Re: Ar įmanoma pamilti internete?
Esu realiste ir netikiu, kad galima pamilti internete. Internete galima tik susizaveti zmogumi, o tikri jausmai ateina tik bendraujant realiame gyvenime.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar įmanoma pamilti internete?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Esu realiste ir netikiu, kad galima pamilti internete. Internete galima tik susizaveti zmogumi, o tikri jausmai ateina tik bendraujant realiame gyvenime.
:::807visiskos nesamones....
Jei kas kas surado savo antraja puse per interneta,tai reiskia,kad imanoma,kas cia neaisku!
Be gyvo bendravimo - nebus tikros meiles...
Susižavėti žmogumi galima, juo bendravimo įgudžiais, styliumi, leksikonu, temom....
Bet kada susitinki, pirma karta - supranti ar išvis galesi buti su šitu žmogum,o per keleta kartu ir po to,po išsiskirimo (geriausiai ilgesnio, o ne iki rytoj), kad suprast ar tau reiškia kažką, ar tik susižavėjai kol kas, ir kiti tau lengvai ja pakeičia (bendravimas, darbas, ne butinai žmogus kitas)
manau imanoma
Dar didesne loterija nei realybej.. Na parasai tau patinkanciai.. lauki.. lauki.. jokios reakcijos.. man idomu kodel tokios isvis registruojasi tokiuose portaluose. Cia gal kad parodyt kad neprilygsti tu cia man
Vygantai, jei nereaguoja vadinasi tu jos nesudominai skonio reikalas cia jau suzaidzia
Vygantai, jei nereaguoja vadinasi tu jos nesudominai
skonio reikalas cia jau suzaidzia
Tai bet tai.. Ai patylesiu geriau
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar įmanoma pamilti internete?