121

Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?

Baik tu,kaip suprast "lenkiski"? yra lenku kurie ir aukstas pareigas uzima nevien tik pigi darbo jega

122

big_smile ai as cia toki issireiskima buvau sugalvojes kaip per filmus dabar megsta roditi na tiksliau per komedijas... na tipo paima koki daiktavardi ir ji taip panaudoja, jog is jo gaunasi arba veiksmazodis arba budvardis koks... big_smile ai bet tai tu nesupratai.. big_smile niekse tu.. tongue

123

O tu lietuvis ane? smile matosi kad lenku nelabai megsti

124

kodel nemegstu.. smile joam as lietuvis.. smile siaip tai as pries juos tai nieko blogo neturiu... smile bet as nelabai ir pazystu asmeniskai ka nors.. smile bet tarkim su kuom dirbau tai jie pasakojo, ko ten jie prisigalvoja ir kokiu nesamoniu pridaro... ai kazkada kai londone dirbau tai ten vienas toks darbdavis sake "don't be polish use properly tools" big_smile ar kazka tokio.. big_smile

125

ot big_smile jauciu as vienintele lietuve kuri palaiko lenkus lietuvoje big_smile nes kazkaip visi lietuviai pries juos

126

big_smile tai tu tada ypatinga lietuve... big_smile gal tu lenke vis del to big_smile

127

ne tikrai ne,lenku kraujo neturiu mano proseneliai visi buvo lietuviai wink as pasidomejau kazkada tai big_smile

128

chem... big_smile o tai gal tavo proseniu proseneliai turejo lenku kraujo big_smile

129

nu jau jej kuris ir turejo tai per tiek kartu nebeliko to kraujo,jej ziurint i proseneliu proseneliu prosenelius tai ka zn gal visai kokie vokieciai esame big_smile o siaip tai palaikau lenkus ir tiek tik del tu gatviu neturiu nuomones kazkaip,man gerai ir liepa ir liepowa big_smile neturi reiksmes man

130

tai negerai kad tau neturi reiksmes.. big_smile tai tu shudina tada lietuve... big_smile arba is tikro supratau cia kaip yra.. big_smile tu esi is tikro lenke... big_smile taciau fotkes neisidejai, kad niekas nepazintu big_smile ir apsimeti lietuve ir bandai pripirsti lietuviams jog lenkai is tikro yra gerieciai ... big_smile

131

big_smile wow kokia vaizduote big_smile ir kaip gali is fotkes atpazinti ar lietuvis ar lenkas? juk ne kita rase:D be to lenkai nesake abskritai "Wilno nasze taka sprawa" ir t.t. cie visi issigalwojo,kad tik galetu ka prikist,kalba ejo apie mokyklas pagrinde ir apie pasus o ne apie Vilniu big_smile

132

nea nea.. big_smile visos nesamones prasidejo tada kai sukuriai sia tema... big_smile cia tu kalta big_smile o siaip tai is isvaizdos tai vienodai gi mes atrodome.. big_smile

133

Kokios nesamones big_smile viskas normaliai pacioj pradzioj,ir del ko gi as kalta esu?

134

na siaip del keletos priezasciu.... big_smile antros priezasties tai dabar nepamu, o pirma butu tokia, jog "save apkaltinti tai lengva, bet kitus apkaltinti tai dar lengviau" (simsonu isintis) big_smile big_smile big_smile tei vat kaip big_smile

135

tai tode ir kaltina kitus lietuviai o ne save tongue

136

ne tik lietuviai.. tongue

137

o tai kas? smile

138

na pvz kad ir tu tongue

139

as??? o ka as kaltinu??:))

140

tu kaltini lietuvius neveiklumu.. wink kad jie jiems truksta tam tikru savybiu kuriomis pasizymi lenkai wink