Re: Paneles trumpais plaukais
Nu demesi gali atkreipti ir netik plaukai..Dar daugkas gali atkreipti ta demesi..Vejyje..Pvz nelabai ilgas lengvas sijonelis vis pakylantis aukstyn nuo vejo..:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Paneles trumpais plaukais
Nu demesi gali atkreipti ir netik plaukai..Dar daugkas gali atkreipti ta demesi..Vejyje..Pvz nelabai ilgas lengvas sijonelis vis pakylantis aukstyn nuo vejo..:D
eeee....atrodo mes diskutuojam apie plaukus,o ne sijono ilgi ir jo pakilimo galimybes......:p
Cia tik siaip buvo lengvas nukrypimas ir uzsisvajojimas apie pavasari..:D
Cia tik siaip buvo lengvas nukrypimas ir uzsisvajojimas apie pavasari..:D
fui.....net palengvejo......oi tas pavasaris.....:D
dievinu trumpaplaukias merginas nerealiai man jos patinka.
o kaip jus manot mano ilgi plaukai ar trumpi???
Jonai as tau 100./ pritariu!
as manau mano plaukai trumpi tik iki peciu nors kitu nuomone jie ilgi.....as savais patenkinta,nes jie man labiau prie veido tinka nei ilgi
nekenciu kasu
O as dievinu kasas:D Man graziausia, kai merginos plaukai yra iki liemens:)
grazu, kol mergaite maza laksto ilgom kasytem
niu bet kox grozis kai suaugusi moterisplaukus i kasaspina? man asmeniskai nera labai jau grazu
o ir seip nuo veido bruozu priklauso ar zmogui tinka ilgi plaukai
negzazu!!!
negzazu!!!
Na siaip esu trumpais plaukuciai ;] pries puse metu turejau labai ilgus plaukus,buvau juodaplauke ilgakase ;] o dbr esu trumpu plauku blondine,ir dar ne karto neisgirdau,kad anksciau atrodziau geriau,nei dbr ;] taigi,manau,kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio ;]p
Na siaip esu trumpais plaukuciai ;] pries puse metu turejau labai ilgus plaukus,buvau juodaplauke ilgakase ;] o dbr esu trumpu plauku blondine,ir dar ne karto neisgirdau,kad anksciau atrodziau geriau,nei dbr ;] taigi,manau,kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio ;]p
pritariu Sandrai 100proc. kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio...
beto nera jau tokie trumpi tavo, Sandra, plaukuciai
nu man tai grazesnes merginos ilgais plaukais!
bet tikrai nepasakyciau kad trumpaplaukes negrazius!
ir dar kaip grazios!
va man tai lievai atrodo lab.ilgi plaukai pas vyrus!
Sandra, 18 пишет:Na siaip esu trumpais plaukuciai ;] pries puse metu turejau labai ilgus plaukus,buvau juodaplauke ilgakase ;] o dbr esu trumpu plauku blondine,ir dar ne karto neisgirdau,kad anksciau atrodziau geriau,nei dbr ;] taigi,manau,kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio ;]p
pritariu Sandrai 100proc.
kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio...
beto nera jau tokie trumpi tavo, Sandra, plaukuciai
Na cia Senos nuotraukos,na nera jie labai pas mane trumpi,bet ir ne ilgi,peciu nesiekia ;]
PASIZIUREJAU KELIATA MERGINU(sandra:dalia...) KATIK TRUMPOKAIS PLAUKAIS-IR DAR LABIAU ISSITIKINAU KAD YRA LABAI GRAZIU MERGINU TRUMPAIS PLAUKAIS!
BET GAILA ISTIKRUJU TRUMPI PLAUKAI NE VISOMS TINKA!!!!!!
Na cia Senos nuotraukos,na nera jie labai pas mane trumpi,bet ir ne ilgi,peciu nesiekia ;]
mano trumpesni is tavuju plauku dar galima susiristi uodegyte ar net trumpa kasyte supint
o is manuju niekaip
PASIZIUREJAU KELIATA MERGINU(sandra:dalia...) KATIK TRUMPOKAIS PLAUKAIS-IR DAR LABIAU ISSITIKINAU KAD YRA LABAI GRAZIU MERGINU TRUMPAIS PLAUKAIS!
BET GAILA ISTIKRUJU TRUMPI PLAUKAI NE VISOMS TINKA!!!!!!
asiu asiu
ir tikrai pritariu kad ne visoms tinka trumpi plaukuciai
pvs.: man ilgi plaukai netinka atrodyciau kaip maza mergaite
o ir seip plaukai stori ir sunkus ...
p.s. Vytautai, tavo faini plaukai ilgis o ir seip visa forma (ar kaip cia reiktu pavadinti) tinka prie veido
todel neisivaizduoju taves kirpto eziuku
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Paneles trumpais plaukais