Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] metalainė (Puslapis 2 iš 3)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 43
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: metalainė
Suprantu kad yra daug fanatizmo, bet kazin ar tai masinis reiskinys... Priklauso dar nuo poziurio. Stai ka apie roka mano vienas dvasininkas: "Rokas nėra nekalta laisvalaikio pramoga; tai narkotikas, pavojingesnis už heroiną, nuodijantis jaunų žmonių gyvenimą" Galesiu ideti nuoroda i ta puslapi, kur snekama kad rokas pats baisiausias dalykas... (baisu pagalvoti ka dabar tie patys autoriai pasakytu apie kokius nors cradle of filth)
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arentas, 18 parašė: wiskas tuom pasakyta
joooo, tokiu argumentu atremti neimanoma...
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
patikėk, tai yra masinis reiškinys. tik ne visi sutinka dėl žodžio "fanatizmas", nors esmės tai nekeičia.
įmesk tą nuorodą, įdomu būtų:) p. s. cradle of filth dar nėra blogiausias variantas:)
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai neblogiausias, bet tai pakankamai blogai. turiu namuose ju koncerta, tai ten mano manymu muzika antrame plane... Kur kas labiau akcentuojama ivaizdis, satanistiski ritualai... bet neesme
- Dalia, 20
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Eglė, 20 parašė:o aš visgi su tavim nesutinku. kas per muzikos (nesvarbu kokios) gerbėjas turi būti žmogus, kad nenorėtų pamatyti/išgirsti mėgstamos grupės? visgi gyvo garso koncertai paprastai būna visai kitokie nei įrašai. netikiu, kad įmanoma mylėti grupę ir nenorėti jos pamatyti.
as tai su tavimi visiskai sutinku
- Marija, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
man asmeniskai metalas yra tik labai nedidele dalis visos klausomos ir daugiau ar maziau megstamos muzikos, bet siaip tai yra pakankamai nemazas geris
- Dovydas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
gyvenu prie metalo jau kaijp 2 metai (nepilnaj) vazineju i uzseni koncertus , jeigu buna LT taj vykstu , o sejp tai man tokie zmones pradeda patikti , bet ajsku kai nuo neformalu darosi forsai taj nlb idomu... rolandai paklausyk Crematory(gothic bet galima klausyt),slipknot,behemoth ce narkotikas ... ;]]i foto demesio nekreipkit senjai darytojs
- Domantas, 14
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
bet metalas juk ne wien black, death ar trash
gali klausyti ir industrial, gothic, doom, bet tj nerejks, kad tau nepatinka metalas
man asmeniskai labeusei patinka industrial
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
asmeniškai man indutrial yra ne metalas. goth - gali būti, gali ne. doom - paprastai metalas.
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
kalbant apie industrial, tai tas stilius bent jau man greitai igrysta. Na tarkim perklausei daina kokis 5 kartus ir viskas. kas mane labiausiai veza roke ar metale, tai ilgos solo partijos, ypac kai kuriniai atliekamai gyvai koncertuose ir jos trunka po 5 minutes, su siokiomis tokiomis improvizacijomis.
- Aivaras, 22
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
nezinau kaip jus bet as myliu gothic,black,doom..
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o as labiausia heavy metal
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
o aš dar net nalabai žinau, ką labiausiai mėgstu. vakar "atradau" Candlemass, labai patiko. nors naujojo jų albumo anaiptol nepavadinčiau doominiu. bet gal mano doomo samprata kreiva...
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
koks skirtumas koks tai stilius. juk svarbiausia kad patiktu ir nesvarbu kaip tai vadinasi.
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
manau, svarbu. kad galėčiau tau pasakyt, ką klausau, o tu tada pamąstytum, kad kitką klausai. grynai susišnekėjimo tikslu.
- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai tik del to. o dar tiksliau butum jei pasakytum konkrecias grupes.
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
jop, bet papraščiau pasakyt tarkim"black metal" nei vardint kokį tuziną grupių. beje, pastaruoju terminu aš pasakau daugiau nei muziką, tai parodo ir mano gyvenimiškas nuostatas, ir pasaulėžiūrą, kartais - net religiją.
- Aivaras, 22
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Aivarai, įdomumas ne čia, o realiame pasaulyje.
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 43
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.