81

Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?

Na jej liaudziai butu lb blogai tai ir man tada butu ne kas big_smile tai stengciausi wink na sazininga tai kaip kur big_smile tikrai nemanau kad ten vogciau viska kad tik sau ir 10 automobiliu tureciau big_smile ne.. bet man buna kad kiti itaka lb daro tai karts nuo karto tenka pasiduot spaudimui big_smile

82

Evaldas, 25 parašė:

big_smile nea tai kad vilnius priklausytu lenkijoje tai cia kazkaip kalbu nera.. big_smile bet kazka su varsuva sakiai.. big_smile na jei lietuviai i ta miesta pasikesintu.. big_smile va tada tai tave uzkapotu... ;D

Gali but ;DD sekas Lenkam, kad jie tik i Lietuvele pasigesino..matai puola silpnesnius ;DD bet lietuva tai ir su jais perdaug zaidzias, pvz niekur uzsieni jie neturi TOKIU teisiu kaip Lietuvoj, tai geriau tik dziaugias smile

83

big_smile tai kad ten toje politikoje dazniausiai tie patys politikai ne taip ir praturteje big_smile dazniausiai ju seimos nariai praturteje... big_smile tai tu butum kaip ir vargse.. big_smile bet tavo tarkim vyrelis tai taptu milijonierius.. big_smile na arba gal kitos kokios gimines.. big_smile

84

Vilnius Klaipeda ar kuris kitas LT miestas kuri lietuviai ishsikovojo nesvarbu kokiomis salygomis ( MEILEJE IR KARE VISOS PRIEMONES PATEISINAMOS) taciau dabar priklauso LIETUVAi o jai lenkuj cia blogai vali axciuda i lenkija ir tylekit apie bloginamas salygas GYNI LIETUVOJ MOKEK LIETUVISHKAI IR SKAITYT IR RASYT IR SHNEKET kadangi neperskaitai kokias pareigas kas uzima savildybeje ar nezinai kokia cia gatve niekeno nereikalas tavo bedos CIA LIETUVA RASHOMA IR SHNEKAMA LIETUVISHAKAI

85

Paulius, 25 parašė:

Vilnius Klaipeda ar kuris kitas LT miestas kuri lietuviai ishsikovojo nesvarbu kokiomis salygomis ( MEILEJE IR KARE VISOS PRIEMONES PATEISINAMOS) taciau dabar priklauso LIETUVAi o jai lenkuj cia blogai vali axciuda i lenkija ir tylekit apie bloginamas salygas GYNI LIETUVOJ MOKEK LIETUVISHKAI IR SKAITYT IR RASYT IR SHNEKET kadangi neperskaitai kokias pareigas kas uzima savildybeje ar nezinai kokia cia gatve niekeno nereikalas tavo bedos CIA LIETUVA RASHOMA IR SHNEKAMA LIETUVISHAKAI

Vaaa bendramintis ;D PRITARIU

86

Agne> as tai isivaizduoju kad galbut galetum buti kokia seimo pirmininke big_smile na o veliau galbut ir prezidente nzn... big_smile nes taip is karto nieko gero nepadarius galbut ir nepavyktu big_smile

87

big_smile logiska big_smile bet nieks nebalsuos uz mane,jei as pradesiu reikstis big_smile jauciu uz tawe daugiau kas balsuotu:D

88

prie ko cia ta logistika? big_smile ar kazka as praleidau big_smile ir del ko manai jog uz mane daugiau kas balsuotu big_smile

89

Logiska kad auksto posto iskart negautum big_smile o tep manau todel kad jei paskaitytu mano komentarus lietuviai nebalsuotu uz mane big_smile

90

na kaip ten kazkas rase is tikro.. big_smile na nzn kiek ten teisybes.. big_smile bet tipo kazkas ten ziurejo ir kazkokiam puslapyje parasyta jog vyru lietuvoje is tikro yra daugiau nei moteru... big_smile nors kazkaip dauguma mano jog yra priesingai.. big_smile na o vyrams, na tiksliau daugumai vyru, tai patinka moterys big_smile na tai susilauktum reikiamo demesio manau... o paskui padarytum tu ta tvarka... big_smile

91

big_smile jo kazka girdejau,bet nepamenu tiksliai ar vyru ar moteru daugiau big_smile Na tai jej jau taip tai galit kaip ir balsuot uz mane big_smile tik va reiks prie kokios partijos prisijungti ir padarysiu tvarka :DD

92

na bet tai is tikro niekas nekomentavo ir nesusimaste apie tai jog turbut dauguma vyru i tokius balsavymus ir panasiai ziuri kur kas pasyviau nei moteris... big_smile tai gal vis del to butu ir man palankesnes galimybes ;D

93

big_smile abskritai jauciu visi kazkaip pasyviai i tai ziuri;D cia jauciu tik as vis noriu balsuoti big_smile , isreiksti savo nuomone :DD

94

tai ka tu ten balsuodama isreiksi.. big_smile visvien juk balsuojama konfidencialiai ir niekas nemato.. big_smile o pabalsavus viesai nelabai ir galima pasireiksti.. big_smile na galima bet.. big_smile nelabai kam rupes tavo ta nuomone... wink na bet tai tu tokia aktyvi tai gal ipirsi kitiems savo nuomone ir big_smile megs tave big_smile

95

big_smile siaip man patinka balsuoti:D tiesiog visi mano kad pvz: aj nebalsuosiu,kiti turetu isrinkti ta ir ta,tikriausiai uz ta partija bus daugiausiai prabalsuota,mano vienas balsas nieko nereiskia ir t.t. big_smile o veliau pyksta kad valdzia neitinka big_smile reik eit ir balsuot o ne miegot ir pilva auginti big_smile

96

na taip teisingai cia galvoji big_smile bet tai pvz kaip per praeitus rinkimus, kad ten jau ir nelabai ir buvo uz ka balsuoti.. big_smile na juk ir kalbejo jau pries rinkimus jog prognuozuojama kad bus pati prasciausia valdzia per visa nepriklausomybes laikotarpi... big_smile na ir ka zinau big_smile va kaip gavosi.. big_smile iki viso pasaulio krizes privede ;D

97

big_smile o graikija db visai bankrutuos toj...jauciu subires ta europos sajunga,kaip ir sovietu zlugo taip ir cia bus.. o ti ejai balsuoti per paskutinius rinkimus big_smile a? smile

98

tai joa ejau... big_smile tik nepamenu uz ka balsavau... big_smile tai jei vokietija neistos is europos sajungos tai ir nesubyres.. big_smile o jei istos tai.. big_smile tie mano milijonai nuplauks... big_smile

99

smile nu nzn viskam ateina galas:D  cia jau istorija visos sajungos zlugo anksciau ir veliau zlugs ir europos sajunga wink,tai kaip matau trumpoka atmintis pas tawe kad neprisimeni big_smile

100

nea tai as prisimenu tik man svarbius gyvenimo momentus.. big_smile kazkas tas balsavimas tai nebuvo vienas is isimintyniausiu gyvenimo momentu.. big_smile ne taip kaip pas kai kuriuos big_smile