21

Re: Butike atsargios!!!

AS IRGI SAKAU..JEI JAU PRIEVARTAUJA TAI TIK ATSIDUOT..KAS DAUGIAU BELIEKA..,KAM DAR SAVE TRAUMUOT...PASKUI  VEL PASKIRT PASIMATYMA..IR BRITVA PER DAIGCIUKA BRUKSTELT...NE MAN AISKU....KITA VERTUS JEI EINI I PASIMATYMA PPO PASIRASINEJIMO-JUK NEGALI TEIGTI,KAD NEMANEI JOG JAM SUKILS NORAS....Ane?

22

Re: Butike atsargios!!!

Jug iskart nekisa, o drasko tai ir lieka smurto zymes tik isorines. Ju uztenka + sperma ir t. t. Pasikonsultuokit su advokatu ir gydytojais ir jie pasakys ta pati.

23

Re: Butike atsargios!!!

Loretos  komentaras  nepasakysi,kad  gryna  nesamonė,gintis  reikia.O  jeigu   užpuolikas   daug  stipresnis,jo  neįveiksi.Patarimuose  skaičiau  ,kad  reikia  šaukti  kuo  garsiau,ir  į  šauksmą  gelbėkite   gali  žmonės  ir  nesureguoti,geriau  gaisras  greičiau   iškvies  spec  tarnybas.
  Be  to  žudikai  ne  kartą  aiškino,kad  nužudė   todėl,kad  žadėjo pranešti  policijai. Ir  tai  padarė   iš  baimės,kad  po  visko  nueis   į  policiją.
  Be  to   girdėjau,kad  maniakui  patinka  pats  prievartavimas,kuo  aršiau  giniesi  tuo  labiau  puola,ojeigu   parodai  ,kad  ir  tu  to  nori  ,atšoksta  fantazija.Šiuo   atveju  gal  ir  Loretos patarimas   padėtų.
Be  to  merginos  turite  gerą  ginklą   nagučius,išakėkit   gerai  tą   naglą   snukį,bus  ir   irodymas,kad  prievartavo  ir  negalės  sakyti,kad  pati  norėjo.
Vieną   merginą   einačią  iš  darbo  užpuolė,ji  pradėjo   darbuotis  nagais  per  snukį,ir  tas  pabėgo,tada  iškart   paskambino   policijai,ir  jie  iškart  pagavo   ,nes  iš  rožos  suprato  ,kad  tas  pats.Juokėsi ,kad  gerai  mergaitė  pasidarbovo.Aišku  ir  ją  buvo  pridaužęs,bet  sėdo   net  negaves.
Geriausia  nepakliūti  į  tokia  situacija,bet  pakliuvusios   napasimeskite:::216:::636

24

Re: Butike atsargios!!!

Nuvarykit i akla pasimatyma su teciu kigboksininku ar mama karatiste + policinike su uztaisytu sautuvu .Eikite su draugais suaugusiais kad galetu realiai susigaudyti sitasijoje ir imtis veiksmu jei reikia .Pirma pries susitinkant pakalbekite skaipu palikite namie telefono numeri automobilio in. num. darytkite viska kad suzinotimete kuo daugiau apie savo pasnekova :::034 info laikykite kur nors namie kad kas nors galetu rasti jei kas...
Niekada nesutikite susitinkti su zmogumi pirma pries tai suzinokite apie ji kuo daugiau .Siulau tai padaryti ne tik panelems bet ir vaikinams kaip nekeista bet vaikinams irgi gresia pavojus tai gali buti ne vien seksualus maniakai . As cia ieskoke jau senai ir istikro pasitaiko realiu istvirkeliu ne vien homoseksaulus ir tokie kurie jus gali uzkasti giliai  .
Jei yra maziausias itarimas viska atsaukite ypac jei asmuo neatitinka nuotraukoje esamo zmogaus arba pasirodo kad keistai elgasi .
Stenkites susitikti viesoje vietoje kur yra daug zmoniu . Pasidomekite kur yra arciausias komisariatas, policijos istaiga  jei jus seks uzeikite i vidu tai turetu atbaidyti ikirius zmones , jei jus paklaus policijoje kuo gali padeti jus sakykite tai kas atsitiko "mane seka izulus gerbejas uzejau cia tikedama  kad atstos " jus busite suprasta.
Zodziu galvokite galva o ne subite :::035
Siaip ten tas patarimas "saukite " skamba juokingai bet gana veiksmingas + bekite irgi beblogas . Bet jai esate apleistame fabrike miske  ar bagazineje isgyvena stipriausi o buki ir tupi zmones tokiose sitacijose yra tipines aukos kurie tampa lavonais .Reali ir karti realybe .

25

Re: Butike atsargios!!!

Viena parašė:

aha, o po to irodyk, kad viskas vyko pries tavo valia, kai jokiu pozymiu apie smurta nera...

Siap tavo zodyziai kad tai ne tavo valia ir yra irodymas , tai jei mentai taip sako kad nenori dirbti , neretai mentai ziuri i besivartancius zmones savo kraujije ir vietoj to kad padetu spiauna i zeme ir sako smuautas alkoholikas bombzas . ..
Mano mama sumuse darbe..
... ji paskambino po dvieju valandu atvare policija.Ja palaike girta nes gulejo baloje .Jo kol je ten "kazka" suprato per stebukla zodziu kita diena kai mentai atvare mamos skriaudikas jau isejo is tos ligonines kur gulejo mama viskas susitarta ji nieko nezinio .abiems yra ka prarasti mama turi 11 metu sunu o skriaudikas turi namie zmona ir du mazamecius vaikus . cia taip sedziu yau 19 metu praejo ir kas kalti ?
mama kad buvo darbe ?
tas moteru skriaudikas ?
policinikai kurie pyksta kad toks ju darbas?
politikai kuriems pofig?
o sunus kuris nieko nedaro ? o ka as galiu padaryti mama man nesako kas jis ....

26

Re: Butike atsargios!!!

Jei bijai vilko - neik į mišką. Jei nesugebat atskirti rimto nuo psicho, tai išvis niekur neikit, sėdėkit namuose po devyniais užraktais ir drebėkit. O jei visgi išėjot, pasirūpinkit apsauga jei nemokat muštis - nusipirkit dujų. Išvis, geriausia išmokt savigynos ir tokį psichą sudaužyt taip, kad nė vienas kiaušas sveikas neliktų. Argi taip sunku? Čia nieko naujo neparašėt, per visur milijoną kartų apie tai kalbėję ir niekas nieko nesiima, toliau vyksta tie patys dalykai, tad tuščios kalbos.

27

Re: Butike atsargios!!!

Mielos mergaitės, kiaušų vyrams nedaužykit, pagalvokit apie Lietuvos demografinę ateitį :::045

28

Re: Butike atsargios!!!

Janina23, 26 parašė:

na visko buna,bet dabar madoje kai vede vyrai iesko nauju pazinciu,nauju nuotikiu ,bet meluoja kad nieko neturi ,paskui atsiranda ir zmonos su vaikais o jie vistiek vaizduoja nekaltus avinelius,tai va  tik paskui buna slykstu kai pagalvoji kad kazkada is vienos lovos sokinejo i kita, galiausiai gryzta namo ir lenda i savo lovalenda buciuotis kur velniai zino ka tos lupos liete,tai tokiu atveju kaip juos pavadinti kokiais zodziais sitie padarai vadinami,jai moterys prostemis ir pan isvadinamos,kaip jaustis zmonoms kai suzino kad jis ta diena buvo neistikimas o paskui sako kaip as tave myliu ir galiausiai kaip jaustis tai panelei kuri buvo taipat apgaudinejama kokius puse ar tai metus laiko,paprasciausiai tik norejau kad butumet atsargios su tokiais vyrais o ju yra nemazai...

Zmonoms manau reiktu jaustis taip kad pacios to uzsitarnavo. O toms merginoms tai manau, nereikti imti i galva kad jis vedes, juk laika smagiai praleido.

29

Re: Butike atsargios!!!

Nuotykių ieško nesubrendę vyrai/moterys (moterys gal net daugiau), tokie kaip šio forumo narys Artūras, o subrendę vyrai tikrai nesileidžia į peripetijas ....

30

Re: Butike atsargios!!!

Reikia turėt proto ir žiūrėt su kuo bendrauji ir nebus problemų. smile

31

Re: Butike atsargios!!!

mokytojas parašė:

Nuotykių ieško nesubrendę vyrai/moterys (moterys gal net daugiau), tokie kaip šio forumo narys Artūras, o subrendę vyrai tikrai nesileidžia į peripetijas ....

O tokie subrende kaip tu visa gyvenima tik i sauja sugeba drozti.

32

Re: Butike atsargios!!!

Arturas parašė:
mokytojas parašė:

Nuotykių ieško nesubrendę vyrai/moterys (moterys gal net daugiau), tokie kaip šio forumo narys Artūras, o subrendę vyrai tikrai nesileidžia į peripetijas ....

O tokie subrende kaip tu visa gyvenima tik i sauja sugeba drozti.

Ahh... so true :::236

33

Re: Butike atsargios!!!

Temos ikureja. Feministe senmerge gal? Ar vaikystes trauma?

34

Re: Butike atsargios!!!

maciau per neitiketinus ivykius viena fakta. Zodziu i privacia parduotuvele atvare uzpuolikas su uztaisytu pistoletu(tikru), ir, beveik iremes pistoleta pardavejai i veida pradejo reikalauti kad ji atidarytu kasos stalciu ir visa jo turini kuo greiciau atiduotu jam. Ir ka gi dare pardaveja? O ji, regis nekiek neissigando. Istiese ranka link isejimo, ir isakmiu gana garsiu tonu pradejo reikalauti kad uzpuolikas kuo greiciau nesdintusi is sitos parduotuves vardan viespacio. Neitiketina, uzpuolikas pasimete, nes ne velnio nesitikejo tokio elgesio, ir... apsisukes ant kulno jau be pasitikejimo issliukino is parduotuvytes... smile

35 (redagavo Promo 2013-06-26 16:57)

Re: Butike atsargios!!!

na dauguma merginu cia  kaip  kazkokios davatkos visiskai smile nesuprantu kodel beveik dauguma taip paniskai bijo visko

36

Re: Butike atsargios!!!

99 % moterų nori būti išprievartautos.

37

Re: Butike atsargios!!!

bet jos pacios zodziais tariant neaiskioje vietoje susitikt susivilioja :::034 jei eini i pasimatyma 12 nakties,po tyltu sisitikt , kai nezinai kaip jis atrodo,nes foto galima bet kokio zmogaus idet i savo anketa, kai nezinai jo metu,isvaizdos,. ir paskui dar skundziasi kad isprievartavo ? Kodel neina i kavine ?  ar siaip kokiam parke kur daug zmoniu yra ? kas viesoj vietoj ims prievartaut ? aisku daug yra nenormaliu vyru , bet kita dalis normalus,tik pavyzdziui jiems sunku gal bendraut realiai... nereikia ant visu vyru nurasyt kalte,kai pacios mergos kaltos yra :::035 kai klube matem mergaite gal 15 m nors realiai ten ileidziami nuo 21m. prisispakliavus, papukai kaip zirniukai apnuoginti, ir trinasi su visais bernais kurie jai nuperka isgert... ir kas kaltas kad ji bus isprievartauta? padori mergaite guletu lovoje o ne zaistu suaugusiu gyvenima

38

Re: Butike atsargios!!!

ale ir mastymas.kaltu nebus,kodekse reik nauju straipsniu,kad pati kalta))))

39

Re: Butike atsargios!!!

leo parašė:

99 % moterų nori būti išprievartautos.

Na,nesveikas tavo komentaras.Matyt pats esi prievartautojas ir isivaizduoji jog visos to nori

40

Re: Butike atsargios!!!

Nebukite blondines ir vadovaukites sveiku protu wink , o kai pradeda visos vaidinti fyfas tai ir prisidaro sau bedu smile