61

Re: Na ir kur tos išvaizdžios ir protyngos paneles? :)

Saule tu man primeni mano drauga jis tarptautiniu skrydziu lektuvo pilotas jo gyvenimas pilnas moteru jis teisinasi ziuredamas nuasirdzei man y akis ir sako: Ysivaizduak tu sutinki JA idiali siela idialem kune viskas klostosi tiesiog nepriekaishtingai ...

Taip as priestarauju pats sau vien del to kad ta ypatingoji butu dar ypatingesne...
Mat isrankus zmones labiau linke y monogamija, nors juk zinai visi mes "pargriunam" kol "dviraciu vaziuat" ishmokstam smile Ir niekada nezinosi kada tai vel atsitiks todel stengiesi pasisaugoti. 

Ish senos graiku mitologijos: "Dievas vaziuaja dviraciu vezimu pakinkytu trim zirgais.
Zirgu vardai: valia, ismintis ir aistra. Kol zirgai leke darnei viskas tvarkoi, bet staiga aistros zirgas ishsiverze nesitverdamas y prieki, vezimas virsta , dievas krenta i mirties upe ir tada zemeje gimsta zmogus netobulas, laikinas dievo seselis jo nesuvaldytu zirgu pasekme.
Ah nepergyvenk del dievo jis juk amzinas tobulas ir nemirtingas nei ybrezimo nera, toliau lekia visu greiciu .

Bet zmones dievo atvaizdai nors ir zino kad yra netobuli, pazeidzemi ir mirtingi, vistiek stengesi suvaldyti savo zirgus."

62

Zilvinas, 38 wrote:

Saule tu man primeni mano drauga jis tarptautiniu skrydziu lektuvo pilotas jo gyvenimas pilnas moteru jis teisinasi ziuredamas nuasirdzei man y akis ir sako: Ysivaizduak tu sutinki JA idiali siela idialem kune viskas klostosi tiesiog nepriekaishtingai ...

Taip as priestarauju pats sau vien del to kad ta ypatingoji butu dar ypatingesne...
Mat isrankus zmones labiau linke y monogamija, nors juk zinai visi mes "pargriunam" kol "dviraciu vaziuat" ishmokstam smile Ir niekada nezinosi kada tai vel atsitiks todel stengiesi pasisaugoti. 

Ish senos graiku mitologijos: "Dievas vaziuaja dviraciu vezimu pakinkytu trim zirgais.
Zirgu vardai: valia, ismintis ir aistra. Kol zirgai leke darnei viskas tvarkoi, bet staiga aistros zirgas ishsiverze nesitverdamas y prieki, vezimas virsta , dievas krenta i mirties upe ir tada zemeje gimsta zmogus netobulas, laikinas dievo seselis jo nesuvaldytu zirgu pasekme.
Ah nepergyvenk del dievo jis juk amzinas tobulas ir nemirtingas nei ybrezimo nera, toliau lekia visu greiciu .

Bet zmones dievo atvaizdai nors ir zino kad yra netobuli, pazeidzemi ir mirtingi, vistiek stengesi suvaldyti savo zirgus."

o mano vienas draugas, tai sako, jei nori atrodyti protingu, tai prirasyk taip, kad niekas nieko nesuprastu big_smile

63

As maniau kad cia tik apie blondines kurios nedaug supranta smile 

Na netik....    malonu buvo patausketi cia bye bye smile

64

Zilvinas, 38 wrote:

As maniau kad cia tik apie blondines kurios nedaug supranta smile 

Na netik....    malonu buvo patausketi cia bye bye smile

sekmes:)
Nesupratau ka rasei, nes kinu kalbos nemoku smile ka reiskia sitie zodziai:

stengesi
vaziuaja
leke
vaziuat
Ysivaizduak - sitas geriausias
idialem

big_smile big_smile big_smile

65

atsiprasau, kad sugadinau tema smile daugiau taip nebedarysiu wink

66

Saulė, 27 wrote:

man maziausei rupi lietuviska gramatika, nemano tema.

vaziuaju i kalnus paslidineti, tau taippat patarciau debar sezonas.  atsirasiu veliau...     
no hard feelings darling bye bye

67

Zilvinas, 38 wrote:
Saulė, 27 wrote:

man maziausei rupi lietuviska gramatika, nemano tema.

vaziuaju i kalnus paslidineti, tau taippat patarciau debar sezonas.  atsirasiu veliau...     
no hard feelings darling bye bye

atsiprasiau ne taves, o to kieno yra si tema.
na ir man nerupi gramatika, bet rasyti moku smile o jei kazko nemoku, tai stengiuosi ismokti smile

cia norejai pavaizduot, kad angliskai moki???
your hard feelings are not needed turkey smile

68

Saulė, 27 as rasau cia tam kad nepamirsti lietuviu kalbos.

Swedu, anglu norvegu tai kalbos kuriomis pasmus destoma institute smile

Swedishkai angliskai as mastau skaitau ziuriu TV kiekviena diena, as esu svedijos pilietis.

Pamenu senais laikais lietuvei på 2 metu gryze is rusu armijos turedavo sunkumu issireiksti lietuviskai nes priprate buvo rusiskai du metus kiekviena diena kaika reiskia.  As aplamai lietuvoi buvau paskutiny karta 2006 trim dienom mamos laidotuvese. Nieko neturiu lietuvoi ir nemanau kad aplamai kada ten dar apsilankysiu.

As jau nebepasneku lenkiskai nors vis dar suprantu. Sunkei kliuvinedamas kalbu rusiskai. Uztai po truputi geriau graibausi prancuziskai (EU jurdine kalba + kanada shiaures afrika).

Man lietuviu aplamai jei nebutu gimta tai ir ne kalba 3 mil zmoniu ja kalba ir tik lietuvoi
Jei atsikratisime shovinistinio patrijotizmo tai pasaulio masteliu ji pasmerkta isnykti.

C'est La Vie = that's life - that's how things are = toks gyvenimas - taip jau yra.  nepriklausomai patinka mums tai ar ne.

69

norėčiau paklausti panelių išvaizdos ir proto vertintojų: ar tikrai esat verti jų? Ypač,kai vertintojui 17-19 metų,tai vertininmas,atsiprašau,svetimų kvailų kalbų kratinyus.Būkit jų verti,tai ir matysit ir rasit ir patys būsit surastiSėkmės!

70

O kur tie isvaizdus ir protingi vaikinai? Du viename nebuna, gal tik lb retai. Ir paneles, ir vaikinai. Asmeniskai as rinkciausi protinga vyra.

71

Panelių daug yra tik reikia atsirinkti kokios kam patinka.

72

mokesi ieskoti tai ir rasi greit  smile:::817

73 (edited by Eglė, 18 2010-08-05 18:19)

Sofi, 25 wrote:

O kur tie isvaizdus ir protingi vaikinai? Du viename nebuna, gal tik lb retai. Ir paneles, ir vaikinai. Asmeniskai as rinkciausi protinga vyra.

Sofi, visiškai pritariu. KAm reikalingas saldainiukas- gražuoliukas, jai proto 0. Tie "saldainiukai" dazniausiai būna neidomus ir rūpinasi tik savimi, o štai su protingu- labai idomu bendraut, o jai dar ir linksmas, tai išvis liuks wink

74

Nu juokas ima :::044 protinga/s neprotinga/s :::230 arba dar juokingiau ypatinga/s :::a31nu šakės :::036 . Daba galvojų kaip į aiškinti kad tai kas vienam ypatinga kitam fuflo paskutine .Vertybės kiekvieno žmogaus viduje yra skirtingos .O jei imti didesniais matais tai protingas bus tas kuris moką skaityti ir rašyti ,bet ar jis  bus ypatingas nes visi tai gali.Tai kad vienas iš daugumos būtų ypatingas  jis turėtų kažkuo išsiskirti  pvz nemokėti skaityti ir rašyti .Kitaip sakant visi moka o šitas ne ,tuo jis ir yra ypatingas vienintelis ir nepakartojamas.Tik va ar jis bus protingas?
  Taigi turtėtu būti kitas būdas nustatyti kuo tas žmogus ypatingas .Protas irgi turėtų būti matuojamas ,ne daktaro laipsniais,perskaitytom  knygom ir pnaš. šlamštu .Yra pasakytą kad "kiekvienas žmogus yra vienintelis ir nepakartojamas".    Kiekvienas žmogus turi tas pačias galimybes kaip ir didžiausi pasaulio išminčiai  kurie tik egzistavo ir egzistuos kada.Sakykim net jei jus jūs atrasite tobulą žmogų kuris viską moka ir viską žino...-----
BET TAI PALAUKIT ARUMS REIKIA PAMELOS ANDERSON SU EINŠTEINO SMEGENIM?TOKIA  boba nieko nesudominsi vienintelis daiktas kuris jei reikalingas yra klyne ir tai kokiom 20min.

75

Nusikalbejai ziauriai, Tomai. Paaugsi, pamatysi, kas yra tikra zmoguje, ir kas ne.

76

Sofi, 25 wrote:

Nusikalbejai ziauriai, Tomai. Paaugsi, pamatysi, kas yra tikra zmoguje, ir kas ne.

tai gal galetum papasakoti kas ten visgi tikra tame zmogeliuke?

77

cia big_smile

78

Šarūnas, 21 wrote:

Na ir kur tos išvaizdžios ir protyngos paneles? smile

nera negraziu moteru,yra tik tokios,kurios nenori buti grazios,o salia protingo wyro ir moteris protinga patampa..;> ir apskritai,kox durnius ismaste,kad graziu ir protingu zmoniu nebuna..pasaulinio lygio skiedalas..

79

Kamile, 17 wrote:

cia big_smile

Iškarto matosi :::044