Arturas parašė:nesvarbus parašė:Arturas parašė:Man kazkaip atrodo kad tau tiktu moteris kuri tave po padu laikytu. Sekso tik karta i menesi, pinigus atiduodi visus jei, ji tau nieko neperka, vaikstai vargsas svarbu tavo moteriai gerai.
Kodel po padu? As niekur nerasiau, kad karta i menesi. Nejau jei zmona susirgtu tai jau iskart reikia begti tratyt kitas moterys? Net ir kai spaudzia? Hmm. Nesistebiu kodel merginos taip ir galvoja, kad tik kad pasidulkinti vyrams galvoje:)
O jei zmona nori tik karta i menesi, nes jai galvoje vaikai o ne seksas tai ir lauki? O po 10 men pasakai laba diena impotencija ir prostata?
Na nezinau tau gal sekso gal ir isvis nereikia, nes normaliam vyrui turinciam normalu totesterono kieki jo reikia. Aisku buna visokiu gamtos anomaliju tokiu kaip tu
Na gal nereikia izeidinejimu? Kas per zodziai, anomalija. Bukime adekvatus,kulturingi. Tu kaip vyras kuris turi moteri, tu pats zinai, kad visoms moterims seksas rupi. Tikrai yra netiesa,kad moteris tik gimdyti nori. Ir tikrai taip nebuna, kad nori karta i menesi. Gal tau teko su tokiom susidurti, todel taip neigiamai ziuri i moterys? Mano manymu anomalija tai kai zmogus neturi stabdziu, kai reikia beveik kasdien dulkintis be stabdziu. Kai moteris yra mesos gabalas skirta tik seksui. Beje, kaip tik, kuo dazniau uzsiimi seksu, pvz kasdien, tuo ir didesne tikimybe sulaukti impotencijos. Teko straipsni skaityti. Paskutini karta kartoju, nes po to tikrai nesikartosiu. SEKSAS RUPI VISIEMS-OMS. IR MAN IR TAU IR TAVO KAIMYNAMS, IR MANO KAIMYNAMS, IR PAAUGLIAMS, IR LENKTYNININKAMS, IR JUREIVIAMS IR STIUARDESEM IR PASTININKEM. Pogalais, is kur tu trauki kad man nerupi. Rupi, tik man nera taip kad kasdien ar po 5 kartus i diena ta daryti.