181

Re: Atleidimas iš darbo

Lietuvoje, ko gero, yra TIK antra to medalio puse big_smile
Vaiva, tavo rankoms ar samonej viskas gerai? sunku buvo skaityt paskutini komentara big_smile

182

em smegenu uztemimas nuo valgio gaminimo ;D
o taip o antroj puses medalio Aukse:D  ir jos tyra sazine smile

183

Violeta, 29 parašė:
Clara, 31 parašė:

na jai zmogus viesai apie savo klaidas kalba ,tai skaitau  jau pripazista,

matyt as ta vieta, kurioje ji prisipazino blogai padariusi, busiu praleidus, nes perskaiciau vien tik tai kokie virsininkai nieksai ir kaip neteisetai ja atleido

man atrodo,jus cia visi susipainiojt,pradejot stebetis ir net gi teisti.... ,kad dar tokiu yra,bet  aukse ieskojo ,tik bendraminciu,kuriems gal kazkas panasaus nutike....juk nevisada  visi darbdavei buna teisus....o jums reiketu is aukses dar pasimokyti.....ne ja kaltinti......

184

Clara, 31 parašė:

man atrodo,jus cia visi susipainiojt,pradejot stebetis ir net gi teisti....

Niekas cia niekur nesusipainiojo.... Aukse puikiai zinojo, kad ykliuvo del smulkmenos.... nejaugi nesuprato per tiek darbo metu, kad kazkas is virsesniu aky turi ant jos.... o jaigu taip buvo, tai automatiskai ir liko atleista is darbo.... Ko stebetis, ko nesuprast ir kodel bandyti yrodyneti, nervintis ir kankintis del to, ko jau tikrai nebepakeisi... Tenka susitaikyt su esama padetim ir kazka keisti... ieskotis kito darbo....

185

Tie kurie labiausiai smerkia tie daugiausiai vagia . juk puolimas geriausia gynyba .

186

Aukse, 31 parašė:

O jusu vaikiskos kalbos cia nieko vertos .

Kiek pastebiu, tai tikrai nieko vertos, nes Tu laikaisi savo ir visi kiti blogi...

187

Aš nesu vogus, žiūrėk į mane big_smile Nu tu tikrai nepyk, bet...  aaa... net noretūsi gerai papurtyt tave, ar tu nesupranti ką tu šneki ? Tavo manymu visi yra vogę ? Nu taip, nėr žmonių be nuodėmės. Bet tikrai ne visi yra vogę...:) Keita matymas pas tave... Žiauriai...

P.S. Kodėl tu pakeitei savo potą, į kurią ir atrašiau čia dabar smile

188

ar tikrai neasi . as irgi galiu sakyti , kad esu sventa ir nesu vogusi .Visi cia tokie sventi , nekalti . ar angelu sparneliai nedygsta ?

189

Aukse, 31 parašė:

ar tikrai neasi . as irgi galiu sakyti , kad esu sventa ir nesu vogusi .Visi cia tokie sventi , nekalti . ar angelu sparneliai nedygsta ?

Aukse, truputi gedos ir sazines tau gal padovanot? smile

190

Taip tikrai neesu vogusi. big_smile Kas sakė, kad aš šventa? big_smile Kad neesu vogusi tai reiškia, akd esu šventa?:D

191

inba zinoma taip emiau ir patikejau , vargse nekalta mergele .

192

Ka čia sakė, kad kažkas aplamai yra nekaltas?

193

Radau didziausius vagis , padlaizius netolerantiskus melagius. bailius ribotus piktus nedraufiskus komunistus . Linkiu kuo daugiau svetimsaliu sutikti , ,kad gerai atidubasintu Sekmes . Jei istrinsit nepatingesiu parasyti vel .

194

Aukse laikykis.... laikykis stipriai ysikibus, be nervu, ramiai, giliai kvepuok.... ;D

195

zinai, as galiu pasakyt, taip, as kartais parsinesu is darbo gerimo, kuri gaminam, taip zinau kad tai vagyste smile bet skirtumas tame, kad jei busiu "pagauta" ir atleista is darbo, tikrai nepulsiu dauzyt krutinen ir sakyt, kad mane atleido neteisetai..

taip tai butu sudina, bet bet kiekviena smulkmena kuria tu paimi, gali buti traktuota kaip vagyste, ir JIE teisus. Aukse, mes netvirtinam jog nieko nesam paeme, pavoge, ar kad esam sventi.. mes sakom, kad jie turejo teiseta priezasti tave atleisti. taskas

196

Vat būtent. Violeta sako, teisingai smile

197

tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies

198

Aukse, 31 parašė:

tikrai atleis neteisetai . Vietoj taves as bandyciau kovoti , nes musu seimas jau pakankamai issityciojo is liaudies

Ir ka prisikovosi???
Beja, ka prisikovojai??? Ydomu juk... ;D

199

Jo, man irgi įdomu. Prisidedu prie klausimo;D

200

Aukse, kovot neverta, nes pagal darbo sutarti ir kitus dokumentus, buciau kalta, lygiai taip pat, kaip tavo atveju.. o niuansai niekam neidomus, ar tai tik priezastis, kad susidorot; ar griezta imones politika, svarbu tai, kad jie turi rimta pazeidima ir turi teise atleisti