Re: Geriausi Lietuvos klubai
Priklauso nuo FACE CONTROL/DJ/Aptarnavimo/Interjero/Garso kokybes. GRAVITY.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausi Lietuvos klubai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Priklauso nuo FACE CONTROL/DJ/Aptarnavimo/Interjero/Garso kokybes. GRAVITY.
vilniuj gal ir jis, bet ne visoj lietuvoj, nors cia kiekvienam pagal save
man ir gravity
na sseip luna kai atsidare pagal projekta viska buvo vienas geriausiu klubas pabalty
nu Irmantai, gal tik BUVO... nzn.. man ten nepatinka :? buvau kelis kartus as toj Lunoj, berods 2 kartus :? gal dar 3-ia karta apsilankysiu, bet is reikalo
nera ten normalaus dj"aus... mare mano miestas, bet luna - ne mano klubas...
na tagaivinam diskusijas
man patinka "SIENA" patinka tuo, kad yra dvi atsiros sales ir gali pasirinkti pagal kokia muzika nori liksmintis tik kad dazniausiai ten buna beprotiskai daug zmoniu, na bet juk ir tai smagu, jauti kaip visa sale soka, nes visi susilieja lyg i viena
gerbiam tavo nuomone, kiekvienam pagal skoni tan geriausia lietuvoj yra sunku rinkt, idomu kaip vertina, ar pagal zvaigzdes is uzsieniu atavziavusius, ar pagal zmoniu skaiciu, ar dar pagal ka nors.. tai rinkdami sudaryt galima daug pogrupiu
pats geriausias pasaulyje klubas yra ibizoje-pavadinimu AMNEZIA .tiksliau-havajuose.visu pasaulio dj svajone patekti ten,kaip ir megstanciu gera klubine muzika zmoniu
metelica
gal ir suntinku su Tomu, tik kiekvienoj saly surastum tikrai labai geru klubu
bet mes kalbam apie lietuvos klubus
o lietuvoj kaip jau kazkur rasiau.. kiekvienam pagal skoni, net metelicos kluba maciau sakau kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet balsavimai buo, ir isrinktas geriasu klubas berots exit
reikia rink lietuvos atskiro miesto kluba:)tada bus teisingiausiai:)nes exit man ne per kur nera geriausias:)
va butent, kiekvienasm iestas tegul issirenka
tada kaune gero nera:)o vln gravity:)
mano nuomone tokia;)
as susilaikau
susilaikai,nes....?
todel kad
oi kaip sunku is taves ispes ats:)
toks jau as
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Geriausi Lietuvos klubai