141

Re: Paneles trumpais plaukais

Manau,kad vienom tinka ilgi plaukai kitom ne...turiu drauge,kuri kai nusikirpo ilgus plaukus atrodo daug graziau nei anksciau wink

142

trumpi plaukai merginom... ne... jug visais laikais moterys nesiojo ilgus plaukus o dabar vis reik nusikirpti... ar blusos uzpuole kad reikia pelti i kirpykla ir trumpintis kiek begalima.... geriau jau sausus, pazeisit plaukai negu tie trumpi smirgeliai kurius dar drysta vadinti plaukais...

143

as tai savo plauku nesikirpciau,nes jie man yra brangiausias turtas:) viena karta netikusi kirpeja savo ruoztu tiek patrumpino kad grizus namo man buvo sokas sad bet dabar vel viskas gerai wink

144

Tomas, 26 parašė:

Nzn bet as negaliu tokiu pakesti..berniukai man nepatinka, o butent juos man trumpaplaukes paneles primena..Plaukai ir nagai TURI buti ilgi!:)
Yra vienetai panu kurioms galbut tinka, bet betkokiu atveju tokia pana niekada nepatraux mano demesio..
O ka jus manot, argi jums tai dzin..?:)
Pastebejau kad dazniausiai panos iki mazdauk 17-18 buna su ilgais plaukais o po to nusikerpa...pacios kaltos..:)

zinai ka as galiu pasakyt, tavo nuomone suprantu, kad jog panele jei su ilgais plaukais, taj jau liux. o tu pagalvok jei susituoksi su panele ir ji nusikirps trumpai plaukus,nusikirps nagus, tada is kart mesi ? koks skirtumas kokie plaukai ir nagai svarbu paciam zmogui patogu, jis gerai jauciasi. tu yspraudi merginos stereotipa y kazkokius remus, ziuriu labai ribotu paziuru zmogus esi.. apsidairyk aplink ir atmerk akis. ir dar nesusilaikiau jei jau butum toks merginu zinovas kaip ten minejai, taj visi sutiktu su tavo nuomone, bet taip nera..

145

Tomai,26, o jei panele gros gitara ji irgi nepatiks?nes juk grojant gitara reikia but trumpais nagais...ir tik delto mergina bus atstumta?

146

ei tomai tau vertetu i save atkreipt demesi....tai tau tai patinka ,o kitu nuomone gerbk,o ne neik...ir nezemink ir neizeidinek tu paneliu kurios yra trumpais plaukais ir naguciais,juk gyvenime yra svarbesniu dalyku uz nagus ir plaukus ilgus.nusileisk ant zemes juk ne rojuje gyveni svajokli:DDDDDD

147

Inesa, 18 parašė:

ei tomai tau vertetu i save atkreipt demesi....tai tau tai patinka ,o kitu nuomone gerbk,o ne neik...ir nezemink ir neizeidinek tu paneliu kurios yra trumpais plaukais ir naguciais,juk gyvenime yra svarbesniu dalyku uz nagus ir plaukus ilgus.nusileisk ant zemes juk ne rojuje gyveni svajokli:DDDDDD

cia jeigu ka as rasiau jei kils kokiu klausimu..

148

Algis, 48 parašė:

kai mergina sutrumpina plaukus,tai aplinkiniams pranesa,kad yra gana tingi ir pakankamai mazai demesio skiria sau,bet visiskai mielai ji priima is aplinkiniu.Tai kiek nevalyvu,praktisku ir daznai megstanciu pameluoti merginu pozymis

visiskas absurdas. labai trumpiems plaukams (kaip cia daug kas sake "vyriskiems" ) reikia daaug daugiau demesio ir laiko nei ilgesniems. ilgesnius bruksteli su sepeciu ir viskas, o ant trumpu reikia kiekviena diena suvaryti kruva priemoniu, kad jie zmoniskai atrodytu, be dziovintuvo gyvenimas irgi neimanomas. taip kad visiskai nusisvaigai.
seip grazus ir ilgi, ir trumpi plaukai, visoms skirtingai tinka. ir bent jau man milijona kartu graziau kai silpnus, plonus, nutriususius plaukus nukerpa trumpai, o ne augina tokia plona ilga aptriususia uodega, kuria dar drista vadinti kasa.. pati jau daugiau kaip pusmeti turiu trumpus plaukus, nes atsibosta vis tokie patys, norisi kazko naujo:V dabar gal vel auginsiu..

149

pritariu tau auste

150

Nezinau, as kazkaip visad buvau uz ilgus plaukus. Nu kazkaip ne taip ziurisi i panele, kurios plaukai trumpi... Siaip nieko labai pries neturiu, bet panele noreciau turet tik su ilgais plaukais smile

151

Man asmenikai grazu ir su trumpais... priklauso nuo moters sudejimo tu plauku formos , zodziu sukuosenos bet jie turi bent jau pecius siekt... o kas del nagu tai nuo ilgu labai nagu mane vemt vercia...  Geriau priziureti ir nedideli nei plastikiniai ir kaip pas kate

152

nam tai ir trumpi grazi (kiekvienas ta trupmuma sawaip supranta big_smile) bet yra daug graziu sukuosenu su na su trumpais plaikais man grazu visai

153

Tai galbut per tris metus nuomones pasikeite i kazkuria puse? smile

154

grazu trumpais smile

155

ir taip ir taip grazu.. Jaigu zmogui tinka prie veido - trumpi plaukai, tai ko blogai... Vienu zodziu.