Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 54 из 54
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: kuo skiriasi Laisva(s) ir Vieniša(s)?
Rita, 22 пишет:Laisvas- neturintis įteisintų, formalių, santykių, Laisvas- gyvena kaip patinka.
Vienišas- neturintis santykių ir dėl to jaučiasi vienišas. Vienišas- gyvena, bet kaip patiktų gyvent nesigauna.
idomiai pasakyta:)
- Modestas
- Forumo Vanagas
- Неактивен
laisvi tik sikinykai buna o vienisi zmones, kurie iesko kazko artimo sirdziai arba tiesiog nusivyle namu seimininkai :DD
- Solo
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Laisvas ir vienisas visiskai ne tas pats, isiskaitykit i zodzius laisvas "tai zmogus kuris yra zmoniu draugu apsuptyje ir jis tik taip nurodo, kad neturi antros puses". O vienisas "tai zmogus kuris neturi draugu kuriam truksta bendravimo. Ir vienisas gali buti vedes ir isiskyres".
- Žemyna
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
valius, 49 пишет:laisvas tai laisvas.vienisas tai melagis
Bingo ! Geras atsakymas:D
- Žemyna
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Mano nuomone: gali būti vedęs ar gyventi su kuo nors bet jaustis vienišas. Laisvas? Na, kaip ir visi mes gimėm laisvi, ne vergai Gal tai reiškia, kad pagal dokumentus žmogus nėra įsipareigojęs niekam, o pagal širdį? O gal tai reiškia , kad turiu širdies damą bet esu laisvas daryti ką noriu? Chm, tikras rebusas, tad mano manymu teisingiausia būtų rašyti " Nesusituokęs", "išsiskyręs" , "Vedęs" ar pagaliau - "sudėtingi santykiai", visa kita yra tik akims dumti...
- Žemyna
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Aivaras, 100 пишет:Laisvas, bet ne vienisas.
ir vienišas, bet ne laisvas
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Robertas, 25 пишет:niekaip nesuprantu, vieni pasižymėję kad laisvi, kiti kad vieniši, o koks skirtumas? gal vienišas tai net neturintis draugų?
ziurint kaip paziuresi , kai kam jau suo sale ir nebe vienisas ,nu kai prie vieniso pridedam zodi laisvas-a tai duoda seksualinio reiksme ar statusa .tai kada zmogus yra vienisas nes jis nenori aba negali sau surasti poros arba seksaulini partneri ,o laisvas tai kada zmogus pabrezia kad jis yau nebe vedes ,nebe suzadetas -ta (nutraukes santykius ) ... nu cia dar ira kiti variantai ,kazko tingiu aiskit , ir jau mano pirmi du paiskina kad sie du zodziai kai nesiejami turi dvi atkiras gtemas o kai kartu kitas dvi.
- Inga
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Laisva esu ,bet tikrai nevienisa.....................
- Loreta
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Vienisas ir laisvas=priklausomas verkslentojas ir nepriklausomas veiklus zmogus.Tuo ir skiriasi.
Cia galima visa toma prirasyt pavyzdziu ,epitetu.Kaip filosofijoj-is kurio tasko paziuresi:)
50 Ответ от Vidmantas 2012-10-27 13:40 (2012-10-27 13:41 отредактировано Vidmantas)
- Šarūnė
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Man irgi atrodo, kad vienišumą galima sulyginti su vidiniais išgyvenimais, vidine žmogaus būsena
- Vidmantas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
laisvas,kai gyveni kaip tu nori, nepaisant kitu nuomones,vienisas,kai nerandi bendraminciu.
mano manymu Loreta arciausiai tiesos, bet.......
LAISVI mes niekada nebusim , kaip ir vienisi , mes turime siela kuri yra savarankiska cia zemeje , bet ji priklauso visatai
- Donatas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
vienišas daugeliu atveju tas kur neturi nei draugų nei merginos laisvas dažniausiai turi daug draugų bet neturi rimtų santykių
- Diana
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
laisvas - draugauja su Laisve
Сообщений с 41 по 54 из 54
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.