401

Re: visureigiai

FORD RAPTORS for MANS Cars ALWAYS tongue tongue tongue

402

aga, Shameles mane vi nuveža į mišką, o aš vi stiek grįžtu smile
tai jis ir vėl veža, o aš ir vėl gryyyyyyyžžžžžTU namo NORS saulė dar NEPATEkėjus smile

403

prosit smile

404

Man atrodo, kad Shameless būtų labai ištikimas jei surastų savo tikrąją meilę.

405 (edited by Ieva 2022-12-18 09:52)

Priklausomybių žmonės, jeigu randa kompanjonų, tai ir būna jų meilės. Prisirišimai prie medžiagų ar kitų dalykų užvaldo žmogų ir visa kita jam tampa nesvarbu.

406 (edited by Laimutė 2022-12-18 11:22)

Ieva wrote:

Priklausomybių žmonės, jeigu randa kompanjonų, tai ir būna jų meilės. Prisirišimai prie medžiagų ar kitų dalykų užvaldo žmogų ir visa kita jam tampa nesvarbu.

Aš apie tai nepagalvojau. Tokia mintis kilo, nes jis labai ištikimas savo hobiams, skoniui, įvaizdžiui. Labai jau įsikandęs. Kaip Pitbull big_smile

407

snd lekiau su masinyte is Latvijos ir toki grazu vaizdeli uzmaciau: ant kelio kelkrastyje sedejo lapė ir valge partrenkta šunį) bet taip skaniai valge...

408 (edited by Darius 2022-12-26 14:39)

Konstantinas wrote:

snd lekiau su masinyte is Latvijos ir toki grazu vaizdeli uzmaciau: ant kelio kelkrastyje sedejo lapė ir valge partrenkta šunį) bet taip skaniai valge...

big_smile reikejo pafilmuot big_smile

409

Lapės ėda.

410

Ieva wrote:

Lapės ėda.

vadinasi, ten buvo lapinas - ir jis valgė savo mirusio narsaus priešo širdį smile

411

Shameless wrote:

Tai KUR Prisivazinejot be Mane ?? big_smile big_smile tongue  Zabalciaii tongue

važinėju kieme - jis dubens formos, ledas ir vanduo, yra ką veikti, kai tenka parkuotis tarp kitų mašinų smile
bet sudėtingiausia įveikti kelią tarp mašinos ir durų - klaikiai slidu...

412

Andre wrote:
Shameless wrote:

Tai KUR Prisivazinejot be Mane ?? big_smile big_smile tongue  Zabalciaii tongue

važinėju kieme - jis dubens formos, ledas ir vanduo, yra ką veikti, kai tenka parkuotis tarp kitų mašinų smile
bet sudėtingiausia įveikti kelią tarp mašinos ir durų - klaikiai slidu...

Tai Tau ir Dzipoo Nereik kai linkMasinytes Daeit tongue big_smile:D Pasijuntii kaip Miskelyy big_smile big_smile

413 (edited by Laimutė 2023-01-07 18:05)

Shameless wrote:

tongue tongue smile

Neviršyk greičio - nesveika (keiksmažodžiai) big_smile

414

Laimutė wrote:
Shameless wrote:

tongue tongue smile

Miskelyy Greicioo Nereik Svarbuu kas Galvelej Smegenyss Snekaa kai JOS Gyvoss tongue tongue smile Sikart VEL Nesupratlyvaa Palikai kaip tas dariukass tongue big_smile big_smile

415 (edited by Laimutė 2023-01-07 18:27)

Shameless wrote:
Laimutė wrote:
Shameless wrote:

tongue tongue smile

Miskelyy Greicioo Nereik Svarbuu kas Galvelej Smegenyss Snekaa kai JOS Gyvoss tongue tongue smile Sikart VEL Nesupratlyvaa Palikai kaip tas dariukass tongue big_smile big_smile

Nea smile šį kartelį tu mana MinTeeelės nesupratai tongue

416

Laimutė wrote:
Shameless wrote:

tongue tongue smile

Spejuu tas KIA jau Susprogdintas po Svenciuu tongue tongue big_smile big_smile big_smile

417

Shameless wrote:

Nupieskit arb Zodziais Isikasykit KAS yrr Tokis UNIMOG ??? tongue tongue big_smile Bet Prasoma beto supisstoo Gugloo jusu tongue tongue

Keturratis vežimėlis big_smile

418

Laimutė wrote:
Shameless wrote:

Nupieskit arb Zodziais Isikasykit KAS yrr Tokis UNIMOG ??? tongue tongue big_smile Bet Prasoma beto supisstoo Gugloo jusu tongue tongue

Keturratis vežimėlis big_smile

Vezimelyy Telpa TIK 1 Deja Zmogeliukas tongue tongue big_smile o Pas Jii Galima Visa Chebra Sutalpint ir Varyt kur Akeles Mato Blogiausius Keliukus 4x4 tongue tongue big_smile TAIP kad VEL Pralosei big_smile big_smile Bobos apie Masinytes NIEK Nenusimanoo JAU Zinoma Senokai JOS Eil TOS Blondines big_smile big_smile tongue

419

https://www.youtube.com/watch?v=TxAkp7Mob7w

Va Kaa eiskia Temos Politika Pavad tongue tongue big_smile Jei Nesuprantat Patylet Prasom

420

Shameless wrote:

Laimut Slepkis sava KIAA tongue tongue big_smile  Nee CIAA Pataikei Brangiojii big_smile big_smile

Gerai gerai, slepiu. Ir pati slepiuosi