41

Re: kuo jumi waikinai suzawi ne manikenes iswaizdos paneles?

Na as kaip sugadintas:D vaikinas manau Netaip ir svarbus merginos grozis ...svarbu kad saibu turetu:=D, o i prota su metais ateis..:::205

42

:{:{:{:{:=) tada esi nekoks vaikinas....:P

43

Nu man nepatinka plonos, bet ir ne per storos. Turi būti užpakaliukas toki nemaža, bet ir ne per didelė krūtinė... Aišku viską nurungia protas, geriau protinga, bet nlb graži negu miss pasaulis " debilka"

44

ce tik snekos,visi vaikinai moka grazei pasneketi ir daugelis sako, kad kuno forma ar dailus veidelis nera labai svarbu, svarbiau vidus,bendravimas, bet neapgaudinekite saves...manau bent 75% lietuvos vaikinu noretu tureti lieknas merginas nei apkunokas. Jei vienas ar keli draugai pasakys kad tavo mergina negrazi,tai jam po kiek laiko irgi prades taip atrodyti ir sakys: " brangioji gal tu pasportuok ar dazniau i grozio salona pavaiksciok" o gal as ir klystu....

45

nium...cia mergyte teisybe pasake

46

jop.... smile

47

nium...:p:p:p

48

Viktorija, 16 wrote:

ce tik snekos,visi vaikinai moka grazei pasneketi ir daugelis sako, kad kuno forma ar dailus veidelis nera labai svarbu, svarbiau vidus,bendravimas, bet neapgaudinekite saves...manau bent 75% lietuvos vaikinu noretu tureti lieknas merginas nei apkunokas. Jei vienas ar keli draugai pasakys kad tavo mergina negrazi,tai jam po kiek laiko irgi prades taip atrodyti ir sakys: " brangioji gal tu pasportuok ar dazniau i grozio salona pavaiksciok" o gal as ir klystu....

ne tu ne klisti jo net ne 75% o daugiau apie 85%-90% nori turet manikene mergyna big_smile bet dauguma syto ne iseina ir jie pradeda grazai makaronus kabint "man ne reikia debilkes kad prota turetu o isvaizda ir ne svarbu bet kad ne butu krokodilias"
  pas mano mergyna 6 metus atgal buvo biskut stambesnia nei vidurkis!!! bet daba jinai manikene ir jinai kaip sakant "ne debilke" o tokiu mergyno surast galima tik vienetus!!! ir as ja istikruju pamilau ne del isvaizdos o del vidaus!! man draugai ir sake jinai baisi ir t.t. bet gi man su draugais ne gyvent visa gyvenima!!! man su zmogum gyvent o ne jiems!!!!
  tai kure vaikinai labai klauso savo draugu jiems ir gyvenime bus sumku wink

49

seip tikri draugai niekada tau nepasakis kad tavo panele negrazi ar dar kokia,tai ne ju reikalas,aisku jei jie tikri draugai,o seip jei neturejes na as turejau mergyna kuri tikrai galetu but manikene,bet ir tikrai juos protas buvo zemesnio lygio nei vidutinis,tai kad manikeniu nenoriu, lai neuzpiksta juos aisku, bet...

50

Sergejus, 25 wrote:

seip tikri draugai niekada tau nepasakis kad tavo panele negrazi ar dar kokia,tai ne ju reikalas,aisku jei jie tikri draugai,o seip jei neturejes na as turejau mergyna kuri tikrai galetu but manikene,bet ir tikrai juos protas buvo zemesnio lygio nei vidutinis,tai kad manikeniu nenoriu, lai neuzpiksta juos aisku, bet...

kure draugai man sake kad pas mane mergyna baisi jie kaip tu sakai buvo ne draugai o pazitami:)
pas manikenes jo proto mazai nes jos galvoja ka man siendien uzsidet! kaip man plaukus pastatyt ! ka man pusriciam pavalgyt kad as ne priaugciau svorio ir t.t. todel jos ir zemo proto ligio big_smile

51

na manekenemis negimstama,ir nebutinai ta manekene bus kvaila,tai tik stereotipas. O pavirsutinisku zmoniu ir be ziburio galima rast,nebutinai ant podiumo smile

52

Edgaras, 19 wrote:
Sergejus, 25 wrote:

kure draugai man sake kad pas mane mergyna baisi jie kaip tu sakai buvo ne draugai o pazitami:)
pas manikenes jo proto mazai nes jos galvoja ka man siendien uzsidet! kaip man plaukus pastatyt ! ka man pusriciam pavalgyt kad as ne priaugciau svorio ir t.t. todel jos ir zemo proto ligio big_smile

gerai paskei,bet svarbeusia kad tai faktas.

53

Žaneta, 20 wrote:

na manekenemis negimstama,ir nebutinai ta manekene bus kvaila,tai tik stereotipas. O pavirsutinisku zmoniu ir be ziburio galima rast,nebutinai ant podiumo smile

gal tai stereotipas,bet jug jis nebuvo sukurtas seip sau.. nemanai?na stengios nebendraut su pavirsutiniskais ir kvailais zmonem,labai filtroju zmones savo rate,del to turiu nedaug draugu... bet jie yra unikalus smile

54

na gal ir neatsirado tokia nuomone is niekur,bet cia tas pats,kaip ir "blondines kvailos"... niu bet gi nebutinai taip yra:? siaip as nieko neginu,nei manekene nei ka,bet vistiek kazkokie isitikinimai ir nusistatymai labai man nepatinka...

55

Ingrida, 15... nesijaudink geresnio nei pati esi nesuzavesi :V visi mes randame tokius kokie patys esame... man siandien bloga nuotaika taip, kad nenoriu nieko izeisti. patylesiu.

56

o jei i tema. visus juos zavi manekenes. bet gauna nemanekenes nes jos ne ju nosiai. bye bye.

57

Juste, 15 wrote:

o jei i tema. visus juos zavi manekenes. bet gauna nemanekenes nes jos ne ju nosiai. bye bye.

Nesamone, manekenes, tai pakabos spintoje.

58

Juste, 15 wrote:

mat gi ne musu nosei, o tu man pasakyk kuo manekene yra ipatinga uz ta kuri nera tokia grazi? manekenes manau jog yra labiau islepusios, ir siek tiek auksciau laikancios save uz kitus kurie nera tokia jau tobulai grazus, ir tie zmones kurie nelabai grazus gal but isore yra grazus vidumi ir gal but . Tik vienas dalykas kaip ir kiekviena grazi gele su laiku nuvys.
Beto kiekviena nelabai grazu zmogu praktiskai visada galima padaryti  labai graziu, tik tam reikia laiko ir kantrybes smile
Zmogaus isvaizda niekada nepasakys koks zmogus istikro yra. o kaip galima negrazia padaryt grazia galit paziuret  cia

59

Juste, 15 wrote:

paaug  dar biskutuka o pasku liek savo ispazinti,nes dar daug ko nemacius o nuomoniu prisidarus pilna

60

Sigitas, 23 wrote:
Juste, 15 wrote:

Nesamone, manekenes, tai pakabos spintoje.

http://forumas.ieskok.lt/imgload/798 turiu omeny tokius modelius... nezavi?