21

Re: kuo jumi waikinai suzawi ne manikenes iswaizdos paneles?

Juo... wink Niu as nemanau, kad tos kurios neina i soliariumus ir grozio salonus jau yra negrazios smile

22

tai cia kas beko egle

23

taip....as tj jau pradesiu waiksciot i soliariuma....:::654:::647nes noriu but labiau idegus....man tajp grazeu...

24

As tai nepradesiu:) Nes man tevai litu neduotu smile Yra svarbesniu dalyku...:) Ir dar oda labai gadina ypac jeigu eini be proto wink

25

Tai kol igausi ta grazu idegy gali tekti pavaikscioti be proto, na nebent jau turi kaskoky ruduma, idegy....
Ir soliarumo idegis netoks kaip saulutes, netoks lygus, netos rudas ir netaip laiko..... sad

26

Deja soliariuman nereik labai daug vaiksciot, kad idegtum ir soliariumo idegis lygesnis nei saulutes... smile Ir toks rudas...:) O del laikymo nezinau big_smile man atrodo tas pats big_smile

27

kiekvienam juk patinka skirtingai smile y kai kurias tai tiesiog grazu pasiziureti bet nieko daugiau smile

28

man atrodo kad visi vaikinai ziuri tik i tokias kurios 90 60 90 o tos kurios virsija lieka uz borto...man ne vienas pasake...svajok kad susirastum vaikina....

29

woah... siaip weido bruozai svarbiau uz figura tongue
o lina taip gali sakyt tik debilai... man nei vienas nera taip pasakes mano draugems kurios ir yra apvalios susiranda vaikinus ir laimingai gyvena...

30

juk sakoma viltis durniu motina, o ir motina savo vaiku nepalieka...

31

bet jus kazkaip biske nukrypot nuo temos:=D o seip manau nera formules pagal kuria visos galetu tapti geidziamomis. Juk nuo skonio priklauso. Vieniems patinka surios,kitiems karcios,tretiems saldzios:=)

32

tikriausiai suzavi savo bendarvimu, vidiniu groziu;)

33

aga:)

34

Yra geras posakis: "Sutinka isvaizda, palydi- protu" smile Va taip... na ir kas kad mano matmenys ~tobulos, ne tai svarbiausia! Svarbiausia kaip tu ta savo grozi pateiki kitiem... Kiekvienas turim trukumu ir privalumu, - reikia tik ismokt kai ka slept, kai ka- isryskint

35

jeigu zmogu gerai pazinsi is vidaus, tai tikrai jo isvaizda didelio vaidmens nesuvaidins....

36

moteris ne maistas,kad ji reiktu patiekinet kitiems...

37

Virgi, pateikt, o ne- patiekt smile Ir ne tik moterys pateikia save kitiem, vyrai taip pat! Kiekvienas norim, kad pamatytu kiti ir musu gerasias, graziasias savybes, kurios kompensuotu musu trukumus... Ar as klystu? Ar mum tas pats kokius mus mato aplinkiniai?!

38

Vida tikrai nepasakyciau kad turi idelia figura tau dar daug lieset reike   kol visa nebeliks mesos ant kaulu  nors bendriau netiek ir daug.... 

39

na as as meniskai nelabai kreipiu demesi i merginos figura na aisku neturetu ji buti "triju duru spinta su visomis antricolemis" smile juk visai nefiguroje yra esme o svarbu ka dbutu zmogus:) ta prasme kad butu gera su juo tau butu apie ka pakalbeti isklausytu tave ir pan. juk vien is figuros sotus nebusi reikia ir proto.

40

mat kaip....:)