Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 562
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: visureigiai
Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:nes jai tokiu zinovu paklausciau kas isrado visureigius pirmieji ir panasiai tai isivaizduoju ka jie istrauktu is vikipedijos :d ziauru ir dar stebisi kad normalus mones su tokiais nenori diskutuoti
Puikus pastebėjimas. Žmones diskutuoja. O beždžiones čiulpia bananus:D
tai va cia ir esme kad tokie proto bokstai net nesuvokia kas yra diskusija, ir tam reikai ziniu o ne tik paskaiciua pora eiluciu kazkokioj vikipedijoj ir tipo krutas
Tai tu pripazysti, kad čiulpi bananus:D ir skaitai iš vikipedijos?:D
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ramūnas parašė:va kad apskritimas su kvadratu yra geometrines figuros tai jam daejo,o kad tankas su civiliniu hameriu yra didesnio pravazumo tehnika,trumpai tarent visureigiai,tai nedaeina
1. ten kur tankas tavo hummer praeis?
2. jei jau nera tau tarp visureigio ir didesnio pravazumo skirtumo iuose zodziuose tai gal kalbininku pasiklausk nes man tai ne vienas ir tas pats
bet jei pvz kad paimkime ta pati tavo tanka, ir paimkime visureigi kaip sakai audi q7 kaip manai kuris toliau nuvaziuos pelkeje, jei tau cia ksirtumo nera tada taip tu teisus, nes man yra
taip kad jei toks proto bokstas tai klausimas kodel jie skirtinga pravazuma turi nors kaip sakai abu visureigiai, blem jau smegenys neverda pas zmones afiget kaip
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Puikus pastebėjimas. Žmones diskutuoja. O beždžiones čiulpia bananus:D
tai va cia ir esme kad tokie proto bokstai net nesuvokia kas yra diskusija, ir tam reikai ziniu o ne tik paskaiciua pora eiluciu kazkokioj vikipedijoj ir tipo krutas
Tai tu pripazysti, kad čiulpi bananus:D ir skaitai iš vikipedijos?:D
tai cia jus skaitot is vikipedijos as isvis tokio dalyko kaip vikipedija nepripazistu man tik enciklopedija o ne vikipedija, taip kad jei neturite enciklopedijos tai pardese yra, o kad vargsai bananu apsiciulpe sedite ir vikipedija jum dievas tai va matosi is to ka rasote
84 Atsakymas nuo Vienu Vartu Autorius 2014-11-29 22:36
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:Ramūnas parašė:va kad apskritimas su kvadratu yra geometrines figuros tai jam daejo,o kad tankas su civiliniu hameriu yra didesnio pravazumo tehnika,trumpai tarent visureigiai,tai nedaeina
2. jei jau nera tau tarp visureigio ir didesnio pravazumo skirtumo iuose zodziuose tai gal kalbininku pasiklausk nes man tai ne vienas ir tas pats
bet jei pvz kad paimkime ta pati tavo tanka, ir paimkime visureigi kaip sakai audi q7 kaip manai kuris toliau nuvaziuos pelkeje, jei tau cia ksirtumo nera tada taip tu teisus, nes man yra
taip kad jei toks proto bokstas tai klausimas kodel jie skirtinga pravazuma turi nors kaip sakai abu visureigiai, blem jau smegenys neverda pas zmones afiget kaip
tu dar karta ir labai letai viska perskaitik tada sakyk ka as sakau,jedritvai vandens atsigerk,perkaisi.
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:Ramūnas parašė:va kad apskritimas su kvadratu yra geometrines figuros tai jam daejo,o kad tankas su civiliniu hameriu yra didesnio pravazumo tehnika,trumpai tarent visureigiai,tai nedaeina
Tai jau tankas yra visureigis? Tai dar trokturiu pasiimk:D beždžione tu skaitiai temos pavadinimą? beždžione tankiste:D
86 Atsakymas nuo Vienu Vartu Autorius 2014-11-29 22:38
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
jam T-16 jau grandas butu.
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:Ramūnas parašė:va kad apskritimas su kvadratu yra geometrines figuros tai jam daejo,o kad tankas su civiliniu hameriu yra didesnio pravazumo tehnika,trumpai tarent visureigiai,tai nedaeina
Tai jau tankas yra visureigis? Tai dar trokturiu pasiimk:D beždžione tu skaitiai temos pavadinimą? beždžione tankiste:D
tankas yra viksrine transporto priemone, o kad ji turi visureigiams budingu savybiu tai nieko nuostabaus, o ka pasake teisingai taip, bet jei tu to nesuvoki tai matosi kad toks proto bokstas tik bananus ciulpia ir vikipedijos neskaito tai dar blogiau gal atsiverks ja, kitas dalykas tanka ne as o jus prikisot taip kad nesok ant ragu neuzsoksi , per dauk kvailas esi kad sokinetum
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ramūnas parašė:jam T-16 jau grandas butu.
kas liecia viksrine transporto priemone tai faktas kad tai priskirti i visureigius galima kadangi jie tikrai praeis ten kur tavo koks toyota strigs tai faktas todel gal nepradek cia savo isminties rodyti nes tai tu pats ir pradejai su tankais o dabar cia megini streles ant manes nuvesti, bet kad neiseina tai faktas
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:1. ten kur tankas tavo hummer praeis?
tankas yra viksrine transporto priemone, o kad ji turi visureigiams budingu savybiu tai nieko nuostabaus, o ka pasake teisingai taip, bet jei tu to nesuvoki tai matosi kad toks proto bokstas tik bananus ciulpia ir vikipedijos neskaito tai dar blogiau gal atsiverks ja, kitas dalykas tanka ne as o jus prikisot taip kad nesok ant ragu neuzsoksi , per dauk kvailas esi kad sokinetum
Tai aš jau tave pervažiavus esu iš keliu kartu:D ei bezdzione!:D tankas yra transporto priemone?:D nuo kada? ar karine? O tanko be vikšrų nematęs?:D tai ką beždžione vėl isrurinau tave:D
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
A sport utility vehicle or suburban utility vehicle (SUV) is a vehicle similar to a station wagon or estate car, usually equipped with four-wheel drive for on- or off-road ability. Some SUVs include the towing capacity of a pickup truck with the passenger-carrying space of a minivan or large sedan.
Popular in the late-1990s and early–mid-2000s, SUVs sales temporarily declined due to high oil prices and a declining economy. The traditional truck-based SUV is gradually being supplanted by the crossover SUV, which uses an automobile platform for lighter weight and better fuel efficiency, as a response to much of the criticism of sport utility vehicles. By 2010, SUV sales around the world were growing, in spite of high gas prices.
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
cia kad jus suvoktumete ka snekate nes tos pacios vikipedijos matau neskaite esate, bet tiek to jau ka su tokiais proto bokstais gincytis
93 Atsakymas nuo Vienu Vartu Autorius 2014-11-29 22:49
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:Ramūnas parašė:jam T-16 jau grandas butu.
kas liecia viksrine transporto priemone tai faktas kad tai priskirti i visureigius galima kadangi jie tikrai praeis ten kur tavo koks toyota strigs tai faktas todel gal nepradek cia savo isminties rodyti nes tai tu pats ir pradejai su tankais o dabar cia megini streles ant manes nuvesti, bet kad neiseina tai faktas
T-16 aplamai tai liaudyje dar pupsiku vadinama,na traktorius toks,enciklopedijoj suprantu ilgai uztruktu kol rastum,bandei seip is lempos protynga primest?
94 Atsakymas nuo Neblogas 2014-11-29 22:50 (redagavo Protinga Beždžionė 2014-11-29 22:51)
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Tai jau tankas yra visureigis? Tai dar trokturiu pasiimk:D beždžione tu skaitiai temos pavadinimą? beždžione tankiste:D
Tai aš jau tave pervažiavus esu iš keliu kartu:D ei bezdzione!:D tankas yra transporto priemone?:D nuo kada? ar karine? O tanko be vikšrų nematęs?:D tai ką beždžione vėl isrurinau tave:D
tai gal ta pacia savo biblija atsiversk ir pasikaityk kas yra transporto priemone savoka o paskui cia megin rodyti savo isminti nes man jau nebejuokinga dirodau kad durnas o tu vistiek man megini irodyti kad protingas nors realuiu faktu nesugebi pateikti ka as tau padarau be problemu,jei to jum nepakanka nu tai tiek to bukit teisus negi gaila, kaip man dija sake duok durniui kelia pasirodo ji teisi yra reikai uzleisti jei tas durnius nesuvokia ka raso
95 Atsakymas nuo Vienu Vartu Autorius 2014-11-29 22:54
- Vienu Vartu Autorius
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:tankas yra viksrine transporto priemone, o kad ji turi visureigiams budingu savybiu tai nieko nuostabaus, o ka pasake teisingai taip, bet jei tu to nesuvoki tai matosi kad toks proto bokstas tik bananus ciulpia ir vikipedijos neskaito tai dar blogiau gal atsiverks ja, kitas dalykas tanka ne as o jus prikisot taip kad nesok ant ragu neuzsoksi , per dauk kvailas esi kad sokinetum
tai gal ta pacia savo biblija atsiversk ir pasikaityk kas yra transporto priemone savoka o paskui cia megin rodyti savo isminti nes man jau nebejuokinga dirodau kad durnas o tu vistiek man megini irodyti kad protingas nors realuiu faktu nesugebi pateikti ka as tau padarau be problemu,jei to jum nepakanka nu tai tiek to bukit teisus negi gaila, kaip man dija sake duok durniui kelia pasirodo ji teisi yra reikai uzleisti jei tas durnius nesuvokia ka raso
moze su saliamonu ir tie su fordais lakste,visureigiais juos vadino,blyn nezinojei?
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:tankas yra viksrine transporto priemone, o kad ji turi visureigiams budingu savybiu tai nieko nuostabaus, o ka pasake teisingai taip, bet jei tu to nesuvoki tai matosi kad toks proto bokstas tik bananus ciulpia ir vikipedijos neskaito tai dar blogiau gal atsiverks ja, kitas dalykas tanka ne as o jus prikisot taip kad nesok ant ragu neuzsoksi , per dauk kvailas esi kad sokinetum
Ne vieno fakto nepateikiami beždžione. Ne vieno. Tik su tankais skraidai. Ir neatsakai ne i viena klausimą. Tik issisukineji. Teisingiausias atsakymas butu, kad perdaug bukas atsakyti. Ar bent žinai kas yra sinchro? Ir sinchro veikimo principas koks yra?
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ramūnas parašė:Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Tai aš jau tave pervažiavus esu iš keliu kartu:D ei bezdzione!:D tankas yra transporto priemone?:D nuo kada? ar karine? O tanko be vikšrų nematęs?:D tai ką beždžione vėl isrurinau tave:D
moze su saliamonu ir tie su fordais lakste,visureigiais juos vadino,blyn nezinojei?
nu va prasideda matosi is nevilties bet juk patys isikasete sau duobe juk sakiau neziurekit i vikipedija nes ten nesamoniu pilna bet kaip sakoma patys norejote taip kad nemokat pis.i nereikai lysti
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
RS parašė:Protinga Beždžionė parašė:RS parašė:Tai aš jau tave pervažiavus esu iš keliu kartu:D ei bezdzione!:D tankas yra transporto priemone?:D nuo kada? ar karine? O tanko be vikšrų nematęs?:D tai ką beždžione vėl isrurinau tave:D
Ne vieno fakto nepateikiami beždžione. Ne vieno. Tik su tankais skraidai. Ir neatsakai ne i viena klausimą. Tik issisukineji. Teisingiausias atsakymas butu, kad perdaug bukas atsakyti. Ar bent žinai kas yra sinchro? Ir sinchro veikimo principas koks yra?
kai skaityt ismoksi tada suvoksi, o tam reikai baigti bent 12 klasiu kas itariu tau neimanoma misija
- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tu net nežinai kas tai yra:D o ciulbi bananų prisirijes nesąmones:D ir jokiu faktu ir rimtu argumentu nepateikiami. Tik nusisnekejiai:D ir visi tai mato:D geriau čiulpų bananus ir patylek:D
100 Atsakymas nuo Neblogas 2014-11-29 23:02 (redagavo Protinga Beždžionė 2014-11-29 23:03)
- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
RS parašė:Tu net nežinai kas tai yra:D o ciulbi bananų prisirijes nesąmones:D ir jokiu faktu ir rimtu argumentu nepateikiami. Tik nusisnekejiai:D ir visi tai mato:D geriau čiulpų bananus ir patylek:D
kai ismoksi skaityti gal tada galesi ir rasyti kazka protingesnio nemanai? kad tu nesupranti nes esi nemoksa tai nereiskia kad tai melas
Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 562
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.