161

Re: Ką tu darysi kai rusai okupuos Lietuvą?

Tomas, 19 пишет:
Julija, 23 пишет:

kok skirtumas kas mus akupuos.jei rusai tai dar visai sakyciau neblogai. myliu shia kultura ir pas senelius lengviau nuvykti bus...
O Lietuva tai durniu krashtas, visais laikas soka pagal svetima dudele.

Nežinau... tai nebe tie rusai kokie buvo kadaise.

Jo bent valdzioj sedi komunegos zydelkos ,o didesne dalis rusu jais tiki nemazai ir tu isgamu kgbistu pasklide .

162

Dovydas, 16 пишет:
Tomas, 19 пишет:
Julija, 23 пишет:

kok skirtumas kas mus akupuos.jei rusai tai dar visai sakyciau neblogai. myliu shia kultura ir pas senelius lengviau nuvykti bus...
O Lietuva tai durniu krashtas, visais laikas soka pagal svetima dudele.

Nežinau... tai nebe tie rusai kokie buvo kadaise.

Jo bent valdzioj sedi komunegos zydelkos ,o didesne dalis rusu jais tiki nemazai ir tu isgamu kgbistu pasklide .

Aš ne apie ta kalbu,ne apie politika ,kai rusai 1945 frontą nustūmė į vokiečių žemes jie netik žudė juos bet ir prievartavo moteris.Bijau kad dabar  2009 ir ten padaugėjo slavu kilmės gėjų,gal ne kiek padaugėjo kiek jie nebe taip slepia savo jausmus ... big_smile Žinai kur aš lenku juolab kad po tokiu kalbu kaip tavo jų netik seksualine orientacija pasiekite bet ir aplamai nuomonės...nu kai iškilo tokie įdomus faktai .Aš tai suprantu kodėl mūsų seneliai pereidavo tai į komunistu puse tai į vokiečių ,nes mokykloj mums aiškindavo kad reikia gelbėti Lietuva bet kokiomis pastangomis ,o štai rusai galvoja kitaip http://www.limon-online.ru/news/pod_literoj_d_2009_smotret_onlajn/2009-09-18-3780
Jei pirma jie buvo nusiteikia geruoju tai dabar nebe taip geraširdiškai ,o tai blogai kai su kaimynu nesutari.Žinoma kad tai ne mano nuomone ir jai nereikia prieštarauti,jus pabandykit rusams dabar įaiškinti ,kad taip nėra kai jie prisiskaitė dokumentu iš archyvu.
Manau reikia  draugiškai sugyventi ir džiaugtis kad neatsitinka taip kaip sausio trylikta ir medininku įvyki ir džiaugtis kad nenutiko taip kaip atsitiko Čečenijoi .

163

Tai mes tik dzhiaugtis ir tegalim. nu dar paverkti mokame, o daugiau tai nieko ir nepajegus padaryti big_smile

164

Julija, 23 пишет:

Tai mes tik dzhiaugtis ir tegalim. nu dar paverkti mokame, o daugiau tai nieko ir nepajegus padaryti big_smile

Lietuva nato narė čia ribos tarp vakaru ir rytų .

165

Tomas, 19 пишет:
Julija, 23 пишет:

Nu NATO tai tikrai pries Rusija neshoks del Lietuveles;)

166

Julija, 23 пишет:
Tomas, 19 пишет:
Julija, 23 пишет:

Nu NATO tai tikrai pries Rusija neshoks del Lietuveles;)

Teisingai,mes dabar esame sachmatu figurele kuria be gailescio aukos net del boksto,arklio,kardinolo :::346

167

uskiu fobija yra pateisnama tua kad as pvz dar savo kailiu pamenu ruskiu okupacija, mano senelis buvo priverstas begti is savo tevynes i USA. Ruskei yra okupantai tai nieko savo ar bendro as su jais neturiu. Beto rusijoi Putino oligarchija ruskynas labijausia nepageidautina vieta gyventi, ish ten didziausia migracija visame pasaulyje. Ruskiu nekencia beveik visi kas aplamai ruskyna pazysta.

Amerikonai taipat okupantai tik ekonominei ir deja tai nr1 salis y kuria bandoma patekti su tikslu ten apsigyventi.

Faktas kad lietuvoi pilna ruskiu ir kad Lietuva buvo ruskiu okupuata tai dar nereiskia kad man patinka ruskiu kultura gyvenimo budas ar dar kasnors jie niekada man nebuvo ir nebus savi 

Man nereikia ruskiu leidimo gyventi taip kaip man patinka, bet ruskiu valdzia galvoja kitaip.(sukinejam duju kranely tikedamiesi pakeisti ta nuamone)

Bushas shaunus vaikis jis rupinasi savo seimos is kartos y karta naftos verslu ir padare tai ka kiekvienas is musu padarytu jo vietoje (?) Jis labai geras sau ir savo seimos verslui. Na panashei kaip ir visi politikai.

Klausimas: ar mum paprastiem zmonem ju reikia?

kas be nutiktu niekada gyvenime nepulciau ruskiams y gleby (nebent jie pakeistu savo valdzia)

Gyventi lietuvoi ir liaupsinty rusyna tai kaip tevynes isdavimas. Manau reikia dziaugtis kad sugebejome ishsigelbeti kaip tauta nua ruskiu okupacijos ir esame EU tautu seimynelei. tai 100 kartu geriau nei buti okupuatiems ruskiu.

Ruskei kurie cia rasho nurzgedami kad rusynas puiki vieta, as ytariu jie gyvena lietuvoi ir rusine nera buve.

As gimiau okupuatoi lietuvoi ir esu gyvenes rusyne 2 metus. Nors ir amerika didziausias ekonominis okupantas bet as tik zmogus ir renkuasi kur geriau. Tarpkitko galiu betkada ten vaziuati tik nenoriu.

Tua tarpu rusynas tai kaip tremtis dar nesutikau tokio kuris noretu ten gyventi yskaitant ir pacius ruskius.

Klausimas ruskiams : ar noretumete migruati y rusyna? kas jus laiko? As zinau kad is ten zmones bega nors ir netiesiogei kaip karo refuge, bet statistishkai tai sparciausei is ten migruajama visame pasaulyje...   

WTF?  Kokiu kopustgalviu reikia buti kad teigti jog lietuvei gali jieskoti prieglaudos pas okupantus?

Labiausia nepageidaujamoi saly?  Kolkas rusynas kaip sena boba visi ja zino ir niekas jos nenori yskaitant pacius ruskius.

Jei nori padeti ruskiam tai padek jiems migruati is rusyno arba pasikeisti valdzia. As manau kad neivienas zmogus nenusipelno gyventi rusyne.

As nesuprantu is kur tokios durnos mintys apie kvaila patriotizma taigi nuvaziuakit y rusyna pabukit ten pagyvenkit patirkit ant savo kailio ka tai reiskia kol esate LT piliecei jus visada galesite gryzti.

mano senele sakydavo : apsaugok Dieve nua ruskiu, karo, maro ir bado. (ruskei pirmoi vietoi)

168

Zilvinas, 38 пишет:

uskiu fobija yra pateisnama tua kad as pvz dar savo kailiu pamenu ruskiu okupacija, mano senelis buvo priverstas begti is savo tevynes i USA. Ruskei yra okupantai tai nieko savo ar bendro as su jais neturiu. Beto rusijoi Putino oligarchija ruskynas labijausia nepageidautina vieta gyventi, ish ten didziausia migracija visame pasaulyje. Ruskiu nekencia beveik visi kas aplamai ruskyna pazysta.

Amerikonai taipat okupantai tik ekonominei ir deja tai nr1 salis y kuria bandoma patekti su tikslu ten apsigyventi.

Man nereikia ruskiu leidimo gyventi taip kaip man patinka, bet ruskiu valdzia galvoja kitaip.(sukinejam duju kranely tikedamiesi pakeisti ta nuamone)

Bushas shaunus vaikis jis rupinasi savo seimos is kartos y karta naftos verslu ir padare tai ka kiekvienas is musu padarytu jo vietoje (?) Jis labai geras sau ir savo seimos verslui. Na panashei kaip ir visi politikai.

Klausimas: ar mum paprastiem zmonem ju reikia?

kas be nutiktu niekada gyvenime nepulciau ruskiams y gleby (nebent jie pakeistu savo valdzia)

Gyventi lietuvoi ir liaupsinty rusyna tai kaip tevynes isdavimas. Manau reikia dziaugtis kad sugebejome ishsigelbeti kaip tauta nua ruskiu okupacijos ir esame EU tautu seimynelei. tai 100 kartu geriau nei buti okupuatiems ruskiu.

Ruskei kurie cia rasho nurzgedami kad rusynas puiki vieta, as ytariu jie gyvena lietuvoi ir rusine nera buve.

As gimiau okupuatoi lietuvoi ir esu gyvenes rusyne 2 metus. Nors ir amerika didziausias ekonominis okupantas bet as tik zmogus ir renkuasi kur geriau. Tarpkitko galiu betkada ten vaziuati tik nenoriu.

Tua tarpu rusynas tai kaip tremtis dar nesutikau tokio kuris noretu ten gyventi yskaitant ir pacius ruskius.

Klausimas ruskiams : ar noretumete migruati y rusyna? kas jus laiko? As zinau kad is ten zmones bega nors ir netiesiogei kaip karo refuge, bet statistishkai tai sparciausei is ten migruajama visame pasaulyje...   

WTF?  Kokiu kopustgalviu reikia buti kad teigti jog lietuvei gali jieskoti prieglaudos pas okupantus?

Labiausia nepageidaujamoi saly?  Kolkas rusynas kaip sena boba visi ja zino ir niekas jos nenori yskaitant pacius ruskius.

Jei nori padeti ruskiam tai padek jiems migruati is rusyno arba pasikeisti valdzia. As manau kad neivienas zmogus nenusipelno gyventi rusyne.

As nesuprantu is kur tokios durnos mintys apie kvaila patriotizma taigi nuvaziuakit y rusyna pabukit ten pagyvenkit patirkit ant savo kailio ka tai reiskia kol esate LT piliecei jus visada galesite gryzti.

mano senele sakydavo : apsaugok Dieve nua ruskiu, karo, maro ir bado. (ruskei pirmoi vietoi)

Geras :::036

Zilvinas, 38 пишет:

Faktas kad lietuvoi pilna ruskiu ir kad Lietuva buvo ruskiu okupuata tai dar nereiskia kad man patinka ruskiu kultura gyvenimo budas ar dar kasnors jie niekada man nebuvo ir nebus savi

Tegu sau gyvena ,jie man netrukdo.Nelabai sutikčiau kad pilna ruskiu,kažkaip neteko sutikti .

Zilvinas, 38 пишет:

Nu jo net pasirūpino kad rugsėjo vienuolikta bokštai gražiai nusileistu kad neužkliudytu kitu pastatu.Ir kaip jam kilo ranka paskelbti karą ir žudyti žmonės?Ogi paprastai kažkas liepė.Įdomu kam amerikiečiai nusipirko žemės Pakistane ?Ir įdomu kodėl tai ką ten dabar daro dabar nerodo per žinias Europoj?

Zilvinas, 38 пишет:

Eik jau :::036 ta pati galiu pasakyti apie tuos kurie liaupsina Buša ;D 

Zilvinas, 38 пишет:

Mano profesija siejasi su technika kuri parduodama į Rusija  wink,net kai egzus daviau laikiau Rusijos Valstybini egzaminą .

Zilvinas, 38 пишет:

Kur pinigai ten ir subinė kur subuinė ten ir tevynė ,grubiai šnekant o Tikra Tėvyne ta kuria labiausiai myliu ta kuri mane užaugino :::818

Zilvinas, 38 пишет:

Labiausia nepageidaujamoi saly? Kolkas rusynas kaip sena boba visi ja zino ir niekas jos nenori yskaitant pacius ruskius.

Tai važiuok į ta Amerika jei tau ruskynas nepatinka,busi toli nuo Lietuvos kur ruskiu neva labai jau daug ,nors čia pagal kieki mes beveik šimtas procentu Lietuviai .Pažįstu daug romėnu,moldavu,gruzinu kurie jau savo kalba pamiršo ir lietuviu jiems gryna sava,tik tau vienam vis ruskynas išsiplauk galva ir eik miegot .

Zilvinas, 38 пишет:

OMG laikas pas psichologą  kol neišvežė pas psichiatrą  ,ramiai draugas nes tau stogas .Fobijos tavo
baisios ir ne ištos puses priešu ieškai ,nebijo niekas tavęs neužmuš .Jeigu nori žinoti tai visus lietuvius Europoj laiko rusais big_smile Taigi tu ir esi rusas ir pats savęs bijai  ;D
Amerikiečiai kai sulaikė keletą Lietuvos jūrininku įtariamu dvylokos tonu kokaino pervežimu ,tai kalime keli šimtai amerikiečiu kampe drebėjo ,bijojo rusu mafijos .Taigi rusas .

169

ziauriausia mafija ten kur daugiausia skurdanciu ir skurdo baime, todel zmones ir puala y krastitumus nes skurdo baime didele.

Todel as ir nemegstu rusyno nes ten perdaug pramushtgalviu kuriems nera ko prarasti, tai kaip alkio varomos ziurkes. tureti su jais reikalu vadinasi reikia nusileisti iki ju lygio ... bet deja man mano gyvenimas daug brangesnis todel wakariecei ju ir baidosi.

Rusyne sedi kalejime v trioch krestach uz tai kad vista pavoge, kazkoks absurdas zmones neturejo ko valgyti, wakaruase niekas nepatiketu. tokio lygio nusikaltimu net nera nebent paauglei ir apsvaige chuliganai ir tai tik pasilinksminimui o ne is bedos. Uztai skandinavijoi zydi kriminalinis elitas uzgrobentis mentu malunsparnu ir per stoga nushvilpia simtais milijonu kronu. Arba pinigus pervezanciu mashinu grobimai...  gerai palyginti. galima ir filma pastatyti.

Ash manau jei zmogus vagia vishta tai jis ne kaltas jam valgyti norisi....   visi smulkus apipleshimai daromi is rusyno puses atvykusiu migrantu ir kaip parasas tai vogiami tokie menkniekei kad nei juakis nei verk .... uzdusina senute surishta bagazinei uz kelis shimtus kronu ir pan.

europieciams lietuva tai rusai nes jie neskiria kalbos skirtumo tarp rusu ir lietuviu + lietuvaicei rusishkai keikiasi ir vartoja daug rusishku barbarizmu. Net ir mano akyse nelabai jau ir skiriasi lietuvei nua rusu savo elgesiu mintalitetu manierom. (visa karta okupacijoi uzaugo)

Bushas shaunus vaikis nuleido dvinukus 9/11 visi tai zino bet jis to ish Putino ishmoko  Putinas pirmas civilinius pastatus susprogdino apkaltines cecenija. 

tarp politiku nera didelio skirtumo visi jie padarys betka savo corporacijos naudai Beto Bushas dauk aktyvesnis jis ir reklama geresne turi pasiskleides Irake ilgai niekas negales gyventi ten radioaktyvus ginklas buvo panaudotas (pelningiau panaudoti nei kad nurashyti PELNAS  cia karalius)  taip kad Putinui cia dar yra ko pasimokyti.  Vat jei Putinas visa pribaltija ir brie juados juros uzkariautu tai jau galetu papais su Bushu matuatis. skirtumas tarp ju Putinas tylei dirba TV jam priklauso  Bet Bushas sugeba "laisvos" spaudos arenoi kariauti ir lyg ir "gerieciu" ishlikti,

170

Zilvinas, 38 пишет:

ziauriausia mafija ten kur daugiausia skurdanciu ir skurdo baime, todel zmones ir puala y krastitumus nes skurdo baime didele.

Todel as ir nemegstu rusyno nes ten perdaug pramushtgalviu kuriems nera ko prarasti, tai kaip alkio varomos ziurkes. tureti su jais reikalu vadinasi reikia nusileisti iki ju lygio ... bet deja man mano gyvenimas daug brangesnis todel wakariecei ju ir baidosi.

Rusyne sedi kalejime v trioch krestach uz tai kad vista pavoge, kazkoks absurdas zmones neturejo ko valgyti, wakaruase niekas nepatiketu. tokio lygio nusikaltimu net nera nebent paauglei ir apsvaige chuliganai ir tai tik pasilinksminimui o ne is bedos. Uztai skandinavijoi zydi kriminalinis elitas uzgrobentis mentu malunsparnu ir per stoga nushvilpia simtais milijonu kronu. Arba pinigus pervezanciu mashinu grobimai...  gerai palyginti. galima ir filma pastatyti.

Ash manau jei zmogus vagia vishta tai jis ne kaltas jam valgyti norisi....   visi smulkus apipleshimai daromi is rusyno puses atvykusiu migrantu ir kaip parasas tai vogiami tokie menkniekei kad nei juakis nei verk .... uzdusina senute surishta bagazinei uz kelis shimtus kronu ir pan.

europieciams lietuva tai rusai nes jie neskiria kalbos skirtumo tarp rusu ir lietuviu + lietuvaicei rusishkai keikiasi ir vartoja daug rusishku barbarizmu. Net ir mano akyse nelabai jau ir skiriasi lietuvei nua rusu savo elgesiu mintalitetu manierom. (visa karta okupacijoi uzaugo)

Bushas shaunus vaikis nuleido dvinukus 9/11 visi tai zino bet jis to ish Putino ishmoko  Putinas pirmas civilinius pastatus susprogdino apkaltines cecenija. 

tarp politiku nera didelio skirtumo visi jie padarys betka savo corporacijos naudai Beto Bushas dauk aktyvesnis jis ir reklama geresne turi pasiskleides Irake ilgai niekas negales gyventi ten radioaktyvus ginklas buvo panaudotas (pelningiau panaudoti nei kad nurashyti PELNAS  cia karalius)  taip kad Putinui cia dar yra ko pasimokyti.  Vat jei Putinas visa pribaltija ir brie juados juros uzkariautu tai jau galetu papais su Bushu matuatis. skirtumas tarp ju Putinas tylei dirba TV jam priklauso  Bet Bushas sugeba "laisvos" spaudos arenoi kariauti ir lyg ir "gerieciu" ishlikti,

Paimk už kriaušiu riebius mafijozus pamatysi .Todėl išvada pakeisk big_smile Vakaruose , nėra tokio nusikalstamumo ???Pasižėk national georapic dokumentini filmą apie geto ir usa kalėjimus rasistinės klasės susiskirsto.Pešasi dėl tokių smulkmenų kaip tatuiruotė su pirštais žemyn ,lygiai kaip ruskyne jei nusitatuiruoji tai kas tau nedera.
Apie pastatus kai sprogdino tai tikrai taip jau senai tie modeliai buvo analizuojami ir data buvo parinkta kad atitiktu vizualiai vienuolika 11 du bokštai ir tt...
Taip yra pavojus iš vieno ir  kito...dar nereikia viena blogi keisti ÄÆ kitu  . Nes kai lieka vienas tada daro jis ką nori nes nėrą kas galėtu apkirpti sparnelius .Nesakau kad juos myliu bet jie yra neblogas balansas .

171

nusipirksiu is rusu pora kalasnikovu

172

OK Italijoi giveni kasliecia mafija matyt geriau ishmanai smile 

"Demokratijos" pavyzdelis Silvio Berlusconi  smile 

As priesh ruskius kaip zmones nieko presh neturiu. Bet monarchija su  caru  Putinu mane gazdina.

Ruskei arciausia gresme realiausia.  Mano poziuris i juas nesikeicia priklusomai nua to ka ash manau apie USA .

Arba Liberija Norite pasiziureti i pragara? prievartavimai zudimai kanibalizmas visishka anarchija ir caosas.  Vietinei "generolai" sako galeciau shaly uzimti per 2 - 3 valandas. Tik niekam to nereikia

http://www.thevenusprojectnetwork.com/v … -to-travel

173

Zilvinas, 39 пишет:

OK Italijoi giveni kasliecia mafija matyt geriau ishmanai smile 

"Demokratijos" pavyzdelis Silvio Berlusconi  smile 

As priesh ruskius kaip zmones nieko presh neturiu. Bet monarchija su  caru  Putinu mane gazdina.

Ruskei arciausia gresme realiausia.  Mano poziuris i juas nesikeicia priklusomai nua to ka ash manau apie USA .

Arba Liberija Norite pasiziureti i pragara? prievartavimai zudimai kanibalizmas visishka anarchija ir caosas.  Vietinei "generolai" sako galeciau shaly uzimti per 2 - 3 valandas. Tik niekam to nereikia

http://www.thevenusprojectnetwork.com/v … -to-travel

Berluskonis su Putinu duju vamzdžius prates  į vakaru Europa ir reguliuos tėkmę pagal nuotaika .Berluskonis nori būti kaip putinas ar dar geriau kaip Cezorius ,darys su Rusija Imperija. Vienas bus DIEVAS KITAS DIEVO TĖVAS ,SUKURS RELIGjA.Taip jau yra kad ministras ruošiasi keisti  konstitucija jau surado tam priežasčių ir ministras pirmininkas turės galia.Bez pridielas yra visur ne išimtis tėvynė ,o ką ten Rusija, normalų kad yra nesusipratimu .Nes dideles platumas .Pasižiūrėkit į amerika ,tokia atrodo išsivysčiusi šalis o baisiu nei rusijoj . Nu dar kokia nesąmone pasakius ?   Pvz nato uodus šaudo iš kulkosvaidžio,http://dianabuja.files.wordpress.com/2009/10/somailia-telegraph-co-uk.jpgvietoj to tuos pinigus mokėtu tiems ubagams kad kurtu pakrantes apsauga NE REIKIA SU LĖKTUVNEŠIAIS IR BOMBONEŠIAIS IEŠKOTI VISUOSE PENKIUOSE

JŪROSE

VALTIES KURI RADARE NETIK KAD NESIMATO O IŠVIS ATRODO KAIP PLAUKIANTIS ****   KURIS NEIŠSKIRIA NUO KITO PLAUKIANČIO  ŽVEJO VALTIES.DAUG NEREIKIA ,užtenka trečdalio tos sumos nuo tu katamaranu ir lėktuvnešių ,kad užmokėti  už jūros saugumą kokiems penkiems metams .

174

Zmones del pinigu lipa vienas kitam ant galvu. Nors visi gime toi pacoi planetoi zemei bet jos gerybes valdo tie per kitu galvas uzsilipe turcei.  Zmones tveresi tvoras i teritorijas ir zudo vienas kita del materialiniu vertybiu. 

Nors gamtos resursu pakanka visiems ir maistui ir pastogei , bet smaugemasi per gerkle Tam kad sukaupti dar daugiau pinigu "saugumo ir laisves" delei ....

Kazks pasakytu "tokia jau zmonijos prigimtis" - bet tai netiesa tai nieko neturi bendro su zmogaus prigimtimi mes visi gimstame vienodi, bet ish mokstame savo kulturiny pavelda. Todel ir skirtingos kulturos zmones ruskei amerikonai ir pan. 

Net du vaikai uzauge toj pacioi sheimoi, vienas gali buti profesorius, kitas vis dar kalejime sedi.  Ir zmogu supancios salygos aplinkybes Yra net labai skirtingos kiekvinam individui. Net dvynukai sutinka skirtingus zmones budami skirtingose dvasinese busenose ir dar dug smulkiu detaliu supanciu juas su formuaja juas kaip skirtingas asmenybes su skirtingu elgesio bruazu. 

Laikas keisti tobulinti aplamai zmoniu socialine sistema nes pinigai monitarine sistema paseno ir nebepasiteisina. Neskaitant visu karu ir konfliktu, zmonija eina savizudystes keliu. Nafta dujos arba pasibaiks arba mes spesime uztershti planeta taip kad zmones ishdves kaip rushis.  Nes turcei nesuks ish savizudishko kelio vien del amenino pelno ir galios virs visu kitu. 

Resursu uztenka dugiau nei galima ysivaizduati. Jei zmones pakeis savo eckonomika grindziantis resursais ir galimybemis o ne pinigais.  Jei kiekvienas zemes gyventojas bus paveldetojas po lygei visu zemes resursu.....

Oi nebera tikslo kariauti, nei iraq nei cecenai niekam neberupi.   Jei kievienas bet kada nuejes i maisto parduatuve gales gauti maisto be pinigu (uzsiakys internetu)

Nebe bus tikslo vogti ir kaupti daugiau gerybiu nei sugebi suvartoti.   Daiktai kuriuas naudoji retokai gal keleta kart per metus turi buti laisvai visiems prieinami , panaudojei kiek tau reikia ir padejai y vieta, kitas taippat, vietoi to kad kiekvienoi sheimoi  po viena foto aparata guli lentynoi be naudos. Ir po dvi tris mashinas kurios didziaja laiko daly stovi.  Tua tarpu tas kas neturi mashinos stovi autobuso stotelei .

Zodziu resursai turi buti naudojami efektyvei.  Kalejimai, policija, bankai, akciju birzos, kareivei, politikai, svaigalai narkotikai, prostitucija, aplamai kriminalitetas, Korupcija visa tai turi prasme monitarinei systemoi.  Bet jei pagalvojus kaipsakant "out side the box"
Visuameneje be pinigu visa tiai prarada prasme...  Zmonems nereikia nei valdzios nei valstybiu nei sienu, svarbiausia kad niekas neturetu valdancios pozicijos virsh kitu.   

Zmones nesutaria del dalyku kureis tikima (=nezinoti)  kiek zmoniu tiek nuamoniu ir neina susitart. Pvz  kiek laipsniu vandua juroi? venas ash tikiu 10C,  antras nenusishnekek as manau maziausei 15C ir t.t.   hej! as radau termometra - klausimas ishsprestas nra prasmes gincytis.  Taip pat ir gerybes turi buti skirstomos pagal tarkim kompiuterine programa. PC nemeluaja nesukciauja ir nera jokios korupcijos. 

Nesenei sutikau valstiety (200 melziamu karviu skerdykla ir t.t.)  Jis sako meginau ishsibraukti ish tikinciuju, kad nemoketi baznycios mokescio. Kunigas jam ir atshove tavo karves ganosi baznycios nuamuajamoi zamei kaip ir tavo medziokles plotai. Atsisakai Dievo tada tavo vieta uzims kitas tkintis parapijietis.

Be pinigu banycia nebetauksh veju zmonem, del asmenines naudos jie juk ish to ir gyvena.   Tas kas stengesi tave ytikinti, kad tu patiketumei visad siekia naudos.  Tas kas nemeluaja zere argumentus ir yrodymus tam kad parodyti situacija. (termometras vietoi "patikek manim vandua shiltas")  Arba kaip liaudis sako jei nori kiaulie parduati tai maishas nereikalingas  (nebent katina uz kiaule).

Jauciam skirtuma tarp zinoti ir tiketi?  Argumentuati ar ytikineti, dangstantis ishpustu  autoritetu?   Kas pasakys kad Karalius nuagas arba Kunigas storas?   Kas ishdrys suabejoti jo didenybe shventenybe?

175

na ir as ruske ir ka mes jum blogo darom

176

oksana, 37 пишет:

Nu va ,kad dirbi ...lietuvoj.... ir moki mokesnius nesiskaito,nes okupuoji darbo vieta ir žeme po kojomis .... norom nenorom bet tas ir mane liečia nes pats ruskis :::035 nu ir kas kad pase lietuvis bet seneliai tai ruskiai buvo .... šiaip tikrai graudų  skaityti tokias fašistines temas.Nieko blogo nepadariau ,o čia žmones karui ruošiasi ir nepagalvoja kad tarp Lietuvos ir Rusijos yra ir normalių žmonių .Tokia tema ,kažkaip jautiesi nepageidaujamas ir pilnas negatyvių emocijų .Širdyje visada lietuvis ,maniera kultūra net naglumas lietuviškas .Tautine neapykanta visada prasideda nuo to kai lauki iš kaimyno tik blogiausio  ,o jei jam dar tai sakai .Tai kokio atsakymo laukiame ?

177

mes ruskiai neokupuosim lietuvos ,nereikia rusijai zemes ir taip su tundra nesusitvarkom :::b02

178

http://www.kinomanija-online.ru/news/sm … 06-27-8333Beveioik komedija ,jei ne tas faktas kad pabaiga liūdnai baigiasi .

179

Laukiu visu lietuvos miskuose, kovosim !!! big_smile

180

oksana, 37 пишет:

Jei parashytumei : as esu Lituvos rusiuke...  Tai sakyciau nieo blogo

Bet kadangi ruske tai kur tavo turistine viza?  "pasiseciavai" ir gali vaziuat namo ...

Gimej lietuvoi, bet shirdele plaka "Motinai Rusijai"? Debar visi suprantame kodel lietuvei negali tureti dvigubos pilietybes, tai grestu tiesiogei lietuvos suverenitetui ish ruskiu puses. Nes valstybes uzduatis ishlikti laisvai ir nepriklausomai. 

Patarmas visiems lietuvos ruskiams:  Jei norite sumazinti susierzinmo laipsny savo atzvilgiu (okupantu ishperos jum galvas reiiiia nupjauti... ir pan.)   

Prisistaydami butinai paminekite savo pilietybe (Lietuvos) tai ishkarto jum suteiks lygevercia padety :  - As lietuvos rusas

Truputy skiresi, nei kad lietuvoi gimes uzauges dorai kalbos neishmokes ir liaupsinantis ruskyna prisistato kaip ruskis, kacapas, skeltnagis, musu tevynes okupantu ishpera.   

"Ka mes bloga darom" ...  arba bukite lietuvos pilieceis pilnaja to zodzio prasme aba pasikeiskit pilietybe ir ciuazkite **** ish cia.

Ruskei lietuvoi visada bus antroji rushis tai naturalu okupantu tauta ....  todel reika buti labiau nuavokiam kad gyventi svetimoi visuamenei.

Kai manes kas namie paklausia: ish kur tu moki daug kalbu? As prisistatau kaip shvedijos lietuvis na o lietuviams budinga zinoti keleta kabu. 
-----
Bet tai tik atsakymas galiojantis monitarinei sistemoi.  The Venus Prodjekt kuria visuamenes struktura be karu, valdziu, valstybiu ir sienu, neivienas neturi daugiau privilegiju nei kiti ir neivienas negali pirshti savo valios kitiem.