81

Re: Atleidimas iš darbo

..tiesa pasakius, buvau parasius daug, bet istryniau..nebenoriu ir as komentuoti tavo atsakymu...

82

Aukse, 31 parašė:

Neilgai jau liko laukti kol paskutiniai lietuviai paliks lietuva . tada ir pamatysit visus kinus .

Na palaukim palaukim, įdomu būtų pamatyt Lietuvą be lietuvių. Džiaukis kad Sodroj neberegistruoja atleidimo iš darbo priežasčių. Bo tikrai tektų tau lėkt į užsienį.
Čia klausimą dar turiu offtopic bišk.. Aukse, ar tu baigus kokį aukštąjį ar bent vidurinę? Čia šiaip, smalsumas.

83

Karolina, 20 parašė:
Aukse, 31 parašė:

Neilgai jau liko laukti kol paskutiniai lietuviai paliks lietuva . tada ir pamatysit visus kinus .

Na palaukim palaukim, įdomu būtų pamatyt Lietuvą be lietuvių. Džiaukis kad Sodroj neberegistruoja atleidimo iš darbo priežasčių. Bo tikrai tektų tau lėkt į užsienį.
Čia klausimą dar turiu offtopic bišk.. Aukse, ar tu baigus kokį aukštąjį ar bent vidurinę? Čia šiaip, smalsumas.

Pagal tai kaip Auksė samprotauja ir pagal jos logiką, tai gal nepilnas vidurinis ir yra... smile

84

aciu uz viska

85

Aukse, 31 parašė:

aciu uz viska

Prasom i sveikata.... kreipkis, jei dar turesi problemu, butinai padesim.... ;D

86

Matau jusu pagalba .tenka buti uz klouna .:::030

87

sekmes ir toliau taip smile

88

Labai įdomi tema... big_smile Net žado netekau. Įdomių žmonių būna. Net man aišku, kad negalima nieko imt iš parduotuvių, nes jau kaip čia ir sakė, esi jos darbuotoja ir negali dalyvauti tose akcijose. Būčiau direktorė ir aš būčiau tave išmetus.

89

Idomus pasakymas jei buciau direktore . Gal pirma reikia ja tapti , ar bent jau mokslus baigti , kad galetum pretenduoti i tokias pqareigas . Ir as galiu daug ka sakyti .

90

Aukse tave ismete ne del lipduku, o del to, kad sulauzei taisykles. Parduotuve tikriausiai nepatyre jokio nuostolio del tu lipduku. Ir pats prasizengimas nera jau toks ziaurus, bet taisykliu lauzytojus reikia bausti nes kitaip ir kiti prades galvot, kad taip galima daryti. Patariu nustoti ieskoti teisybes ir pradeti ieskoti kito darbo.

91

Pritariu dorai. Vadovaujant zmoniu grupei visada reikia juos kontroliuoti ir palaikyti tam tikra riba kuri leistu tureti autoriteta pries pavaldinius. Ir jeigu vienam pavaldiniui bus nuolaidziaujama,tai ir kiti galovs, kad jie gali tiketis tokiu pat nuolaidu. O jeigu vienam bus atleista uz klaida ar taisykliu sulauzyma, tai ir kiti galovs, kad jie gali padaryti tokia pacia klaida ir nebusbaudziami. Tokiu budu kaip ir ira tvarka kolektyve

92

Aukse, 31 parašė:

Idomus pasakymas jei buciau direktore . Gal pirma reikia ja tapti , ar bent jau mokslus baigti , kad galetum pretenduoti i tokias pqareigas . Ir as galiu daug ka sakyti .

manau, jau tu per daug pasakei.....:::a14

93

Vaikai , jei jus zinotumet kaip dirba direktoriai ir kaip elgiasi su pavaldiniais , taip nekalbetumet .

94

niekas nieko nezino, negirdejo..tik tu toks vienetinis egzempliorus, ir tik su tavim cia taip "negerai, neteisetai" pasielge...atsibusk...pastebejau, kad pamegai kreipni "vaikai, vaikeli"...tie vaikai turbut uz tave protingiau masto...

95

Aukse, 31 parašė:

Vaikai , jei jus zinotumet kaip dirba direktoriai ir kaip elgiasi su pavaldiniais , taip nekalbetumet .

vaike, as pati dirbau ir kuo puikiausiai sutariau su savo tiesioginiu vadovu. stengtis pernelyg nereikejo.. jau aiskinau, dirbau is visos sirdies, dirbau saziningai ir atsakingai.. is darbo isejau aukstai pakelta galva ir zn, kad NEGEDA man ten uzsukti pasilabinti :?
kaip elgiasi su pavaldiniais ;D juokdare tu.. galioja ta pati taisykle - kaip tu, taip su tavim... blyn, Aukse... taip, vadovai, knisa prota, daznai.. bet cia ju darbas... as savo vadova pazinojau ir kaip zmogu ir kaip kolega.. kelis kart, kai sedejau po darbo, jis atejes man sakydavo: "kaip zmogus as nenoriu, kad sedetum cia ir savo laisvalaiki praleistum darbe, bet kaip vadovui man tai naudinga". as ji gerbiau, gerbe mane ir jis.. o jei tu negerbi savo vadovo, tai ko stebiesi :? darbiniai santykiai, kaip ir bet kurie, turi remtis visu pirma pasitikejimu (sito ismoke mane mano vadovas) >> o tu pasitikejimo nesukelei..
>> Aukse, kaip tu nesupranti, kad sikart esi TU NETEISI.. visi cia forume tau sako, kad tu pasielgei netinkamai. suvok pagaliau..

96

Nenoriu izeisti , bet arba tu fantazuoji , arba tavo vadovas tavo giminaitis arba netgi tevas . Aer tu moki pastatyti direktoriu i vieta , kad su tavim taip elgiasi . Idomumo delei paklausk savo bendradarbiu kaip su jais yra elgiamasi .

97

Aukse, ar tu nesutikai zmoniu kurie elgtusi su tavimi kaip su zmogumi, ar tiesiog nenusipelnei tokio elgesio...kartais tikrai vos susilaikau jau...

98

>> jo jo ;D giminaitis, tevas ir dar pussesere su vaikais jis man ;D
as nzn, kaip bus, kai dirbsiu kitur. turbut neturesiu tokio vadovo ir kolegu. nezinau. as buvau nuosirdi, stengiausi dirbti, i visokias intrigas nesiveldavau, likdavau neutrali << turbut tai vertinama.
>> nepaklausiu, nes nebedirbu jau big_smile) bet buna visaip.. zmoniu nuotaikos kiekviena diena skiriasi wink mano vadovui tas pats budavo big_smile viena diena jis pasirasydavo visus musu popierius, kita diena isbraukydavo viska ir eidavau zliumbdama per visa skyriu. su visais vienodai. bet labai svarbus ir tas draugiskas zmoniu rysys, apie kuri as kalbu. nes vel ( ;D ) kaip sake mano vadovas: tiek jis, tiek as esame samdomi darbuotojai, jis man ne sefas, o tik kuruoja mano darba - tipo lygus mes ;D man to pakako, kad as i ji ziureciau kaip i zmogu, kuris man gali padeti darbe, kurio as galiu paklausti, zdz, kaip koks mokytojas mokykloj.
>> bet kaip sakiau, kitoj darbovietej man taip gali ir nepasisekti.. taciau, manau, yra daug pasauly protingu zmoniu, protingu vadovu, kurie nesikelia i kazkokias aukstumas ir t.t.

99

Deja , turiu tave nuvilti . Nera daug geru vadovu .

100

-------> :::044:::044:::044
p.s. Aukse, kadangi tu su tokia didele patirtim...tapk vadove, galesi prisidet prie geru vadovu burio ir padidinti si klana big_smile