21

Re: Kokia jusu nuomone apie satanistus?

uhu,o tai pvz jej tewai narkomanai ir musa tawe,tai kaip galima juos gerbti kaip sako dievas??,nevisada dievas yra geriausia iseitis,dabar zmogus pats gali apsispresti ir susiproteti kad joks belytis padaras jokia siela negali apvaisinti merginos ir dar nekaltos... jej jau vaikas yra tai aisku kad kalta jau yra

22

Agne, 20 parašė:

uhu,o tai pvz jej tewai narkomanai ir musa tawe,tai kaip galima juos gerbti kaip sako dievas??,nevisada dievas yra geriausia iseitis,dabar zmogus pats gali apsispresti ir susiproteti kad joks belytis padaras jokia siela negali apvaisinti merginos ir dar nekaltos... jej jau vaikas yra tai aisku kad kalta jau yra

Kokie jie bebutu - jie tau dave gyvybe, be ju nebutu taves, todel turi gerbti uz tai. Ir net jei tu busi tokia pat protinga ir garsi kaip Einsteinas, o jie tik narkomanai, fakto tas nekeicia: be tu narkomanu pasaulis neturetu ir taves.
Dar krikscionybe sako: "mylek savo artima KAIP PATI SAVE" Kitais zodziais: jei TU busi narkomane ir museika, ko gero vis tiek save ne smerksi, o ieskosi pateisinimu, tikesi, kad gali pasikeisti, jei pasistengsi... Krikscionybe moko LYGIAI TAIP galvoti apie kita zmogu, siuo atveju - teva ir motina, ieskoti jiems pateisinimo ir iseities, o ne smerkti.
Del Marijos as nediskutuosiu: Biblija rasyta zmoniu, ne Dievo, pagal ju TO LAIKOTARPIO supratima. Dabar, pagal dabartini supratima, gal rasytu kitaip...

23

o jej as nenorejau gimti manes juk nieks neklause,o del sawo artimo tai kodel tureciau myleti zmogu kaip save jej jis to nenusipelne ir gadina man gyvenima,as cia kaip pavyzdi sakau,nes daugelis kataliku vis bando isaiskinti sawo tiesas,katalikybe ir yra sekta jej satanizmas yra sekta,nes ir ten ir ten yra ir baznycia ir tikejimas ir biblija

24

Agne, as noreciau pamatyti, kaip tu pati atsiklausi savo vaiku, ar jie nori gimti big_smile Pranesk, kai ta darysi - atvaziuosiu pasimokyti big_smile
O del "nenusipelne, gadina gyvenima..." Cia galetu spresti nebent tie, kas yra tobuli. As asmeniskai neesu, tikrai zinau, kad kazkam ir as daugiau ar maziau nepatinku. Bet nenoriu, kad tie zmones mane smerktu ar laikytu neverta meiles - tai kodel as pati turiu kazka smerkti ar laikyti nevertu? Kad myleti sunku - taip, sunku. Net ir patinkancius zmones ne visada lengva myleti. Bet ir tau, ir kitam, esanciam salia, bus lengviau ir geriau gyyventi, jei mylesi, o ne nekesi smile
o del sektu - idomiai tu cia pasakei, net pagooglinau smile tai va, ka Vikipedija raso:  apie sektas: "Uždaro tipo bendruomenė, organizacija; dažniausiai – religinėms, organizacijoms apibūdinti.
Mažiau paplitusiems (pvz., atskilusiems nuo pagrindinio tikėjimo) tikėjimams įvardinti.
Angliškai kalbančiose šalyse – religinėms bendruomenėms įvardinti."
Satanizmui tikriausiai tiktu ta antra pastraipa. Bent as taip manau.

25

Vilma tai aš nesuprantu apie kokį satanizmą tu kalbi?

Čia tas pats kaip kalbėt apie islamą ir sakyt, kad tai tas pats kaip  Al Qaeda.

Tai jeigu aš prijaučiu satanistams reiškia esu žmogžudys, prievartautojas ir neturiu moralės? Kiek satanistų pažįsti kad taip tvirtini?

Beto, kas per nesamonė jog reikia mylėti tėvus? Tėvai tai yra tie, kas tave auklėjo, o ne tie kas pagimdė. Jei pagimdė žvėrys tai jie verti tik paniekos. Jei du narkomanai nesugebėjo saugotis, paskui pagimdė vaiką, jį kankino, išnaudojo tai jie vistiek verti meilės?

Kodėl?

Todėl kad pagimdė? VISŲ GYVŲ PADARŲ TIKSLAS - DAUGINTIS. Tai nereiškia kad reik kažką mylėti.

26

Vilma as turiu omeny kad neprasiau kad gimciau,tipo kodel gerbt turiu tewus pvz jej visai man jie ne prie sirdies,tarkim zmones nesutaria ir pan,nenoriu ir negerbiu,o dievas vos ne per prievarta vercia."jej mylesiu o ne nekesiu" tarp meiles ir neapykantos vienas zingsnis,jej zmogus isduoda man reik ji vistiek mylet,jej saiposi ir mylet;DD nemanau
O tai tu kalbi apie sektas o ne apie satanizma,tu man pasakei kas yra sekta;D nu tai baznycia ir uzdaro tipo bendruomene(parapija) kur vyksta ritualai (misios,komunija);D

27

Emili, as ilindau i ta nuoroda, kuria pats idejai ir pasiskaiciau tuos isakymus (beje, jie 9, ne 10) smile Jais remdamasi ir parasiau ta posta. Is ju ir sprendziu apie satanizma. Kadangi tai nuoroda it a"humaniskaji" LaVei satanizma - tai ne mano kalte, kad jo isakymai kaip Al Quaedos wink
Beje, PRIJAUCIU nereiskia ESU. As gal Paltinienei prijauciu, tai ka, turiu uzdainuoti? smile Ir as netvirtinu, kad satanistai=zudikai. Sakau, kad jiems tas LEIDZIAMA daryti, nes LEIDZIAMOS visos nuodemes.
Apie meile jiems kaip tevamsas nerasiau - rasiau apie PAGARBA. Jei jie pagimde - taip, jie verti pagarbos. Nes niekas apskritai nebutu taves augines ar mokes, jei pries tai nebutum GIMES. Jei jie vaika skriaude, net jei jie degradave tiek, kad panasus i zveris - rasiau apie meile kaip zmonems ir apie ieskojima jiems iseities. Visi esam padare daugiau ar maziau dalyku, kuriais nesididziuojam ir dar kazin kuo mes dabar butume, jei is aplinkiniu sulauktume tik pasmerkimo... Is kitos puses - ne tiek mazai narkomanu vel tapo zmonemis tik todel, kad kazkas jai PATIKEJO, kazkasPADEJO, kazkas ISTIESE RANKA. Beje - pagal satanizma juk galima buti narkomanu, nes juk visos nuodemes LEIDZIAMOS wink

28

Agne, krikscionys nera UZDARO tipo bendruomene - jie visur labai placiai reiskiasi smile Dievas PRIEVARTA NEVERCIA. Gali ir nemylet. Bet jei nemylesi, ir neatleisi, o visa gyvenima pyksi - tie jausmai tave pacia graus labiau nei tuos, kuriu tu nekesi. O atleidusi - tu issilaisvinsi is tos neapykantos, tau paciai palengves.

29

Ne vienas cia nera teisus

30

Nu satanistai pagal LaVey ir turi savo baznycia ir reiskiasi pvz amerikoje kur zmones netokie tamsus kaip lietuvoje,o jej nemegstu zmogaus tai nereiskia kad mane kazkas graus is vidaus nes na apie juos tiesiog negalwosiu ir man jie nerupes

O siaip cia su tuo LaVey satanizmu,tai as klausima uzdaviau abskritai apie satanizma,kadangi zinojau kad mazai zmoniu lietuvoje isvis yra girdeje apie LaVey tai paklausiau kaip satanizma,o siaip norejau paklausti ka manot apie senoto tarnus,nes zinau pora tokiu Lietuvoje

31

Setono tarnus sorry;)

32

Čia tas pats kaip kalbėt apie islamą ir sakyt, kad tai tas pats kaip  Al Qaeda.

Šaukštas deguto ir statinę medaus sugadina. Keep it in your mind, gali ginčytis nesiginčyjęs, bet 90% pasaulio neIslamistų ar šiaip nesidominčių šia religija atsakytų, - "Taip".

Beto, kas per nesamonė jog reikia mylėti tėvus?

big_smile Prajuokinai, mylėti neprivalai, privalai jausti pagarbą.

Tėvai tai yra tie, kas tave auklėjo, o ne tie kas pagimdė. Jei pagimdė žvėrys tai jie verti tik paniekos. Jei du narkomanai nesugebėjo saugotis, paskui pagimdė vaiką, jį kankino, išnaudojo tai jie vistiek verti meilės?

Jie yra verti visko ko verta tavo gyvybė, o ko verta taviškė?
Skausmas, - jausmas, o jeigu jau kažką jauti pagalvok kieno dėka jį jauti. Kitas klausimas ar apskritai kažką jauti. smile

33

Tikriausiai apskritai nieko smile

34

nesvarbu kas zudo , krikscionis as satanistas tas ir tas yra blagai.
as zmones vertinu ne pagal kas jie yra o pagal darbus jo.

35

Tai labai gerai Teo smile

36

na svarbiausia juk ideja... smile na nuo jos viskas prasideda juk wink na siaip is prigimties juk zmonem maloniau yra tai kas su teigiamais dalykais susije... smile o va tie satanistai tai, kazkaip jau net pats tas pavadinimas ju neigiamai skamba... smile na aisku paeksperimentuoti iki tam tikros ribos gal ir galima bet... wink kazkaip dauguma nelabai zino tos ribos ir.. smile na paskui gaunasi kaip gaunasi smile

37

Satanistų toks ir tikslas.

Jų visi bijo todėl jie jaučia didelę jėgą. Kalbant apie satanistus, kurie aukoja žmones tai jų būna ir valdžioje. Todėl labai gerai sugeba nuslėpt nusikaltimus. Pagalvokit koks jausmas - eini gatve ir žinai, kad visi sutikti žmonės yra tavo malonėje. Kad tavo sekta gali kiekvienam pabaigt gyvybę. Todėl satanizmas ir nėra tokia jau retenybė.

38

ai sataniztu labai daug rusiu yra ir jie visi skirtingi tai konkreciai ju neapibresi as su ivairiais bendravau ir su velnio garbintojais ir su LaVey satanizmo atstovais ir su liuciferistais ir jie visi skirtingi yra