41

Re: Kodel vyrams taip patinka analinis?

seksas yra malonus bet kokioje formoje,svarbu surasti bendrai mastancius,pirma tegul vyrai pradeda kulturingai seksu naudotis,tiksliau maziau plepetu:::402

42

Re: Kodel vyrams taip patinka analinis?

Zilvinas, 38 parašė:

Laima, 45: tu pershi savo nuamone zmonems nusishnekedama kad .Isanges ziedai tikrai issitampo ir nebeatsinaujina, ir pan. cia tavo fantazijos tai nera tiesa ....  per jega ir prievarta aisku galima netik shikna supleshyti bet ir rankas kojas nutraukyti ir pan... smile  negazding zmoniu nesamonem 

Jei tai butu tiesa tai visi gejei ir panos kurios analiny praktikuaja su pampersais vaiksciotu.

As su viena drauge 4 metus.. ir nors ir ne kiekviena diena, retkarceis, nes tai labiau jai uzeidavo noras ne man, bet vis dar neissitampe.

p.s. man mama sakydavo tam kas meluaja tam nosis ilga istysta, arba kabliulai akyse matosi. smile

Zmones prisikisha i galvas visokiausiu nesamoningu prietaru ....  tiesa yra ir tame kad zmones daznai nori pameginti  na kaip porno filme yra tas polinkis megdzioti. Kas priimtina/nepriimtina kitiem nebutinai turi buti tavo reikalas ar pareiga.

Zmones mylekites i sveikata kaip tinkami be jokiu baimiu ar prietaru tai vienintele salyga pilnam pasitenkinimui.

Kaip be butu analiniui visada rekomenduaciau prezervatyvus.

Nepersu as jokios savo nuomones.Parasiau tai,ka sake chirurgas operaves ne vienai,tokiai megstanciai,hemaroju.Ir nesekit pasaku,kad neissitampo.Aisku del keliu kartu nieko ir nebus,o ipac jei instrumentas ne itin didelis.Viskam yra dvieju zmoniu susitarimas ir jei kam patinka mylekites. O senatvej nesiokit pampersus.
Jei partneriu fanazija skurdi,tai ir analinis nepades.

43

Re: Kodel vyrams taip patinka analinis?

Kam patinka? Kas cia kam patinka?  Koks analinis? Kas cia kursto toky? Jai koke mergina,panele,moteris... Toleruoja si reikala!!! Tai,is visu vyru esanciu zemei, 95% tu paciu vyru,pasakytu taip sitam sudinam reikalui!!! http://www.youtube.com/watch?v=SWRth3zlIhY . Taip va buna tom,kurios perdaug ta toleruoja!!!!!!!!!!