121

Re: Paneles trumpais plaukais

Nu demesi gali atkreipti ir netik plaukai..Dar daugkas gali atkreipti ta demesi..Vejyje..Pvz nelabai ilgas lengvas sijonelis vis pakylantis aukstyn nuo vejo..:D

122

Tomas, 26 пишет:

Nu demesi gali atkreipti ir netik plaukai..Dar daugkas gali atkreipti ta demesi..Vejyje..Pvz nelabai ilgas lengvas sijonelis vis pakylantis aukstyn nuo vejo..:D

eeee....atrodo mes diskutuojam apie plaukus,o ne sijono ilgi ir jo pakilimo galimybes......:p

123

Cia tik siaip buvo lengvas nukrypimas ir uzsisvajojimas apie pavasari..:D

124

Tomas, 26 пишет:

Cia tik siaip buvo lengvas nukrypimas ir uzsisvajojimas apie pavasari..:D

fui.....net palengvejo......oi tas pavasaris.....:D

125

dievinu trumpaplaukias merginas nerealiai man jos patinka.

126

o kaip jus manot mano ilgi plaukai ar trumpi???

127

Jonai as tau 100./ pritariu!

128

as manau mano plaukai trumpi tik iki peciu nors kitu nuomone jie ilgi.....as savais patenkinta,nes jie man labiau prie veido tinka nei ilgi

129

nekenciu kasu big_smile

130

O as dievinu kasas:D Man graziausia, kai merginos plaukai yra iki liemens:)

131

grazu, kol mergaite maza laksto ilgom kasytem smile
niu bet kox grozis kai suaugusi moterisplaukus i kasaspina? wink man asmeniskai nera labai jau grazu smile
o ir seip nuo veido bruozu priklauso smile ar zmogui tinka ilgi plaukai wink

132

negzazu!!!

133

Sandra, 15 пишет:

negzazu!!!

134

Na siaip esu trumpais plaukuciai ;] pries puse metu turejau labai ilgus plaukus,buvau juodaplauke ilgakase ;] o dbr esu trumpu plauku blondine,ir dar ne karto neisgirdau,kad anksciau atrodziau geriau,nei dbr ;] taigi,manau,kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio ;]p

135

Sandra, 18 пишет:

Na siaip esu trumpais plaukuciai ;] pries puse metu turejau labai ilgus plaukus,buvau juodaplauke ilgakase ;] o dbr esu trumpu plauku blondine,ir dar ne karto neisgirdau,kad anksciau atrodziau geriau,nei dbr ;] taigi,manau,kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio ;]p

pritariu Sandrai 100proc. smile kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio...

beto nera jau tokie trumpi tavo, Sandra, plaukuciai wink

136

nu man tai grazesnes merginos ilgais plaukais!
bet tikrai nepasakyciau kad trumpaplaukes negrazius!
ir dar kaip grazios!
va man tai lievai atrodo lab.ilgi plaukai pas vyrus!

137

Dalia, 20 пишет:
Sandra, 18 пишет:

pritariu Sandrai 100proc. smile kad merginos grozis nepriklauso nuo plauku ilgio...

beto nera jau tokie trumpi tavo, Sandra, plaukuciai wink

Na cia Senos nuotraukos,na nera jie labai pas mane trumpi,bet ir ne ilgi,peciu nesiekia ;]

138

PASIZIUREJAU KELIATA MERGINU(sandra:dalia...) KATIK TRUMPOKAIS PLAUKAIS-IR DAR LABIAU ISSITIKINAU KAD YRA LABAI GRAZIU MERGINU TRUMPAIS PLAUKAIS!
BET GAILA ISTIKRUJU TRUMPI PLAUKAI NE VISOMS TINKA!!!!!!

139

Sandra, 18 пишет:

Na cia Senos nuotraukos,na nera jie labai pas mane trumpi,bet ir ne ilgi,peciu nesiekia ;]

mano trumpesni wink is tavuju plauku dar galima susiristi uodegyte ar net trumpa kasyte supint wink o is manuju niekaip wink

140

Vytautas, 17 пишет:

PASIZIUREJAU KELIATA MERGINU(sandra:dalia...) KATIK TRUMPOKAIS PLAUKAIS-IR DAR LABIAU ISSITIKINAU KAD YRA LABAI GRAZIU MERGINU TRUMPAIS PLAUKAIS!
BET GAILA ISTIKRUJU TRUMPI PLAUKAI NE VISOMS TINKA!!!!!!

asiu asiu smile
ir tikrai pritariu kad ne visoms tinka trumpi plaukuciai smile

pvs.: man ilgi plaukai netinka smile atrodyciau kaip maza mergaite wink o ir seip plaukai stori ir sunkus ...

p.s. Vytautai, tavo faini plaukai smile ilgis o ir seip visa forma (ar kaip cia reiktu pavadinti) tinka prie veido wink  todel neisivaizduoju taves kirpto eziuku wink