Re: Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
The theory of everything. Mielas filmas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 42 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
The theory of everything. Mielas filmas
Two night stand. Fainas, romantiškas, apie internetines pažintis
Vakar Interstellar, užvakar Gravity Kam sci-fi bent kažkiek tinka, abu rekomenduotini, net jei nepatinka, pirmasis puikus
gone girl
Amerikiečių snaiperis
The Largest Aircraft Carrier in The World
Žiurejau buka ir bukesni
The Fall
"Birdman" - nu ok tas filmas, bet kažkokio super duper didelio įspūdžio nepaliko. Siužetas ir kinematografija tikrai originalūs, vaidyba - nuostabi, bet pats filmas, asmeniškai man, per daug chaotiškas ir kartais net erzinantis.
"Birdman" - nu ok tas filmas, bet kažkokio super duper didelio įspūdžio nepaliko. Siužetas ir kinematografija tikrai originalūs, vaidyba - nuostabi, bet pats filmas, asmeniškai man, per daug chaotiškas ir kartais net erzinantis.
Ir aš šitą paskutinį žiūrėjau. Tas nuolatinis būgnyjimas mane truputį erzino
"God's not dead". Papiktino, kad Nietzsche išvadintas ateistu, bet kadangi ne tai buvo pagrindinė filmo mintis, galima atleisti. Vertas žiūrėjimo. Geras. Numanau, jog iš tų, kurie negreit išgaruos iš galvos.
offender
Whiplash, man pasirodė per daug išgirtas, nežinau, mintis lyg ir paprasta..
Clown 2014 ten tetis ieskojo klauno drabuzius sunaus sventei ,rades apsivilko juos .Tik tai buvo ne paprasti skarmalai o demono oda kuri iaugo i jo kuna ... toliau ziurekite patys
The Shawshank Redemption.
Sneguole
Divergentė, poto sekė Insurgentė. Buvau nusistatęs, jog bus šlamštas, bet susižiūrėjo tikrai gerai. Verta!
The Search (Ieškojimai). Žiauriai geras ir aktualus šiomis dienomis.
Divergentė, poto sekė Insurgentė. Buvau nusistatęs, jog bus šlamštas, bet susižiūrėjo tikrai gerai. Verta!
tikrai geras ,abi dalys .siulau pradeti nuo pirmos ...
The Search (Ieškojimai). Žiauriai geras ir aktualus šiomis dienomis.
Kaip tik sita siunciuosi. Taip ir jauciau, kad bus geras.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 42 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?