61

Re: Neištikimybė, ar tai normalu?

Neistikymybe kad ir bet kuria forma paemus yra nenormalu. Deja siai dienai tai yra norma...
O klausimas kas tai yra normalu ir kur slypi normalumo ribos tai manau Deividas pilnai i tai atsake. Pagalvok ar butu normalu jei su paciu taip pasielgtu ir manau rasi atsakyma.

62

NORMALUMO supratimas... tinkamas ar netinkamas supratimas yra NORMALU? Kaip SUPRAST tuos, kurie isduoti sako kad taip turejo buti ir tai nieko nuostabaus???

63

Paulius, 30 parašė:

neistikimybe normalu,nes vedybos tai ne vergove,o tai reiskia kad jei kas nors negerai,galima visada rinktis.
O tie visi pasizadejimai ir formalizmai,tai tik zmoniu ismislas,nieko daugiau.Tikroji tiesa sirdyje,o ne ant popieriaus.

Geras pastebejimas. "jei kas nors negerai" Zinoma visada lengviau begti nei problema isspresti ar bent jau pabandyti tai padaryti. Ta dauguma ir daro. Bet manau daugumoje atveju kai kazkas negerai tai uztektu atviro nuosirdaus pokalbio ir viskas butu gerai ir nereiktu niekur begti.
O tu kai ka nors zadi darai tai tik ant popieriaus ar zadi tai nuosirdziai? Jei tiesa sirdyje tai prie ko cia tas popierius? Jei tu tuokdamasis tik iteisini formaluma ant popieriaus tik tam kad gautum teise oficialiai isiversti mergina i lova savaime aisku kad paskui taip ir buna. O jei tu tuokiesi nuosirdziai tai ir to popieriaus nereikia...
Ir taip tai zmoniu ismislas, nes bent jau as save zmogumi o ne bezdzione skaitau taigi ir ismislai pas mane zmoniski.Na bet sprendziant is foto tai i zmogu nelabai panasus tai ir zmogiski ismislai gal todel tokie svetimi...

64

Sigitas, 29 parašė:

NORMALUMO supratimas... tinkamas ar netinkamas supratimas yra NORMALU? Kaip SUPRAST tuos, kurie isduoti sako kad taip turejo buti ir tai nieko nuostabaus???

Na tai jau sakiau, isivaizduok kad tavo pvz antroji puse tau pasako kad jei tau ragai isdygo tai yra nieko nuostabaus ir kad taip turejo buti ir pagalvok kaip pasijausi ir manau rasi atsakyma tai normalu yra ar ne kaip ir i tai ar toks supratima yra tinkamas ar ne.

65

Aivaras, 100 parašė:
Sigitas, 29 parašė:

Na tai jau sakiau, isivaizduok kad tavo pvz antroji puse tau pasako kad jei tau ragai isdygo tai yra nieko nuostabaus ir kad taip turejo buti ir pagalvok kaip pasijausi ir manau rasi atsakyma tai normalu yra ar ne kaip ir i tai ar toks supratima yra tinkamas ar ne.

Ne ne, negerai mane cituoji, visai ne tai norejau paklausti, nei tu dabar ysivaizduoji ir bandai man atsakyti.... bet tiek to...

66 (redagavo Aivaras, 100 2012-05-01 23:29)

Na gal ir taip, tobulu sako nebuna... big_smile
Pabandysiu dar karta. Manau kad tie kurie taip sako pripazysta kad kalti del vienu ar kitu priezasciu jie o ne tie kurie juos isdave. Bet manau jie teisus tik is dalies.
Pirma tai tie kurie juos isdave galejo uzuot is karto bege ir isdave problema pabandyti isspressti.
Antra netgi jei jau ir taip tai tu issiskyrk o paskui jau ieskokis to kas tau tinka geriau nei buvo. Taip butu sazinynga.
O nenormalu ir nesazinynga kai varoma dviem frontais pvz metus kokius ir tik tada pasakoma kad tu jau metus laiko su ragais vaikstai ir viso gero.. Va cia ir yra isdavyste. O ne tai kad tave paliko del vienu ar kitu priezasciu del kuriu tu pats kaltas buvai.

67

Paulius, 30 parašė:

neistikimybe normalu,nes vedybos tai ne vergove,o tai reiskia kad jei kas nors negerai,galima visada rinktis.
O tie visi pasizadejimai ir formalizmai,tai tik zmoniu ismislas,nieko daugiau.Tikroji tiesa sirdyje,o ne ant popieriaus.

O smegenys tavo kur vaikyti? Jeigu tu nenori gyvent su zmogum ir jauti, kad jis tau nereikalingas, tiesiog renkiesi skudurus ir fyzdini nakum. Tu ieskai pasiteisinimo neistikimybei. Jo nera ir but negali. Tik zemos morales zmogus gali pateisint neistikimybe (arba bandyt ja pateisint).

68

Donatai 29,pagirtinas tokiu vyru poziuris,jei nereikalinga ir nenori gyvent tai reikia rinktis skudurus ir atia...bet yra vienas bet,o kaip vaikai??

69

o kam darai vaikus tada jeigu tu neistikimas? irgi apsurdas

70

Tomas, 27 parašė:

yra toks posakis "meile be sexo neimanoma, bet sexas be meiles pilnai imanomas", paklauskite kodel zmones eina i kaire? kodel  jie permiega su meiluziais ir meiluzem ar paturi vienos nakties nuotiki? ten auksciau kazkas minejo kad jei viskas gerai santikiuose tai kam eiti i kaire? o kas zino tokias poras kuriu santikiai 100% geri, kurie nesipiko per visus 2-20 metus ne karto, nera namu be dumu o tie dumai ir privercia iseiti i lauka kad atgauti kvapa ir ikvepti grino oro kad ir trumpam. o kas liecia sexa, tai kas tai yra? tai geismo, aistros ir litinio pasitenkinimo misinis. meiles cia nera. tai naturalus dalikas jaust aistra kitam zmogui net jei jis ne tavo antra puse. is prigimties zmogui sunku atsispirti siems pojuciams. ir susilaikiti galima tik tokiu atveju jei santikiuose lovos reikalas yra nuostabus. zmogus yra smalsus, ir jis nori ismeginti kiek imanoma daugiau. sexas ne issimtis. jei pvz vaikinas ar mergina yra labiau aktivesni lovoje ir nori kuo daugiau ismeginti sioje srity, o antra puse priesingai. tada nuejimas i kaire neisvengiamas. na kaip pvz, vaikinas nori ismeginti analini, mergina pries tai (bet ne del fizines bukles o del nenoro), tada jis pasiulo kanors dar idomesnio pvz ismeginti nauju pozu arba vietu mylejimosi o antra puse nenori ir to. jau nekalbu apie grupinius kas pripazinkim bent daugumas vaikinu apie tai svajoja (2merginos ir jis). ir jei antra puse nelinkusi ne truputi dariti progreso sioje srity metus is metu, tai tada neistikimybe bus 100%. bet tai nereiks kad jis ar ji nemyli savo antros puses, tai tik reiks kad jam ar jai reikia naujoviu. tas pats grupinis, jei antra puse nori tai ismeginti, tai nereikskia kad antra puse yra nemilima. o tai kad dauguma masto kad "vat bus grupinis, trecias asmuo bus geresnis nei jis ar ji, vadinasi antra puse pages pas ta zmogu" tai cia jau yra pasitikejimo klausimas ir tikru jausmu isbandimas. jei zmogus tikrai myli savo antra puse jis niekada nemes jos del sexo jei antra puse nebijos experimentuoti. sexualines svajones yra ne ka maziau svarbios nei kaip svajones nusipirkti nama ar bugati veirona. na nepikit kad susikoncentravau ties sexu bet juk tai viena is pagrindiniu neistikimybes priezasciu smile

ir kaip suprasti ta tavo:

''o kas liecia sexa, tai kas tai yra? tai geismo, aistros ir litinio pasitenkinimo misinis. meiles cia nera.''

ir

''ir jei antra puse nelinkusi ne truputi dariti progreso sioje srity metus is metu, tai tada neistikimybe bus 100%. bet tai nereiks kad jis ar ji nemyli savo antros puses, tai tik reiks kad jam ar jai reikia naujoviu. ''

wtf tu supratai ka tu cia prirasei? as palyginau tavo zodzius, is pradziu rasai kada meiles nera jeigu geidzia kita ir uzsimineja sexu, o poto rasai ''bet tai nereiks kad jis ar ji nemyli savo antros puses'' tai jeigu nori sex naujoviu ir eina i keiria tai tipo TAI NEREISKIA KAD NE MYLI  O.o

paaiskink nes nesupratau kaip suprast kad nereiskia kad nemyli tiesiog nori naujoviu wtf

71

Tiesa pasakius yra pas vyrus toks bruozas..  Jei vyras i sona nusuko tai nieko bendro su jausmais gali netureti. Tiesiog gali buti kaip auksciau pateiktame  pvz kad gal  vyras panoro isbandyti kazka moteris sako nei per kur na nuejo su kita pabande ir tiek zodziu daug variantu gali buti ne esme. Esme tame kad jis grys pas mylima moteri ir toliau ja myles kaip kad nieko nebuvo nutike.
O va pas moteris jau viskas kitaip. Jos jausmais vadovaujasi. Ir jei jau moteris i sona pasuko vadinasi ji jau kazka jaucia tam su kuriuo pasuko ir jau nelabai ka jaucia kam ragus istate.
Stai todel moterim jokiu budu negalima i sona eiti o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..

72

tu maziau apie moterys cia kalbek tipo

''o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..''

vyrai irgi gali suprasti kad blogai padare bet per jau velu bus tipo noriu pas MYLIMAJA sugrizti.

nereikia cia o vat pas moterys kitaip jau.

nereikia.

73

janina, 50 parašė:

Donatai 29,pagirtinas tokiu vyru poziuris,jei nereikalinga ir nenori gyvent tai reikia rinktis skudurus ir atia...bet yra vienas bet,o kaip vaikai??

o apie tai, pries tuokiantis ir juos gimdant galvot reikejo. Ejimas i kaire nera iseitis. O jeigu jau visai neimanoma kartu gyvent, paaiskint vaikams, kad mes su teveliu skiriames nes nebemylim vienas kito. Ir tai yra geriau uz mela vyrui, sau ir vaikams.

74

Aivaras, 100 parašė:

Tiesa pasakius yra pas vyrus toks bruozas..  Jei vyras i sona nusuko tai nieko bendro su jausmais gali netureti. Tiesiog gali buti kaip auksciau pateiktame  pvz kad gal  vyras panoro isbandyti kazka moteris sako nei per kur na nuejo su kita pabande ir tiek zodziu daug variantu gali buti ne esme. Esme tame kad jis grys pas mylima moteri ir toliau ja myles kaip kad nieko nebuvo nutike.
O va pas moteris jau viskas kitaip. Jos jausmais vadovaujasi. Ir jei jau moteris i sona pasuko vadinasi ji jau kazka jaucia tam su kuriuo pasuko ir jau nelabai ka jaucia kam ragus istate.
Stai todel moterim jokiu budu negalima i sona eiti o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..

Aivarai, esant neistikimybei, apie meile kalbos but negali. Tam yra paprastas logiskas irodymas. Meile, tai jausmas kylantis is pagarbos (arba einantis kartu su pagarba). Isduoti zmogu (meluoti jam, apgauti jo lukescius ir jausmus), tai yra nepagarba. Reiskias neistikimybe yra nepagarba. Neistikimybe negali egzistuot kartu su meile. Elementaru (bent jau sitoj vietoj).

75

Božena, 22 parašė:

tu maziau apie moterys cia kalbek tipo

''o tai permiegos su kuo ir prades svaigti myliu... o po savaites gal praeis bet jau per velu bus..''

vyrai irgi gali suprasti kad blogai padare bet per jau velu bus tipo noriu pas MYLIMAJA sugrizti.

nereikia cia o vat pas moterys kitaip jau.

nereikia.

Sutinku. Sitoj situacijoj negali but taikomi dvigubi standartai. Vyrams "galima", o moterims "negalima".

76

Auridas, 23 parašė:

taip, neištikimybė yra normalu, nes:
1. vyrai iš prigimties yra monogamijos šalininkai, tik moterys bando juos "užspęsti" į kampą smile
2. moterys iš prigimties yra nuotykių ieškotojos, tik socialiniai santykiai neleidžia joms (moterims) atsipalaiduoti smile

teisingai pasakyta wink

77 (redagavo Deividas, 21 2012-05-04 09:47)

Niekada negalvojau kad busiu isduotas mylimiausio zmogaus, kuriai atidaviau visa sirdy ir gyvenima,buvau istikimas visados.. buvome kartu 3 metus, pasitikejau, bet viena diena lyg perkunas is giedro dangaus suzinojau tai, ir buvo didelis sokas... Nepatarciau niekam to patirti, tai lyg tavimi pasinaudoja, nutrenkia kaip skudura ir dar kojas nusivalo... Dabar esu vienisas , liudnas ir iskaudintas, del tos isdavystes. Pagal mane - nieko pasaulyje blogiau buti negali, kaip isdavyste... O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke. Sekmes visiems, linkiu to nepatirti.
O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke.

78

Deividas, 21 parašė:

Niekada negalvojau kad busiu isduotas mylimiausio zmogaus, kuriai atidaviau visa sirdy ir gyvenima,buvau istikimas visados.. buvome kartu 3 metus, pasitikejau, bet viena diena lyg perkunas is giedro dangaus suzinojau tai, ir buvo didelis sokas... Nepatarciau niekam to patirti, tai lyg tavimi pasinaudoja, nutrenkia kaip skudura ir dar kojas nusivalo... Dabar esu vienisas , liudnas ir iskaudintas, del tos isdavystes. Pagal mane - nieko pasaulyje blogiau buti negali, kaip isdavyste... O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke. Sekmes visiems, linkiu to nepatirti.
O priezastis, nezinoma, nors dovanojau geles bene kiekviena susitikima, vos ne serenadas traukdavau jai mieste, viska dariau, kad pasaulis matytu kaip ja myliu... Kartais pagalvoju kiek panu yra kitu, kurios tai butu gal labiau ivertine ir tik dar labiau myletu, bet si karta man nepasiseke.

Metyt per saldų gyvenimą jai suteikei, pradėjo ieškoti kitokio :::041 Belieka palinkėti pasitikėjimo ir tavęs vertos meilės wink

79

Deividas, 21 parašė:

koki dar visa gyvenima? Ka cia dainuoji, dramu karaliene? Tau 21, tu net trecdalio savo gyvenimo nepragyvenai, bet jau spejai ji  visa atiduot? Tu cia pazliumbt ir uzuojautos atejai paieskot? 3 metai pamanykit...as pats 3 metus su mergina gyvenau ir isgyvenau... Sluostykis snarglius, auginkis kiausus ir gyvenk toliau.

80

Donatas, 29 parašė:
Deividas, 21 parašė:

koki dar visa gyvenima? Ka cia dainuoji, dramu karaliene? Tau 21, tu net trecdalio savo gyvenimo nepragyvenai, bet jau spejai ji  visa atiduot? Tu cia pazliumbt ir uzuojautos atejai paieskot? 3 metai pamanykit...as pats 3 metus su mergina gyvenau ir isgyvenau... Sluostykis snarglius, auginkis kiausus ir gyvenk toliau.

''koki dar visa gyvenima?'' jisai turejo omeni ta laikotarpi kada buvo su ja.