21

Re: metalainė

Suprantu kad yra daug fanatizmo, bet kazin ar tai masinis reiskinys... Priklauso dar nuo poziurio. Stai ka apie roka mano vienas dvasininkas: "Rokas nėra nekalta laisvalaikio pramoga; tai narkotikas, pavojingesnis už heroiną, nuodijantis jaunų žmonių gyvenimą" Galesiu ideti nuoroda i ta puslapi, kur snekama kad rokas pats baisiausias dalykas... (baisu pagalvoti ka dabar tie patys autoriai pasakytu apie kokius nors cradle of filth) smile

22

:::230 wiskas tuom pasakyta big_smile

23

Arentas, 18 parašė:

:::230 wiskas tuom pasakyta big_smile

joooo, tokiu argumentu atremti neimanoma...

24

patikėk, tai yra masinis reiškinys. tik ne visi sutinka dėl žodžio "fanatizmas", nors esmės tai nekeičia.
įmesk tą nuorodą, įdomu būtų:) p. s. cradle of filth dar nėra blogiausias variantas:)

25

tai neblogiausias, bet tai pakankamai blogai. turiu namuose ju koncerta, tai ten mano manymu muzika antrame plane... Kur kas labiau akcentuojama ivaizdis, satanistiski ritualai... bet neesme smile

26

Eglė, 20 parašė:

o aš visgi su tavim nesutinku. kas per muzikos (nesvarbu kokios) gerbėjas turi būti žmogus, kad nenorėtų pamatyti/išgirsti mėgstamos grupės? visgi gyvo garso koncertai paprastai būna visai kitokie nei įrašai. netikiu, kad įmanoma mylėti grupę ir nenorėti jos pamatyti.

as tai su tavimi visiskai sutinku

27

man asmeniskai metalas yra tik labai nedidele dalis visos klausomos ir daugiau ar maziau megstamos muzikos, bet siaip tai yra pakankamai nemazas geris big_smile

28

gyvenu prie metalo jau kaijp 2 metai (nepilnaj) vazineju i uzseni koncertus , jeigu buna LT taj vykstu , o sejp tai man tokie zmones pradeda patikti , bet ajsku kai nuo neformalu darosi forsai taj nlb idomu... rolandai paklausyk Crematory(gothic bet galima klausyt),slipknot,behemoth ce narkotikas ... ;]]i foto demesio nekreipkit senjai darytojs

29

bet metalas juk ne wien black, death ar trash
gali klausyti ir industrial, gothic, doom, bet tj nerejks, kad tau nepatinka metalas
man asmeniskai labeusei patinka industrial:::513

30

asmeniškai man indutrial yra ne metalas. goth - gali būti, gali ne. doom - paprastai metalas.

31

kalbant apie industrial, tai tas stilius bent jau man greitai igrysta. Na tarkim perklausei daina kokis 5 kartus ir viskas. kas mane labiausiai veza roke ar metale, tai ilgos solo partijos, ypac kai kuriniai atliekamai gyvai koncertuose ir jos trunka po 5 minutes, su siokiomis tokiomis improvizacijomis.

32

nezinau kaip jus bet as myliu gothic,black,doom..http://forumas.ieskok.lt/imgload/653

33

o as labiausia heavy metal smile

34

o aš dar net nalabai žinau, ką labiausiai mėgstu. vakar "atradau" Candlemass, labai patiko. nors naujojo jų albumo anaiptol nepavadinčiau doominiu. bet gal mano doomo samprata kreiva...

35

koks skirtumas koks tai stilius. juk svarbiausia kad patiktu ir nesvarbu kaip tai vadinasi.

36

manau, svarbu. kad galėčiau tau pasakyt, ką klausau, o tu tada pamąstytum, kad kitką klausai. grynai susišnekėjimo tikslu.

37

tai tik del to. o dar tiksliau butum jei pasakytum konkrecias grupes.

38

jop, bet papraščiau pasakyt tarkim"black metal" nei vardint kokį tuziną grupių. beje, pastaruoju terminu aš pasakau daugiau nei muziką, tai parodo ir mano gyvenimiškas nuostatas, ir pasaulėžiūrą, kartais - net religiją.

39

o!!darosi vis idomiau..

40

Aivarai, įdomumas ne čia, o realiame pasaulyje.