61

Re: Kaliniai

Aivarai, kolega, pazistu ir ne viena nuteistaji ir tikrai ten geresni zmones negrizta, vis del to aplinka daro savo. Gal ir nekiekvienas prievartautojas yra nuteisiamas, bet kaleimas ir jo aplinka daro bloga itaka su anspaudu "teistas". Aivarai, gal ir pats busit teistas?

62

Va, va, su antspaudu teistas..... O kas jei ne tokie statistai ta antspauda ispaudzia ir niekada uzmirsti jo neleidzia.
O kad zmones keiciasi iki ir po niekas ir nesigincyja. Bet tai kad pasikeite zmogus dar nereiskia kad is ten jis gryzta prievartautoju zudiku maniaku.
  Na mane dievas nuo to apsaugojo ir tikuosi kad ir neteks tokiu buti, bet jei ir tektu manau ir ten isgyvenciau kadangi skirtyngai nuo statistu puikiai zinau kad ten sedi tokie pat zmones kaip ir mes visi o ne demonai kazkokie.
Na pazystu ir as ne viena nuteistaji, mano visi pazystami zmones kaip zmones.
Ir beja nuteistuju ir visokiu buna. Visai kaip ir laisvuju. smile

63

Vien kad žmogus sėdėjo  kalėjime dar nieko nepasako .Gali būti kad žmogus yra labai geras .

64

taaaaip...situacija -tikra dilema...sutinku, kad uz dyka nesodina...bet, is savo patirties galiu pasakyt, kad negalima vertint zmogaus vien uz tai, teistas jis ar ne...yra tiek laisvej vaiksciojanciu nieksu, kad kartais kaliniams sleptis...mano vyras buvo 7 sykius teistas...gyvenau as su juo 8 metus, per ta laika nesedo nei kart...ir zinot?as buvau karaliene..ne turtu prasme, o pagarbos, meiles ir besalygisko atsidavimo atzvilgiu...taip, kad neteiskime ir patys nebusim teisiami