Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
agha... pritariu tau...
jis nueina draugiu ieshkotis, o ir tu nesedek eik koky kalbinti...
liux butu...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
agha... pritariu tau...
jis nueina draugiu ieshkotis, o ir tu nesedek eik koky kalbinti...
liux butu...
lengva pasakyt...bet kai myli, sunku atstumti mylima zmogu,:-{
o ir mylint viena zmogu,su kitais nebeidomu...
pritariu daugumai - rūkymas..
pabandyk įrodyti - durnium išvadins ir juoktis pradės...;D
o ka daryt kai ne soliariumuose o is kur nors gryzti?! arba kai gyveni prie juros ir vaikstai visa rudeni juoda?
nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria
), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis..ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais..
ne ta citata buvo
Zodziu mazuciai...Daug visko cia prirasete, bet tikra tiesa slypi zmogaus sugebejime jausti,galit nemegti rukanciu,graizianciu naguciu ir pan.ir t.t.t., bet smagiausia paziureti kai vyrukai tokias isimyli ir sedi apsiseileje, tada dzin kad ruko, dzin kad geria, viskas pradeda patikti(na gal nevisai tenkina ju poziuri, bet..)Taip kad butkime visi savimi, kam apsimetineti kitokiais nei esame is tikro?Juk galima gincytis iki begalybes , kas kam patinka , kas ne...As esu grazi ir protinga, taciau parukau, kartais isgeriu, kartais nagucius uzsiauginu, kartais ragelius pastatau, bet kas keisciausia, esu geidziama ir mylima, linkiu visiems ismokti priimti visus tokius kokie yra...Va kad pavariau:))
nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria
), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis..ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais..
Respect! :> Pridet, gal ir galima kazka pridet, o jau atimt tai niekaip ;] Tegul kiekviena tokiu desningumu prisilaiko ir nebus tokiu temu
manau,kad vaikinams labiausiai nepatinka "bukos" mergnos,kurios tik kalba apie save........:)
Irgi tiesa :]
man baisiaii slykstu ziureti,kai "puciasi" del nieko,savo vaikinus padaro durniaus vietoje,tipo gaunasi taip:" sliauziok del manes ant keliu"...oi negaliu ziuret...tokias mergas reikia naikinti!!!!!!
....visokiu yra visokiu ir reikia!!!...ir jei tam vaikinukui gerai tai tegu ir buna..
na tada jau vakinas qq jei jam tinka tokia....
...a va dar prisiminiau..:D cha ne is vieno girdejau kad nepatinka kaip stringai islenda ir visa subinaite sviecia...cia tai tikrai jau kaip man ziauriai atrodo tai negaliu apsakyt...ir kas svarbiausia kad specialiai juos iskisa...ka..ka..ias ir apakus
...a va dar prisiminiau..:D cha ne is vieno girdejau kad nepatinka kaip stringai islenda ir visa subinaite sviecia...cia tai tikrai jau kaip man ziauriai atrodo tai negaliu apsakyt...ir kas svarbiausia kad specialiai juos iskisa...ka..ka..ias ir apakus
![]()
![]()
manau tai daro tos merginos,kurios negerbia pacios saves...
...visiskai su tavim sutinku...jos niekapp kitaip nesugeba pritraukt vaikinu demesio..tad ir bando tokias save zeminanciom priemones...:(
...visiskai su tavim sutinku...jos niekapp kitaip nesugeba pritraukt vaikinu demesio..tad ir bando tokias save zeminanciom priemones...:(
man asmeniskai grazu triusikeliai su juostele,bet...kai kurios nemoka tomis kelnaitemis naudotis ir is saves padaro sau.....jei joms gerai man dar geriau.....merginos gerbkime pacios save,o kai gerbsime save mus gerbs ir vaikinai,tad darykite isvadas!!!!!!
...grazu tai grazu...bet skirtingose situacijose...
...grazu tai grazu...bet skirtingose situacijose...
ka turi omenyje sakydama skirtingose situacijose?????:) ta prasme,kad pvz i kokias laidotuves su stringais negalima eiti,ar kaip,nelabai kertu kampa....
Kai rašo temas su klaidom, slepia savo amžių, rūko ir keikiasi.
Tai jus irgi ta pati darot, ir niekas nesiskundzia.O stai jeigu mergina ima rasyti su klaidom, tada jau blogai.Tas pats ir su keiksmais, ir su rukalais.
Sandra, 21 wrote:...grazu tai grazu...bet skirtingose situacijose...
ka turi omenyje sakydama skirtingose situacijose?????:) ta prasme,kad pvz i kokias laidotuves su stringais negalima eiti,ar kaip,nelabai kertu kampa....
...hmmm..ne taip baisiai Ievute .. turejau omeny, kad..taip jie grazu..bet kai pana eina ir islenda visos grozybes, o dar kraupiau, kai atsitupia ir tada jau..ojojoj...visi puikumynai visame grazume...zodziu viskas turi savo vieta ir tvarka..
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)