Re: Seksas nuo 15 metų
Giedriau, ant straipsnio soki?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas nuo 15 metų
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai kad nuo 14 dabar galima :d, jei sutinka savo noru
teismui to nepaaiskintum jei kokia sugalvotu pasipelnyt is taves
Tai uztat visus aktus reikia su kamera filmuoti, ir pries teisma gerai, ir siaip atsiminimui. Jei pats negali filmuoti, gali kokio draugo paprasyti arba manes
nejau jau nuo 14metu galima myletis,hm, kazkas pasokojio jok tik nuo 16metu,jai savo noru ,ot ponai geruliai patys sensta o istatymius isleidzia vis geresnius:D reiks pradeti grepti ir 14 ;D
kazhkaip seniau merginos jau 15kos metuku budamos turedavo vaikus ir tai budavo normalu.. o dabar tokia mergina laikoma kaip ne kaip vaiku.. manau neteisinga tai jei jau gali tai daryti o tuo labiau nori ir zhino ka tai reishkia tai manychiau kad tai ir reiketu daryti nematau nieko baisaus tiesiog toks visuomenes nusistatymas neteisingas..
kazhkaip seniau merginos jau 15kos metuku budamos turedavo vaikus ir tai budavo normalu.. o dabar tokia mergina laikoma kaip ne kaip vaiku.. manau neteisinga tai jei jau gali tai daryti o tuo labiau nori ir zhino ka tai reishkia tai manychiau kad tai ir reiketu daryti nematau nieko baisaus tiesiog toks visuomenes nusistatymas neteisingas..
na jei turesi dukrą, tai taip nekalbesi
nu negali zhinot kaip ten bus kai turesiu dukra ) bet nemanau kad labai jau pasikeis mano mastymas
kazkaip as nelabi aitku kad ta panele kuri pasisake jog pradejo myletis nuo 10sake teisybe, tiesiog man atrodo ji norejo kieta paraut;)
kazkaip as nelabi aitku kad ta panele kuri pasisake jog pradejo myletis nuo 10sake teisybe, tiesiog man atrodo ji norejo kieta paraut;)
O tu galetum kieta parauti?:D
nieko sau kieta:D man tai ji ziauriai krito mano akyse...
klausimas: o kiek buvo metų partneriui???????
Valdas, 24 parašė:kazhkaip seniau merginos jau 15kos metuku budamos turedavo vaikus ir tai budavo normalu.. o dabar tokia mergina laikoma kaip ne kaip vaiku.. manau neteisinga tai jei jau gali tai daryti o tuo labiau nori ir zhino ka tai reishkia tai manychiau kad tai ir reiketu daryti nematau nieko baisaus tiesiog toks visuomenes nusistatymas neteisingas..
na jei turesi dukrą, tai taip nekalbesi
nu negali zhinot kaip ten bus kai turesiu dukra ) bet nemanau kad labai jau pasikeis mano mastymas
na taip, niekas nezino. cia priklauso nuo poziurio. o zinai kodel Mariau, dabar visi mano, kad 15os vaiku tureti nera gerai? nes dabar zmones tobulesni pasaulio suvokimu ar kazkokia kita nesamone. dabar esame ir mokslu pazenge, daugelis zmoniu domisi psichologija ir zino, kada zmogus subresta ir dar tas visas nesamones (as netikus aiskinime ) dar priklauso viskas ir tame, kokioj aplinkoj esi auges. nezinau kaip man gyvenimas sudelios, bet as apie vaikus planuoju galvot tada, kai stovesiu finansiskai stabiliai, kada savo vaikuik galesiu pasiulyt savo pinigus, o ne mamos minimuma ar dar kazka :? ka 15ine gali pasiulyt savo mazyliui, isskyrus meile? nieko.meile vaikas gyvas nebus. manau ta suvokia kiekvienas protingas zmogus. anksciau seimos savoka buvo kitokia. anksciau tik vyras islaikydavo seima. dabar taip nera. moters socialinis vaidmuo kitoks. pasidomek ir paskui pasakok. kai reikes tau uzaugint ne tik vaika, bet ir anuka, tai tada ir pagalvosi :?
Tai cia viskas ir taip aisku..kuo daugiau intelekto tuo maziau bereikalingo sexo..:D
Bet tema juk neapie tai..o kas liecia 15metes ar pan tai jau daugybe kartu sakiau, jeigu jos uztikrintos kad to nori, ta supranta ir nedaro to su betkuo, tai viskas ok ir normalu..Ir man jos patinka..:)
15 mete - tai paaugle , kuriai viska norisi isbandyti ir dar nelabai galvoja apie galimas pasekmes.... va idomu butu isgirsti visu nuomones kai dukras turetit... ka tada sakytumet...
Mano dukrai 16, jau gal metus turi 19 vaikiną. Ji protinga, gerai mokosi, o dėl sex - nežinau, net nesinori svarstyti... :?
Mano dukrai 16, jau gal metus turi 19 vaikiną. Ji protinga, gerai mokosi, o dėl sex - nežinau, net nesinori svarstyti... :?
Stipriu nervu tu ziuriu..as tai nzn kaip nervuociaus..Bet kadangi neturiu dukros tai kolkas 16 mete ar pan amziaus panele man patinka..:)
Jonas, 44 parašė:Mano dukrai 16, jau gal metus turi 19 vaikiną. Ji protinga, gerai mokosi, o dėl sex - nežinau, net nesinori svarstyti... :?
Stipriu nervu tu ziuriu..as tai nzn kaip nervuociaus..Bet kadangi neturiu dukros tai kolkas 16 mete ar pan amziaus panele man patinka..:)
jau dviejuose postuose paminejai, kad jos tau patinka, supratom...
koks pastabumas
Tomas, 28 parašė:Jonas, 44 parašė:Mano dukrai 16, jau gal metus turi 19 vaikiną. Ji protinga, gerai mokosi, o dėl sex - nežinau, net nesinori svarstyti... :?
jau dviejuose postuose paminejai, kad jos tau patinka, supratom...
Ir 17-oje kad tu man atgrasi..suprask ir tai, ok?:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas nuo 15 metų