Re: Atleidimas iš darbo
Lietuvoje, ko gero, yra TIK antra to medalio puse
Vaiva, tavo rankoms ar samonej viskas gerai? sunku buvo skaityt paskutini komentara
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Lietuvoje, ko gero, yra TIK antra to medalio puse
Vaiva, tavo rankoms ar samonej viskas gerai? sunku buvo skaityt paskutini komentara
em smegenu uztemimas nuo valgio gaminimo ;D
o taip o antroj puses medalio Aukse:D ir jos tyra sazine
Clara, 31 parašė:na jai zmogus viesai apie savo klaidas kalba ,tai skaitau jau pripazista,
matyt as ta vieta, kurioje ji prisipazino blogai padariusi, busiu praleidus, nes perskaiciau vien tik tai kokie virsininkai nieksai ir kaip neteisetai ja atleido
man atrodo,jus cia visi susipainiojt,pradejot stebetis ir net gi teisti.... ,kad dar tokiu yra,bet aukse ieskojo ,tik bendraminciu,kuriems gal kazkas panasaus nutike....juk nevisada visi darbdavei buna teisus....o jums reiketu is aukses dar pasimokyti.....ne ja kaltinti......
man atrodo,jus cia visi susipainiojt,pradejot stebetis ir net gi teisti....
Niekas cia niekur nesusipainiojo.... Aukse puikiai zinojo, kad ykliuvo del smulkmenos.... nejaugi nesuprato per tiek darbo metu, kad kazkas is virsesniu aky turi ant jos.... o jaigu taip buvo, tai automatiskai ir liko atleista is darbo.... Ko stebetis, ko nesuprast ir kodel bandyti yrodyneti, nervintis ir kankintis del to, ko jau tikrai nebepakeisi... Tenka susitaikyt su esama padetim ir kazka keisti... ieskotis kito darbo....
Tie kurie labiausiai smerkia tie daugiausiai vagia . juk puolimas geriausia gynyba .
O jusu vaikiskos kalbos cia nieko vertos .
Kiek pastebiu, tai tikrai nieko vertos, nes Tu laikaisi savo ir visi kiti blogi...
Aš nesu vogus, žiūrėk į mane Nu tu tikrai nepyk, bet... aaa... net noretūsi gerai papurtyt tave, ar tu nesupranti ką tu šneki ? Tavo manymu visi yra vogę ? Nu taip, nėr žmonių be nuodėmės. Bet tikrai ne visi yra vogę...:) Keita matymas pas tave... Žiauriai...
P.S. Kodėl tu pakeitei savo potą, į kurią ir atrašiau čia dabar
ar tikrai neasi . as irgi galiu sakyti , kad esu sventa ir nesu vogusi .Visi cia tokie sventi , nekalti . ar angelu sparneliai nedygsta ?
ar tikrai neasi . as irgi galiu sakyti , kad esu sventa ir nesu vogusi .Visi cia tokie sventi , nekalti . ar angelu sparneliai nedygsta ?
Aukse, truputi gedos ir sazines tau gal padovanot?
Taip tikrai neesu vogusi. Kas sakė, kad aš šventa?
Kad neesu vogusi tai reiškia, akd esu šventa?:D
inba zinoma taip emiau ir patikejau , vargse nekalta mergele .
Ka čia sakė, kad kažkas aplamai yra nekaltas?
Radau didziausius vagis , padlaizius netolerantiskus melagius. bailius ribotus piktus nedraufiskus komunistus . Linkiu kuo daugiau svetimsaliu sutikti , ,kad gerai atidubasintu Sekmes . Jei istrinsit nepatingesiu parasyti vel .
Aukse laikykis.... laikykis stipriai ysikibus, be nervu, ramiai, giliai kvepuok.... ;D
zinai, as galiu pasakyt, taip, as kartais parsinesu is darbo gerimo, kuri gaminam, taip zinau kad tai vagyste bet skirtumas tame, kad jei busiu "pagauta" ir atleista is darbo, tikrai nepulsiu dauzyt krutinen ir sakyt, kad mane atleido neteisetai..
taip tai butu sudina, bet bet kiekviena smulkmena kuria tu paimi, gali buti traktuota kaip vagyste, ir JIE teisus. Aukse, mes netvirtinam jog nieko nesam paeme, pavoge, ar kad esam sventi.. mes sakom, kad jie turejo teiseta priezasti tave atleisti. taskas
Vat būtent. Violeta sako, teisingai
tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies
tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies
Ir ka prisikovosi???
Beja, ka prisikovojai??? Ydomu juk... ;D
Jo, man irgi įdomu. Prisidedu prie klausimo;D
Aukse, kovot neverta, nes pagal darbo sutarti ir kitus dokumentus, buciau kalta, lygiai taip pat, kaip tavo atveju.. o niuansai niekam neidomus, ar tai tik priezastis, kad susidorot; ar griezta imones politika, svarbu tai, kad jie turi rimta pazeidima ir turi teise atleisti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo