasilinksminti , kai ir tau taip atsitiks .

45

Aukse, 31 wrote:

Nemanau , kad labai linksma , kai atleidzia is darbo . Gal reiketu pasilinksminti , kai ir tau taip atsitiks .

kas sake kad linksma???? Bet konkreciau ir aiskiau tai tikrai galetum sneketi.... ;D

46

Nemoku konkreciai kalbeti . Mane atleido neteisetai .

47

Aukse, 31 wrote:

O kazka del to gali pakeist???? Ieskok kito darbo.... :V

48

Aukse, gyveni, klaipedoj, tikrai ne kokiam kaime.. tai manau darba nebus sunku nauja susirast :? ir kita karta dirbdama pagalvok, ka darai...
ir siaip.. idomu.. nu nzn, kaip as galvosiu po 10 metu :? bet kai as ieskau teisybes, kur ieskoti jau nereikia, tai dar galima pateisinti mano naivumu ir jaunumu.. o tave.. tave atleido, nes savinaisi tai, kas ne tavo :? ir tu pati ta pripazinai :? tai prie ko cia nesutikimas su atleidimo priezastimi :? ir dar karksi apie neteiseta atleidima :? pati pripazinai, ka padarei ir dar sakai, kad neteisingai su tavim pasielge :? tai blyn, kai dirbau banke man reikejo nueiti kokius kelis milus persivesti i savo saskaita, issigryninti ir paskui kai mane atleis << sakyti, kad nesutinku, mane atleido neteisetai :?

49

Aukse, 31 wrote:

Klausykis grazuole vasara, o vogti rimes lipdukus teiseta ? :::b02 visose loterijose yra sakyga "loterijoje negali dalyvauti loterijos organizatoriaus darbuotijai ju gimines ir t.t" o tu dirbai sitame norvegu prekybos tinkle, ar emei tik tuos lipdukus kuriu neeme klientai bet faktas kad emei. o ta zodi emei galaima traktuoti kaip vagyste. nudegei pirstus tai db atlaikyk pasekmes.
> o kita darba jei noresi tai rasi.

> as nesuprantu 31 metai ir dar ji nesuvokia kad voge, ar centa ar dantu krapstuka bet tai vaygste.

50

Aukse, 31 wrote:

Atleiddimas pagal 136 straipsnį .

1 dalis yra uz pravaikstas

51

Karolina, 20 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

kodel sitos temos nerakinate?nes cia tokia nesamone(bent jau man kiek pastebejau daugumai taip pat)

Nes labai smagu skaityt wink ;D

del to linksmumo tai tikrai nesigincysiu...bet siaip kaip Aukses tema tai labai jau populiari ;D

52

Aukse, tave atleido is darbo pagal 136 str. teistai. "2) kai darbuotojas viena karta siurksciai pazeidzia darbo pareigas (kodekso 235 straipsnis.)"
>> 235 straipsnis "4) pasinaudojimas pareigomis siekant gauti neteisetu pajamu sau ar kitiems asmenims arba del kitokiu asmeniniu paskatu, taip pat savivaliavimas arba biurokratizmas."

va tau visas aiskinimas. prima pasiskaiitinek darbo kodeksa ir tada tik rek visa gerkle kad neteisetai atleido wink

53

ga;ima atleisti , kai pasisavina pinigus ar prekes . Tada kodel neatleido ir darbuotoju , kurie landzioja po svetimas spinteles ir savinasi svetimus daiktus ? Arba tegul firmos direktore atsileidzia pati save uz savivaliavima ir svetimu daiktu metyma .

54

Aukse, 31 wrote:

ga;ima atleisti , kai pasisavina pinigus ar prekes . Tada kodel neatleido ir darbuotoju , kurie landzioja po svetimas spinteles ir savinasi svetimus daiktus ? Arba tegul firmos direktore atsileidzia pati save uz savivaliavima ir svetimu daiktu metyma .

man atrodo kad tau ant galvos ir kuola tašyti galima ir tu vistiek nesuprasi kodel iš darbo išlekei...

> tas lipduku savinimasis liko is rusu laiku tau kad visi eme tai kas ne vietoj padeta ar jei tik buvo galima kaip nors pasisavinti tai visi ir imdavo. tokia ta 76 metu karta... :V

55

Aukse, 31 wrote:

jeigu tu taip dirbai, kaip čia diskutuoji, tai ačiū Dievui, kad tave atleido... ir ko čia taip putotis? pati apsidirbai, bet kalta ne tu, o visi kiti aplinkui? smile

56

Diva, 35 wrote:
Aukse, 31 wrote:

jeigu tu taip dirbai, kaip čia diskutuoji, tai ačiū Dievui, kad tave atleido... ir ko čia taip putotis? pati apsidirbai, bet kalta ne tu, o visi kiti aplinkui? smile

va ir as jai ta pti i galva meginu ikalti.. Diva kas darosi pasauliui ? as maniau kad kvaili tik jauni zmones o pasirodo as klydau big_smile big_smile

57

Linai>>zinoki tu labai klydai...Ause toks perliukas kuris niekada nesupras tai ka mes sakome o taip gaila...juk nuo darzeliu laiku kalama i gaila kad imti svetimu daiktu negrazu ir negalima...

58

Linas, 20 wrote:
Diva, 35 wrote:
Aukse, 31 wrote:

va ir as jai ta pti i galva meginu ikalti.. Diva kas darosi pasauliui ? as maniau kad kvaili tik jauni zmones o pasirodo as klydau big_smile big_smile

Linuk, kvailumas nuo amžiaus nepriklauso: paprastai protas ateina su amžium, bet kartais būna, kad amžius ateina vienas.... :::044

59

saorry , gal as ir kvailai pasielgiau , bet direktore irgii ne protingiau , darbuotoju pc truksta . gales pacios kasose sedeti . Per mano darbo laika daug darbuotoju buvo atleisti , abejoju ar visi voge ir sukciavo .
Apie vagystes . Lietuvoje daug kas vagia . Parodykit man nors viena asmeni kuris nera suklydes .

60

Aukse, 31 wrote:

saorry , gal as ir kvailai pasielgiau , bet direktore irgii ne protingiau , darbuotoju pc truksta . gales pacios kasose sedeti . Per mano darbo laika daug darbuotoju buvo atleisti , abejoju ar visi voge ir sukciavo .
Apie vagystes . Lietuvoje daug kas vagia . Parodykit man nors viena asmeni kuris nera suklydes .

juokdare tu ;D tai kas kad truksta ;D bet priima pastoviai ;D manai sunku rasti darbuotojus? nemanau :? as tai eiciau ir sedeciau, bet sia vasara atostogoms pasvenciau big_smile)
>> o jei ir atleido, tai gal buvo priezasciu :? nzn.. kita vertus.. tai kas, kad, anot taves, visi vagia.. bet pirmiausia reikia pradeti ziureti i save, o tik paskui dairytis, ka kur ir kiek pavoge..
>> nors nzn.. keistai skambes.. man tu primeni mane ;D kai as pradedu ieskot teisybes kur jos nera ;D