Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?
Baik tu,kaip suprast "lenkiski"? yra lenku kurie ir aukstas pareigas uzima nevien tik pigi darbo jega
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Lietuvos lenkus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Baik tu,kaip suprast "lenkiski"? yra lenku kurie ir aukstas pareigas uzima nevien tik pigi darbo jega
ai as cia toki issireiskima buvau sugalvojes kaip per filmus dabar megsta roditi na tiksliau per komedijas... na tipo paima koki daiktavardi ir ji taip panaudoja, jog is jo gaunasi arba veiksmazodis arba budvardis koks...
ai bet tai tu nesupratai..
niekse tu..
O tu lietuvis ane? matosi kad lenku nelabai megsti
kodel nemegstu.. joam as lietuvis..
siaip tai as pries juos tai nieko blogo neturiu...
bet as nelabai ir pazystu asmeniskai ka nors..
bet tarkim su kuom dirbau tai jie pasakojo, ko ten jie prisigalvoja ir kokiu nesamoniu pridaro... ai kazkada kai londone dirbau tai ten vienas toks darbdavis sake "don't be polish use properly tools"
ar kazka tokio..
ot jauciu as vienintele lietuve kuri palaiko lenkus lietuvoje
nes kazkaip visi lietuviai pries juos
tai tu tada ypatinga lietuve...
gal tu lenke vis del to
ne tikrai ne,lenku kraujo neturiu mano proseneliai visi buvo lietuviai as pasidomejau kazkada tai
chem... o tai gal tavo proseniu proseneliai turejo lenku kraujo
nu jau jej kuris ir turejo tai per tiek kartu nebeliko to kraujo,jej ziurint i proseneliu proseneliu prosenelius tai ka zn gal visai kokie vokieciai esame o siaip tai palaikau lenkus ir tiek tik del tu gatviu neturiu nuomones kazkaip,man gerai ir liepa ir liepowa
neturi reiksmes man
tai negerai kad tau neturi reiksmes.. tai tu shudina tada lietuve...
arba is tikro supratau cia kaip yra..
tu esi is tikro lenke...
taciau fotkes neisidejai, kad niekas nepazintu
ir apsimeti lietuve ir bandai pripirsti lietuviams jog lenkai is tikro yra gerieciai ...
wow kokia vaizduote
ir kaip gali is fotkes atpazinti ar lietuvis ar lenkas? juk ne kita rase:D be to lenkai nesake abskritai "Wilno nasze taka sprawa" ir t.t. cie visi issigalwojo,kad tik galetu ka prikist,kalba ejo apie mokyklas pagrinde ir apie pasus o ne apie Vilniu
nea nea.. visos nesamones prasidejo tada kai sukuriai sia tema...
cia tu kalta
o siaip tai is isvaizdos tai vienodai gi mes atrodome..
Kokios nesamones viskas normaliai pacioj pradzioj,ir del ko gi as kalta esu?
na siaip del keletos priezasciu.... antros priezasties tai dabar nepamu, o pirma butu tokia, jog "save apkaltinti tai lengva, bet kitus apkaltinti tai dar lengviau" (simsonu isintis)
tei vat kaip
tai tode ir kaltina kitus lietuviai o ne save
ne tik lietuviai..
o tai kas?
na pvz kad ir tu
as??? o ka as kaltinu??:))
tu kaltini lietuvius neveiklumu.. kad jie jiems truksta tam tikru savybiu kuriomis pasizymi lenkai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Lietuvos lenkus?