41

Re: Ar teko mylėtis užrištomis akimis?

visi tie zaidimukai tik geras prieskonis skaniam patiekalui smile

42

tai kas ka idomaus sioj srity isbande?

43

ARX parašė:

tai kas ka idomaus sioj srity isbande?

Nesamone, cia tas pats kas filma ziuret uzristomis akimis.....

44

ne

45

Kas to neišmėgino - niekad nesupras apie ką eina kalba. Dar vienas vaikinas pasakojo, kad skaitė kažkur, jog yra toks variantas, kad galima užrišt akis ir uždėt ausines, paleist kokią kaitinančią muziką ir tada išvis orientacijos 0, nei matai ką darys, ei girdi iš kurios pusės, nei kaip kas ką...

46

Anciasnapis, 32 parašė:

big_smile:D:D teko kai buvau jaunesnis smile turejau drauge,tai mes daznai taip darem.tai viena karta kazkaip mes baliavojom ir nusprendem eilini karta-,tik priristas turejau but as.nu gerem gerem big_smile big_smile :DDDDDDDDDDDDDD nu ir va atejo reikalas jau iki to.mane pririso :DDDDDDDDDDDDD uzryso akys big_smile:DDDDDDDDDD nu sako tuoj i tualeta nubegsiu ir tuoj grisiu :DDDDDDDDDDDD
atsibundu as 3 nakties.:DDDDDDDDDDDDDD priristas prie lovos irr baisiai noriu i tulika :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD o ji uzmigus kitam kambary :DDDDDDDDDDDDD linksma tada buvo :DDDDD

xa xa xa geras!!! big_smile

47

Užrištomis akimis? Wtf? Čia metafora ar kaip?

48

Akvilė parašė:

Kas to neišmėgino - niekad nesupras apie ką eina kalba. Dar vienas vaikinas pasakojo, kad skaitė kažkur, jog yra toks variantas, kad galima užrišt akis ir uždėt ausines, paleist kokią kaitinančią muziką ir tada išvis orientacijos 0, nei matai ką darys, ei girdi iš kurios pusės, nei kaip kas ką...

Kas skirtingais būdais bandėte ją savarankiškai? Asmeniškai aš norėčiau , kad mano akys atidengta net jeimoteris jaučiasi confort , kad jos akys padengtos . Norėčiau pamatyti ir pajusti moters .. , kuris didina savo malonumo .. ir tikiuosi, padeda gerinti moteriai patirtį, taip pat .

49

Fui kokie iskrypeliai...pagalvok tik-uzristom akim...siulau dujokauke vietoj akiu raiscio-va tada tai kaifas:::234,kas nebande...ir t.t.

50

labas

51

man tai neteko bet atrodo ziaUriai idomu

52

manau ta tiesiog butina isbandyti - ribas pasirenka kas kam priimtina - bet tokie pajuciai butini patirti...

53

Vienam butina o kitas gal visai to ir nenori.

54

Kazko susikure mintis atvira ,kad vien mano ranku mazoka o tksliau ,kad butu galima malonuma pakelti i tokias aukstumas jai butu buve dar kokia panelia papildoma, labiau islepinti eitu ir sukurti tikra malonuma is kur kas daugiau pusiu,kai ne tik tris taskai uzimti vienu metu;) bet tikrai galima maxsimuma sukurti wink bet geriau merginai nei kad paciam;) jos tiesiog daug emocionalesnes;) tai tiesiog uztraukia visa kuna;)

55

ARX, 30 parašė:

myletis uzristomis akimis, suristomis rankomis ir kojomis? visiskai atsidavus vyrui... kai tau paliktas tik lytejimo jutimas... jis tave liecia rankomis, pirstu galiukais ir liezuviu... maloniai kankina tave zaisdamas su tavo kunu ivairiais zaisliukais?

????

56

Akvilė parašė:

mmmm taip manau zinau kas citavo wink Tikrai idomus ismeginimas, tada esi visiskai be gal;imybes kazka matyt, girdet, pasiduodi tik lytejimui, tada sujautreji beprotiskai stipriai.,.,,

57

Kas išbandyt kartu ? big_smile

58

jo

59

60

tikiuosi, kada nors teks big_smile