Re: Atleidimas iš darbo
as eixciau , as ten darbinciaus , as nedaryciau nieko nesaziningo , as pradeciau nuo saves ,BET nenoriu . Tai norejai pasakyri ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as eixciau , as ten darbinciaus , as nedaryciau nieko nesaziningo , as pradeciau nuo saves ,BET nenoriu . Tai norejai pasakyri ?
ne del to, kad nenoriu as neinu darbo ieskot :? kitos priezastys - as isvarau is LT, tai sia vasara dar noriu paatostogauti... pasibuti su mylimais zmonemis kuo ilgiau ir dazniau :H
Apie vagystes . Lietuvoje daug kas vagia . Parodykit man nors viena asmeni kuris nera suklydes .
Čia tipo "nėra suklydęs" reiškia, kad nebuvo apsivogęs?? Nu jeigu jau visai aplink tave tokių nėra - tai į mane pasižiūrėk: aš nevogiau, nevagiu ir, tikiuosi, niekada nevogsiu...
Na na ar ne per daug gerai papasakojai ? Beveik idealas .
Na na ar ne per daug gerai papasakojai ? Beveik idealas .
nu, atsiprašau, kad nevagiu ir kad manęs nedomina jokie akcijiniai bliūdukai...
Tai ir asd nevagiu , susirinkau visus MAN paliktus lipdukus ir nusipirkau bliuduku pigiau . Ar tai vagyste ?
Tai ir asd nevagiu , susirinkau visus MAN paliktus lipdukus ir nusipirkau bliuduku pigiau . Ar tai vagyste ?
tau Karolina neaiskiai isdeste, kad jei dirbi maxej ar rimej :? tai tu negali to daryti.. negali.. darbuotojai tuose zaidimuose nedalyvauja.. ne ne ne...
>> hmm.. butent.. idomiai tu galvoji.. manai, kad jie TAU paliko. deja.. jie paliko PARDUOTUVEI.. o tau priklauso is tos parduotuves tik ATLYGINIMAS, be lipduku..
ga;ima atleisti , kai pasisavina pinigus ar prekes . Tada kodel neatleido ir darbuotoju , kurie landzioja po svetimas spinteles ir savinasi svetimus daiktus ? Arba tegul firmos direktore atsileidzia pati save uz savivaliavima ir svetimu daiktu metyma .
Aukse, tu tikrai nemastai...o lipdukams pagaminti juk pinigu reik o del darbuotoju landziojanciu po tavo spinteles..juk ten tavo daiktai,o ne parduotuves
o direktore..kai tu busi direktore, galesi elgtis kitaip
Nepradekim valdzios ginti .To tikrai nederetu daryti .Tas gynimas gali ir pries jus atsisukti .
Aukse>>mieloji ar dar vis nesupranti kad tavo klaida kad tave atleido ar vis dar ne? gali saves neteisinti...
Aukse, nieks negina tos valdzios, tik sako kaip yra...o kol savo kaltes nepripazinsi tai nzn nzn...jei busimasis darbdavys paskambins i buvusia darboviete? :)kas tada...
Kai toks darbuotoju trukumas ? Ar ne patys darbdaviai priejo liepto gala su engimu ir vergvaldyste ? Dar galiu isvaziuoti i uzsieni . Manes cia niekas nelaiko .
darbuotoju trukumas sakai..na, bet, vis delto, kazkas aptarnauja tose kasose...vaziuok i uzsieni ir nesijaudink..tikrai atsiras tu darbuotoju..kaip sakei..taves cia niekas nelaiko
Nemabnau , kad atsiras . Vaikeli , nusileisk ant zemes ir pagalvok kodel yra kuriamos savitarnos kasos ir i Lietuva vezami Kinai . Gales lietuvius pakeisti . Turesit daug kinu pardaveju . Saunu .
na, kad as jaunesne uz tave tai tikrai, bet nemanau, kad esu vaikelis ir tuo labiau, kad skraidau padebesyse...tu geriau perskaityk visas savo temas nuo pat pradziu iki galo ir jei suprasi ka parasei tada as tau leisiu save vaikeliu vadint...isvis nesuprantu kaip zmogui gali patikt kai is jo tyciojamasi...
jei del temos...pakolkas dar nemaciau nei vieno kino, nei vienoj parduotuvej..gal jiems reikia laiko kol musu kalba ismoks?o gal paprasciausiai jie cie nesiverzia, nes nieko nepamete?turbut ne cia priezastis...bet jei jie Lietuvoj ir atsirastu...tegu buna, juk mes taip pat issibarste po visa pasauli...
Tyciojasi is nelaimes . Neilgai jau liko laukti kol paskutiniai lietuviai paliks lietuva . tada ir pamatysit visus kinus .
Aukse, tikrai nieks nesitycioja is nelaimes..as kalbu apie visas tavo temas..tau ne karta ir ne vienas apie tai jau sake..manau, kad visi buvo tolerantiski pradzioje, bet zinai...reikia jausti ir ribas...kol kinai "uzgrobs" Lietuva...na, manes jau nebebus speju...
Deja klysti , busi ir tu ir gal dar as , ir dar daug nebedarbingu prasigerusiu lietuviu .
...jei bus is ko gert tai dar visai neblogai klausyk...zinai, mokykloj mano istorijos mokytoja sakydavo:"atsiminkit, gali buti ir taip, kad konteineriu nebebus"...
Istorijos mokytoja teisi . Pereik per prastesniu daugiabuciu kiemus ir isitikinsi , kad tai tiesa , plius prastas siuksliaveziu darbas ir didelis siuklintoju ir vandalu aktyvumas . daugiau nebenoriu diskutuoti . Viso gero mergyte .
P .s man labai nerupi , kad juokiasi . Pasijuoks ir nustos .
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo