101

Re: Paneles trumpais plaukais

na prie ko cia plaukai su tinginyste susiije?niekad gyvenime nebuciau pagalvojus,kad jei bendrauju su panele,turincia trumpus plaukus,ji tingine?!mano manymu cia nekoks apibudinimas.daug graziu ir tvarkingu sukuosenu tenka matyt ir trumpais plaukais.

102

Tai gal ir pati vaikstai nusikarpiusi "ja upala s samosvala",tai kaip neginsi savo nuomones.kai 1918 Dzerzinskis nukirpo komjaunuojes vyriskai,tai ir atsirado "graziu" trumpu sukuosenu mada.atsikelia ryte,paspjaudo delna,pasiausia visus tris plaukus ir... madinga,o kai reikia i teatra ar vakareli,tai purskia visokia chemija statinaitemis ir verkslena,kad sukuosenai reikia daug laiko ir lesu

103

as drisciau papriestarauti Algiui, pati turiu ilgesnius plaukus, taciau ju prieziurai sugaistu zymiai maziau laiko negu mano drauge nesiojanti trumpu plauku sukuosena.. man dazniausiai uztenka sepeciu perbraukti, o jai reikia kiekviena diena spresti problema, kaip sukuosena islaikyti grazia ir tvarkinga..
visiska nesamone teigti, kad jei mergina trumpaplauke, tai nevalyva ar kazkas panasaus.. be to, ne visoms dievas dave ilgus ir grazius plaukus, taip kad nereikia daryti idomiu isvadu negalint ju pagristi..

104

ne,tikrai mano plaukai ne trumpi,jie yra vidutinio ilgio,ir as cia nieko neginu,tik manau,kad daug graziu paneliu vaiksto ir su trumpais graziai sutvarkytais plaukais.

105

pilnai pritariu vijai,juk trumpus plaukus tvarkyti sugaistama daugiau laiko,negu ilgesnius.

106

Taip,tai pamato tik tada,kai nusikerpa

107

na tokiu absurdu dar negirdejau.......
o jus, gerbiamasis, turbut zinote tik dvi sukuosenu rusis? ilgi plaukai ir trumpi, "vyriskai" kirpti ? leiskit  paklaust-jus ne tundroj gyvenat?

108

na as mazai laiko sugaistu trumpiems plaukams,kai turejau ilgus negaledavau ju nesioti palaidai nes jie labai stori ju daug ir dar banguoti linke veltis nuo kiekvieno viejo dvelksmo....

109

Matyt tundroje.Kai apsizvalgai ir pamatai tiek vyriskejanciu moteru,negerbianciu savo prigimtiniu vertybiu,verksliananciu,kad ju negerbia vyrai,tai darosi liudnoka.
Teko kiek pagyventi JAV,ten moterys tikrai nelabai grazios,bet gerbti save moka ir aplinkinius vercia ju paisyti.Ar ne mieliau butu matyti musu tikrai grazias moteris puoselejancias savo kuna,sukuosenas,auklejant vaikus,zavincias vyrus...
Manau,kad daugelis vyru kitaip pradetu elgtis ir gyvenimas butu tik geresnis

110

Austėja, 30 пишет:

tik manau,kad daug graziu paneliu vaiksto ir su trumpais graziai sutvarkytais plaukais.

visiskai pritariu,as manau kad pagyvenusioms moterims trumpi plaukai atjaunina ir grazei atrodo pvz.mano mama
tongue

111

jums ponas Algi norisi amerikos tai gal jums ten patiko valgyti visokius pusfabriakčius,kad ponios amerikietės galėtu save prižiųrėti ir pasipuošti ponams amerikiečiams tenka joms dar ir gera pinigėlį į delniuką idėti,manau esmė ne plaukuose o VYRUKUOSE kuriems atrodo kad "va ten tai gerai "o jau čia pas mus taI BLOGAI

112

Saunuole,Teresele

113

kaipgis taipgis,kai Terėsėlė ,kuri pritaria tai jau šaunuolė ,o apie pusfabrikačius tai lyg niekas nekalbėjo

:::212

114

Rasa,pradedi maisyti dievo dovana su....
MOTERIS tuo ir nuostabi,kad ji ne vyras.

115

Mergina be plauku tai nebemergina!!! Iligi plaukai, geri plaukai !

116

Tomai tu toks tusciai cia pasireiskiai,moteris turi dereti vidumi ir isore,ji gali buti ilgplauke blondine,bet visikai tuscia,tu i ja ziuresi,o kai issizios noresi nusisukti,kitas dalykas trumpi lpaukai,tai yra stilius,kaip ir ilgi,man tinka trumpi,as tragiskai atrodau ilgais,ir kitas dalykas kiekvienas zmogus turi savo stiliu,savo stiliaus kirpima,kuri reikia pastoviai priziureti,turi tureti drabuziu stiliu ir tas kas super madinga ne visiems tinka,nusipirkes kazka brangaus ir stingo tu gali atrodyti labai kvailai jei tau netiks,turi viska taikyti prie saves,ir jei moteris yra save atradusi,nesvarbu ilgaplauke,ar trumpaplauke,su nagais ar be ju,ji atrodys nusotabiai,jo vyrai myli akimis,josskirtos groziui matyti,bet tik barbiu uztekti negali

117

na pirmiausia mano demesi patraukia ilgaplaukes merginos... Tikrai nekaip atrodo, sexsuali ilgakoja blondine, o nusikirpus plaukus vos ne 3 Nr:) brr:D

118

aisku kad ilgaplaukes zimiai grazesnes, nezinau jeigu panele butu trumpais plaukais butu net kalbet sunkiau

119

haha na mano draugiu daug trumpais plaukais... joms tinka...

120

sutinku plaukai turi buti sutvarkti, svarus, nepleiskanoti ir riebaluoti.
o del ilgu plauku patrauklumo, kaip medikas galiu pasakyti, kad ilgi plaukai pasamoningai parodo kitos lyties atstovui sveikatos bukle. ilgi , grazus , plaukai traukte traukia mus vyrus, nes kas daugiau gali taip atkreipti demesi , kaip vejyje besiplaikstantys iki strenu ilgumo plaukai.