Re: visureigiai
RAPTORis turii FOX Amortizatorius Galimaa Sokinet JUOM kur NORIII Butent DREaM DReAM Peace EXTREME ToYY
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
RAPTORis turii FOX Amortizatorius Galimaa Sokinet JUOM kur NORIII Butent DREaM DReAM Peace EXTREME ToYY
Shameless пишет:Sava KIA prasom Nesimaivyt
Tai, kad nėra prieš ką maivytis
Prieš mano sroteli gali pasimaivyti) už 180 eurų) viskas veikia ir važiuoja
Man Dodge Ram uz Raptoriu labiau patinka
Fjord пишет:Shameless пишет:Sava KIA prasom Nesimaivyt
Tai, kad nėra prieš ką maivytis
Prieš mano sroteli gali pasimaivyti) už 180 eurų) viskas veikia ir važiuoja
Kai pavežiosi, tada
Nu dabar kai dugnas pervirintas galiu ir paveziuoti bent jau neiskrysi
Konstantinas пишет:Shameless пишет:RAPTORis turii FOX Amortizatorius Galimaa Sokinet JUOM kur NORIII Butent DREaM DReAM Peace EXTREME ToYY
Man Dodge Ram uz Raptoriu labiau patinka
Tai Priesas nuo siol Busi Esii Shameless turi Nauja Priesiukaa VAlliiiooooo
Kolekcija didėja?
Fjord пишет:Shameless пишет:Tai Priesas nuo siol Busi Esii Shameless turi Nauja Priesiukaa VAlliiiooooo
Kolekcija didėja?
Joo iskoo Supratai ?? Mldc
Matosi iš tavo akių
Kodel SI Purvina Tema turii TIEK DAUG Puslapiuu ??? Atsakykit Busiuu Dekingas Pavoliot jumi
Past daugiausia prirašei, va todėl
Shameless пишет:Kodel SI Purvina Tema turii TIEK DAUG Puslapiuu ??? Atsakykit Busiuu Dekingas Pavoliot jumi
Keliam siuos Zodelius AUKSINIUS
Nea Valdo destrukcines temos apie alkoholį populiaresnės. Visada ieskoko topuose
Aš ne miškelyje aš didmiestyje) o stirnaite neseniai su mašina partrenkiau išsilakstė mėsos gabalais nuo smūgio. Mašinai 90 eurų nuostolis
Aš ne miškelyje aš didmiestyje) o stirnaite neseniai su mašina partrenkiau išsilakstė mėsos gabalais nuo smūgio. Mašinai 90 eurų nuostolis
Gerai, kad tau nieko blogo neatsitiko
Mačiau Bugatti Chiron. Tamsiai mėlynos spalvos. Čia tai automobilis, jo majo .
Laimutė пишет:Mačiau Bugatti Chiron. Tamsiai mėlynos spalvos. Čia tai automobilis, jo majo .
SorryyyNe Cia Pataikei Kas tau Juom po tas Pelkes varyss Nejuokink Beje KIA dar kieme Tebestovi ar jau Pakeitei Geresni 4x4 ?? KIA
O kam į pelkes? Bugatti Chiron ten iškart prasmegtų.
Dar nepakeičiau, bet norėčiau Teslą nusipirkti. Sūnus parsivarė ir davė pralėkti. Labai patiko. Noriu ir aš.
Nu Nafigg Tesla Pelkej UZSILENKS po 2min Bla Bla Bla
Palik tu tas pelkes nors minutei ramybėje
Su tavim neįmanoma apie automobilius paplepėti.
Tai Snekam apie Pelkinius Begedziukus Purvinus kiekv Dienele Ajj Nxxx Sucksss BYEE
Pelkių velnias
Atprausim ir pavirs pelkių princu.
Bulvytė пишет:Shameless пишет:Nu Nafigg Tesla Pelkej UZSILENKS po 2min Bla Bla Bla
Palik tu tas pelkes nors minutei ramybėje
Su tavim neįmanoma apie automobilius paplepėti.Matau Durna Bobaa Cia Tema skirta Pelkem o Nee Teslom Audinem ir Vapsie nee Taksais Lakstyt po SIAA Temaa Taksoo Klaust nereik kas CIA per TEMA
Susikišk tu savo tą durną temą į išangę ir pats ten sulysk, prietranka tu apsirūkęs
Shameless пишет:Bulvytė пишет:Palik tu tas pelkes nors minutei ramybėje
Su tavim neįmanoma apie automobilius paplepėti.Matau Durna Bobaa Cia Tema skirta Pelkem o Nee Teslom Audinem ir Vapsie nee Taksais Lakstyt po SIAA Temaa Taksoo Klaust nereik kas CIA per TEMA
Susikišk tu savo tą durną temą į išangę ir pats ten sulysk, prietranka tu apsirūkęs
ahh, pagaliau zmones nuosirdus, o ne "visi turi teise i savo nuomone ir visi geri ir vaje vaje duok sikniuka pabuciuosiu dar" ir kitoks bobiskas jovalas
Nuu Maciau TOKIUKA Mldc Man Patiko Patikrinau Uz Laimos Tesla tikrai Geriauu Tesla Tesla Nahuujj
https://autoplius.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-5-2-l-visureigis-2005-benzinas-24645654.html
Kam tau toks senas kledaras? i dar sėdynės šviesios
Vel sena boba sneka savoo Su Naujais nieks po pelkes nesivazineja jei kaa Jie TIK skirti iki Baznycios kaip sako Tikrii Pelkiu Myletojai Joo Salona Padarysim Tamsu po PELKIU Sporto MALONUMO Mana Hobis Pelkes ir Muzika kuria jau Zinot Kokia Baigiam likucius po Vakar nuo Staloo
Nu, jei jį dabaigt nori tai tinka
Visus visureigius supirko ukrai
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 29 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai