Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Kaliniai (Puslapis 4 iš 4)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 64 iš 64

- Vytautas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Re: Kaliniai
Aivarai, kolega, pazistu ir ne viena nuteistaji ir tikrai ten geresni zmones negrizta, vis del to aplinka daro savo. Gal ir nekiekvienas prievartautojas yra nuteisiamas, bet kaleimas ir jo aplinka daro bloga itaka su anspaudu "teistas". Aivarai, gal ir pats busit teistas?

- Aivaras
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Va, va, su antspaudu teistas..... O kas jei ne tokie statistai ta antspauda ispaudzia ir niekada uzmirsti jo neleidzia.
O kad zmones keiciasi iki ir po niekas ir nesigincyja. Bet tai kad pasikeite zmogus dar nereiskia kad is ten jis gryzta prievartautoju zudiku maniaku.
Na mane dievas nuo to apsaugojo ir tikuosi kad ir neteks tokiu buti, bet jei ir tektu manau ir ten isgyvenciau kadangi skirtyngai nuo statistu puikiai zinau kad ten sedi tokie pat zmones kaip ir mes visi o ne demonai kazkokie.
Na pazystu ir as ne viena nuteistaji, mano visi pazystami zmones kaip zmones.
Ir beja nuteistuju ir visokiu buna. Visai kaip ir laisvuju. 

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Vien kad žmogus sėdėjo kalėjime dar nieko nepasako .Gali būti kad žmogus yra labai geras .

- kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
taaaaip...situacija -tikra dilema...sutinku, kad uz dyka nesodina...bet, is savo patirties galiu pasakyt, kad negalima vertint zmogaus vien uz tai, teistas jis ar ne...yra tiek laisvej vaiksciojanciu nieksu, kad kartais kaliniams sleptis...mano vyras buvo 7 sykius teistas...gyvenau as su juo 8 metus, per ta laika nesedo nei kart...ir zinot?as buvau karaliene..ne turtu prasme, o pagarbos, meiles ir besalygisko atsidavimo atzvilgiu...taip, kad neteiskime ir patys nebusim teisiami
Žinutės: nuo 61 iki 64 iš 64
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.