101

Re: Ar tikite pasaulio pabaiga?Argumentuokite kodėl:))

Tomas, 19 parašė:

Va va dar naujesnių teorijų papildančius senas ir aiškinantys kad pasulio pabaigos gali ir nebūti ,o tik vienos epochos perima į kita
http://www.limon-online.ru/news/nostradamus_2012_nostradamus_2012_2009_smotret_onlajn/2009-09-10-3709 
Kaip ten bus niekas nežino .Greičiau viskas praeis ir tiek.

Butent ta ir rasiau ilgam poste kuris dingo ,kad pagal astrologija pereina is mergeles zenklo i svarstykliu kas 3600m

102

Dovydas, 16 parašė:
Tomas, 19 parašė:

Va va dar naujesnių teorijų papildančius senas ir aiškinantys kad pasulio pabaigos gali ir nebūti ,o tik vienos epochos perima į kita
http://www.limon-online.ru/news/nostradamus_2012_nostradamus_2012_2009_smotret_onlajn/2009-09-10-3709 
Kaip ten bus niekas nežino .Greičiau viskas praeis ir tiek.

Butent ta ir rasiau ilgam poste kuris dingo ,kad pagal astrologija pereina is mergeles zenklo i svarstykliu kas 3600m

Aš ir apie tai kažkada užsiminiau ir tikiuosi kad taip ir bus .Na apie ką galvojam ir ką sužinojom, ir likimo knyga bus pilna smile

103

ne nu as tai kaskaip netikiu tokiom nesamonem apie pasulio pabaiga ir panasei...Na bet pagyvensim ir pamatysim smile

104

Andzelina, 19 parašė:

ne nu as tai kaskaip netikiu tokiom nesamonem apie pasulio pabaiga ir panasei...Na bet pagyvensim ir pamatysim smile

Filosofija , nenori pasidalinti mintimis?

105

Tomas, 19 parašė:
Andzelina, 19 parašė:

tesiog kaskaip keistai jei jau taip ilgai viskas vystesi ta civilizacija ir panasei ir kaip kastai kaskada labai labai senei pranasavo kad cia kastai atsitiks 2012 tai pries kiek laiko tai pranasavo ir kokie tai laikai buvo tuo labiau... ir nemanau kad taip grandioziskai per trys metus viskas gali zlugti.... gal tai ir imanoma kas ten butu tas pasaulinis dar vienas karas bet nejaugi valdzios tokios nemastancios kaip sakot leisti tas atomines bombas ar panasei ir paciai valdziai viska griauti ir nieko is to nelaimeti juk tada viskas zlugtu.... na o kaip kastai cia sake kad majai kaskatai pranasavo tai zinot tais laikas ir as prisirukiusi belenko taip papranasauciau kad ne tas zodis... tesiog tie pranasai tais laikais daug buvo apsimeteliu, nes didzioji dalis tu pranasu arba budavo su pavaziavusiu stogu arba trosko buti arciau valdzios... na bet tai tik mano nuomone kiekvienas sprendzia savaip... smile

106

Andzelina, 19 parašė:
Tomas, 19 parašė:
Andzelina, 19 parašė:

tesiog kaskaip keistai jei jau taip ilgai viskas vystesi ta civilizacija ir panasei ir kaip kastai kaskada labai labai senei pranasavo kad cia kastai atsitiks 2012 tai pries kiek laiko tai pranasavo ir kokie tai laikai buvo tuo labiau... ir nemanau kad taip grandioziskai per trys metus viskas gali zlugti.... gal tai ir imanoma kas ten butu tas pasaulinis dar vienas karas bet nejaugi valdzios tokios nemastancios kaip sakot leisti tas atomines bombas ar panasei ir paciai valdziai viska griauti ir nieko is to nelaimeti juk tada viskas zlugtu.... na o kaip kastai cia sake kad majai kaskatai pranasavo tai zinot tais laikas ir as prisirukiusi belenko taip papranasauciau kad ne tas zodis... tesiog tie pranasai tais laikais daug buvo apsimeteliu, nes didzioji dalis tu pranasu arba budavo su pavaziavusiu stogu arba trosko buti arciau valdzios... na bet tai tik mano nuomone kiekvienas sprendzia savaip... smile

mmm. taip neįtikėtina ir tuo pačiu keista ir sakyčiau įtartina .Tu teisingai ir logiškai manai.Daug kas taip mano ir pats taip ne karta pagalvojau .Sakykim yra du variantai kad pasaulio pabaiga bus ir nebus.Dėl ko ji neatsitiks aš nekalbėsiu ir sakykim šis variantas  galimas  98 iš 100 Palikim dideli procentą  kad vis dėlto viskas pasibaigs gerai .
O dabar grįžkim prie likusių dviejų procentu vienas galimas kad žmones susinaikins patys kitas kad prasidės klimatinės arba kitos astronominės problemos .Aš dabar nekalbėtų nei apie Egipto,majų,Keisio,Nostradamo pranašystes apie 2012 nors kai kurie nieko vienas apie kita nežinojo ir tai jau labai įtartina.
ŠTAI MANO TEORIJA PADARYTA IŠ TAM TIKRU MAN ŽINOMŲ FAKTU.
Verčia susimastyti kas gali atsitikti 2012 ogi paiškėjo kad Pasaulyje vis dėlto kai kas vyksta kas nenormalu Atšilimas kuris tirpdo tuos ledus kurie nei per viena ledynmeti netirpo, tokie uraganai Amerikos žemyne kokie niekada nebuvo ir jie turi tendencija tik stiprėti .
Toliau.Visi žinom apie ledynmeti ir saulės užtemimus .Tai 2012 galėsime  plika akimi pamatyti kai planetos gigantes(KAIP JUPITERIS) užstos Saule o paskui ir pati Saulė įeis tarp kitų galaktikos planetų,kitaip tariant Saulė visiškai dings .Ateis kitas rytas o Saulės nebus ,įsivaizduok ne koks trumpalaikis  užtemimas o ilgesnis nei įprasta .Iškarto panika ir ne be priežasties ,nes tas įvykis kai ką reiškia, galimas Žemės magnetinių lauku pasikeitimas , ten kur šiaure ,bus pietus o kur pietus bus šiaurė.Bet kol visas tas procesas įvyks Žeme bus paveikta saulės radiacija nes ja nesaugos elektromagnetiniai laukai , dar kas baisaus kai tai įvyks  tie kas išgyvens negalės naudotis telekomunikacine technika dėl  magnetintų pakeitimų (šita tiksliai nežinau be galimas dalykas) Taigi po viso to fauna ir flora turėtu nukentėti ir derliaii.Bet mano nuomonė pats tas ilgas Saulės užtemimas ne toks ir blogas dalykas nes žmonės pagalvos apie tai ir supras kad kai ji ateis riekes nuo jos slėptis kai kurį laiką kol visiškai stabilizuosis magnetinis laukas.Dar gyvūnai  irgi nukentės.Toliau dėl bado ir resursų bus karai,jei jie bus vizgi tai bus didelė klaida, nes tokioje akimirkoje negalima kariauti priežastis labai paprasta .Už septynerių metu pro mus praskrenda kelių milijonu masės kometa   ,žemės gravitacija ji paveiks taip kad 2029 ji trenksis į mus, bet jei žemėje bus Trečias Pasaulinis karas dėl duonos po 2012  įvykių   mes negalėsime sau leisti kosminius skrydžius, kad naikintume kometas .
-
-
-
-
Vat tokia veiksmų grandinė ji fantastinė bet jei kartas ryte atsikėlę neberastumėt Saulę tai nepanikuokit ir niekam karo neskelbkit ir nieko nepalaikykit dėl karo.Ir paišinkit kad trečias Pasaulinis  tai vinis grabe visai žmonijai.
Jei taip atsitiks tai aš tipo Jėzus o jūs apaštalai ;D tie kas tai skaitėt ...gerai baigiam gert alų:::537:::537 aš varu miegot .

107

:::027 beto vistiek tai mazai tiketina... big_smile  tuo labiau atsilimas del to kad per visas ismetamasias dujas ir kitus dalykus tersiancius ora taip atsitiko o del tu meteoritu tai kodel anksciau to neatsitiko ir kodel butend po 2012 turi tai atsitikti ir su tuo magnetiniu lauku tai is viso, na o jei rytoi pabudus nepamatysiu saules tai viskas sakis pasaulio pabaiga big_smile big_smile big_smile  na bet vistiek tavo argumentai manes asmeniskai neitikino matyt reikia gerai isgerti kad suprasciau big_smile :::027:::822

108

Andzelina, 19 parašė:

:::027 beto vistiek tai mazai tiketina... big_smile  tuo labiau atsilimas del to kad per visas ismetamasias dujas ir kitus dalykus tersiancius ora taip atsitiko o del tu meteoritu tai kodel anksciau to neatsitiko ir kodel butend po 2012 turi tai atsitikti ir su tuo magnetiniu lauku tai is viso, na o jei rytoi pabudus nepamatysiu saules tai viskas sakis pasaulio pabaiga big_smile big_smile big_smile  na bet vistiek tavo argumentai manes asmeniskai neitikino matyt reikia gerai isgerti kad suprasciau big_smile :::027:::822

Su jais niekas negali sutikti, nes tokio dalyko niekada nebuvo.Matai tokia reakcija ir turi būt,i net kai tai atsitiks viskas atrodys natūralu ir paaiškinama,iki kritinio momento kada kelio atgal nebebus.Toks likimas ji niekas negali pakeisti, net patys labiausiai užkietėja teoretikai su savo nesąmonėm negali įsivaizduoti tai ir patys abejoja ,nes apsisukę tos padaigos nemato.Jie negali įsivaizduoti tai  .Norių pats klysti ir sulaukti ne tik  2012, 2029    bet 2050 ir mirti taip kaip visi miršta ir pasakyti pats sau kad viskas parėjo gerai ir blogiausios prognozės buvo tik perspėjimas ir nieko daugiau.Galbūt visi čia skaitot ir galvojat kad aš koks beprotis čia bunkerius kasu ir makaronus maišais perku,tipo ruošiuos branduoliniai žiemai. Taip nėra ,aš tiesiog nieko nepralaidžių pro pirštus , o kalbu taip kad kai kurie dalykai tiesiog   jau vyksta ir tai mane paskatino pasidalinti mintimis , tokio atsakymo iš visų ir tikėjausi .Kas keista jis sutampa su visais ir tokia reakcija ir pranašavo .Amerikiečiai taip nebemano  kaip  europiečiai ,dėl stichinių nelaimų kai kuriems Pasaulio pabaiga jau įvyko.Jei visų jūsų nuomonė liks ir toliau tokia tada aš  neteisus, gal aš  per anksti apie tai užsiminiau ir apie tai dar teks pakalbėti vėliau .Ne taip ir ilgai liko laukti .Tikiuosi aš labai neteisus  kai ateis 2014 ir nieko neįvyks bus galima atsiputi ir kurti naujas teorijas apie pasaulio pabaiga 

109

"Toliau.Visi žinom apie ledynmeti ir saulės užtemimus .Tai 2012 galėsime plika akimi pamatyti kai planetos gigantes(KAIP JUPITERIS) užstos Saule o paskui ir pati Saulė įeis tarp kitų galaktikos planetų,kitaip tariant Saulė visiškai dings "
Pagal sita logika Jupiteris pries Zeme?Kaip gali saule klaidziot galaktikoje pala tai gravitaciniu lauku ner?

110

Na norejau pakalusti toki idomu klausima gal susikambes kvailai ar panasei o ar nebuvo kadaise rastas varztas ar katsai panasaus kuriam tipo buvo daugiau metu  negu ten ta civilizacija susikure ir dar pries visa ta zmoniu vystimasi? ar as cia tik seip kliedziu prisiziurejus fantastikos arba man tai prisisapnavo.....:::822:::822:::027:::027:::027 ne man atrodo kadaise toki dalyka girdejau bet nenoriu apsikvailint ir teiraujuos ar cia as viena toki dalyka gyrdejus? big_smile big_smile big_smile

111

Andzelina, 19 parašė:

Na norejau pakalusti toki idomu klausima gal susikambes kvailai ar panasei o ar nebuvo kadaise rastas varztas ar katsai panasaus kuriam tipo buvo daugiau metu  negu ten ta civilizacija susikure ir dar pries visa ta zmoniu vystimasi? ar as cia tik seip kliedziu prisiziurejus fantastikos arba man tai prisisapnavo.....:::822:::822:::027:::027:::027 ne man atrodo kadaise toki dalyka girdejau bet nenoriu apsikvailint ir teiraujuos ar cia as viena toki dalyka gyrdejus? big_smile big_smile big_smile

na as irgi savo nuomone pasakysiu, na taip galejo but, kad kazkoki rado tai daikta kuris tam laikotarpiui nebudingas, o kodel taip yra? esu girdejas, kad zmones jau ne karta buvo susinaikne savo civilizacijas, galbut panasiais budais kaip ir dabar bukstaujam, kad gali atsitikti tas arba anas, na bet vienas kitas daigtas galejo ir islikti... Nostradamas ar kas dar ten galejo ispranasauti viena ar kita dalyka,  gal ir mate jie ten ka, patys zinom, kad horoskopai yra toks dalykas, taciau visi horoskopai, pranasavimai ir pranasystes yra tik palankios salygos tam vykti kas yra ten matoma, arba jeigu nematoma, o issigalvojama, vistiek atsiranda didesne tikimybe, kad tai ivyks... anksciau buvau girdejas, kad mintis yra materijos forma, keliose paskaitose nesenei ir destytojas tai patvirtino, todel paleistos mintys suka aplinkybes ta linkme kuria atitinka tos mintys, kuo daugiau minciu ta pacia linkme tuo palankesnes salygos tam ivykti... maziau galvot apie visokias pasaulio pabaigas, musu civilizacija tikiuosi darys posuki teigiam linkme, aisku ir mums patiems reiktu prie to prisideti, viskas savaime nevisada susitvarko, atsitiktinumai isvis neegzistuoja manau...

112

zeme mes zinome kaip 4,5 mil metu senumo per ta laika praejo keletas ledynmeciu ir yvairiu klimato pasikeitimu kurie nushluadavo gyvybe 90% nua zemes pavirshiaus. Kadangi klimatas shilteja vadinasi iki sekancio ledynmecio turime daug laiko  ir jei zmonija vystysis taip sparcei manau prieisime tokio techninio lygio kai aplinka netures mum reikshmes ir galesime kurti kolonijas kitose planetose ir pasikeitus zemes klimatui, jokios reikshmes nes gyvensime techniniuase yrenginiuase , kaipsakant y gryna lauka niekada neisheinant.

Y pasaulio krashta mus stume monitarine systema mes neprotingai naudojame zemes resursus.

Nafta baigiasi ir jos kaina kyla del PELNO uzgoziamos alternatyvus energijos ishtekliai ir protingos technologijos

1970 kalifornijoi vazinejo keletas shimtu elektriniu automobiliu, bet GM visas tas mashinas sukisho po presu ir savininkams vietoi dave benzininiu varikliu. Kodel? ogi del pelno apsimoka net laikinai eiti y nuastoly uztai tai atsiperka veliau nes visi vazinedami benzinu perka nafta.  ar zinote kad jei nafta kainuatu $15 per barely arabams apsimoketu tureti grezinius kaip versla ir uztektu darbininkam algas ishmoketi ir t.t.  sendien naftos barelis kainuaja naftos kaina tai va gaunant toky PELNA apsimoka uzgesinti ir prismaugti visus alternatyvius energijos shaltinius. Kitaip jei tu ishrasi kaip vazinetis ant vandens kaip kuru , tada arba tave nuperkam arba dar pigiau nushaunam.

Viskas musu sistemoi daroma del PELNO mes vystomes tik ta linkme kuria galima parduati, nes protinga geniali ideja, kuri gal uzdyka ishsprestu kokia problema, niekada neishgivens, nes niekam ish to nera PELNO.

Su tokia ishkrypusia sistema mes artejame prie krizes. todel nesusivienija ir nepakeite savo sistemos mes galime susilaukti pabaigos

reiketu ysisamoninti kad mes visi zmones nepriklausomai nua valstybiu valdziu rezimu ir tautybiu ir rasiu. Mes visi vienodi zmones ir turime daug bendru tikslu na kaip pvzd isgyventi toi pacioi planetoi.

skirstymo paskirtis - mes geresni uz juas Net labai kvaila ...  vadinasi mums to net nereikia ...

Mums nereikia valdziu rezimu sienu ir valstybiu su savo kariuaminem.  Jei tarkim maisto visiems uztenka ir valstybe kiekvienam garantuaja pragyvenimo minimuma vadinasi mes ta minimuma galime padaryti visiems uzdyka. Gal tada pageres maisto kokybe nes nebebutu naudos reklamuati McDonalds ir meluati reklamose. Tada maitinimas pereitu y sveikatos ministerijos zine ir butu propoguajami mokslu patvirtinti sveikiausi produktai????

http://thevenusproject.com/blog/how-you-can-help/GM kils EV1

113

Andzelina, 19 parašė:

ne tu viena girdėjai aš kažkur kabelio nuotrauka maciau ,saltinis skleide kad jo senumas apie 22 tukstancius metu:)kiek zinau buvo atliktas anglies testas , bet ji nepripazysta nes netitinka istorijos
tai yra bet negali buti , arba kitaip sakant kosmose gyvybės nera ateiviu taip pat bet uztat žemėje ju knybzdalynas

114

Na po tokiu faktu ir pradeda zmones teigti kad tikrai gali ateiti ta pabaiga bet klausimas tada kada? nes ne vienas zymus mokslininkas yra teiges kad bus ta pabaiga ir sake ne viena karta klaidingus metus....

115

mokslininkai nepranasauja pasaulio pabaigu nenusisnekek tik ,bet pseudomokslininkai pranasauja kiekvienais metais arba kas 4 metus..

116

Dovydas, 16 parašė:

mokslininkai nepranasauja pasaulio pabaigu nenusisnekek tik ,bet pseudomokslininkai pranasauja kiekvienais metais arba kas 4 metus..

arba kas penkis tukstancius metu ,o tie kas keturis tai siu laiku narkomanai ir debilai

117

http://www.youtube.com/results?search_query=GM+kils+EV1&search_type=&aq=f

cia pasiziurek kaip protingos alternatyvos uzgozemos siekiant pelno ....GM kils EV1

Kitaip mes uz milijona doleriu padarysime betka, tegul ateina pasaulio pabaiga bet man svarbu pelnas  cia ir yra visa problema ...

musu gyvenimas tai musu veiksmu pasekmes kaip veiksime taip ir turesime...

118

visiskai sutinku kad viskas priklauso nuo paciu zmoniu

119

Fiodoras, 27 parašė:

Nevisai nuo zmoniu priklauso tiek kiek jie gali itakoti :::346

120

Dovydas, 16 parašė:
Fiodoras, 27 parašė:

Nevisai nuo zmoniu priklauso tiek kiek jie gali itakoti :::346

gali itakoti labai ,bet jie labiau megsta itakoti kaimyno gyvenima ir tuopaziu nesirupinti savo