221

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

Vitalijus пишет:
Esmeralda пишет:

Aiste  ,kaip  aš  tave  suprantu .Dažniausiai  jei  turtingas  kabina  ,tai  pasipūtęs  kaip  povas  ,kokia  mano  mašina  pulk  man  po  kojom. Iškart  atššoksta  noras  su  tokiu  bendrauti. Gerai  ,k,ad  ne  visi  tokie.Bet  ta  nuostata  ,kad  moterys  bendrauja  dėl  vyro  turto,tai  labai  stipri .Prisimenu  mano  draugas  po  kelių  metų  draugystės  nusipirko  brangią   mašiną .Gal  po  kokių  metų  klausia ,ar  aš  su  juo  ne  dėl  geros  mašinos.Užėmė  žadą  ir  nežinau  ką  atsakyti.Tada  pats  susigriebė ,kad  kai  pradėjom  draugauti ,jo  mašina  nebuvo  brangesnė  už  manąją.
Bet  jei  moteris  save  išlaiko ,ir  nenori  išlaikyti  Alfonsiuko ,tai  ji  tampa  savanaude  , barakūda. ar  meterialiste  suknista . Juk  mes  iš  vyrų  neprašom  nei  kapeikos  ,tai  kodėl  meterialistės.?
Kaip  piktai  reguoja  į  tavo  komentarus  ,kad  užsidirbi,save  ir  sūnų  išlaikai .Koks  pyktis  ,kad  dar  Alfonsiuko   nenori  išlaikyti  ,kaip  sūnelio. Dar  ir  galą  gali  gauti  iš  to  pykčio ,paskui  teks  už  netyčinę  žmogžudyste  atsakyti.

Alfonsai, tai siaip tie kurie ne dirba, ir pasinaudoja mergina igyti koki nors turta. *pwz* mashina, buta, laikrodzius ir panasiai. Ir su ja ne gyvena ilgai. nebent jau labia gerai stengiasi lovoj ir skyria pakankamai demesio , kad moterys ne isvaryto jo I pievas.

Jei  ji  bus  gudri ,tai  jis  turės  stengtis  ,kad  nebūtų  išmestas.Juk  sūris  veltui,tik  pelėkautuose. Jei  kvaila ,tai  jis  pagyvens  kol  išgręš  ,ir  išnyks  gręžti  kitur. Toks  bendravimas  ar  tai  alfonsai  ,ar  barakūdos. Kova  su  vaidinama  meile,kuris  kurį.Nepasakyčiau  ,kad  tai  rojus,ypač  jei  užtaiko  ant  gudresnio,norėjo  pasinaudoti,o  buvo  pasinaudota  juo,ar  ja.Nepavydėtina  situacija ,  bet  toks  jau  tas  gyvenimas.

222

Re: Tikslus apibrezimas: Kas yra normalus vyras.

Juozas пишет:

Nesąmonė gryna tas žodis "normalus" čia jums ne kokia fizika kad yra vienaip ir kitaip būt negali. Ir kad yra kažkokia taisyklė kur viskam taikyt gali. Kiekvienam žmogui gi skirtingai tas normalus žmogus atrodo kiekvienas žmogus turi savo kriterius pagal kuriuos sprendžia ar tas žmogus jam patinka.

Sutinku,kas  vienam  patiks  ,kitas  to  pakęsti  negalės. Arba  už  tą  patį  dalyka  vienas  negalės  atleisti,o  kitam  tai  smulkmena.Ir  nėra  grynos  tiesos  ,dažniausiai  tiesos  būna  kiekvienam  ,kas  buvo  įkalta  nuo  vaikystės.Jei  įkalta  ,kad  turi  visiems  nusileisti,toks  žmogus  bus  per  daug  nuolaidus, Jei  įkalta  ,trenk  atgal  ,jis  ir  skinsis  kelia  kumščiais .Gerai  jei  nuostatos  padeda  gyventi ,ir  nekenkia  kitiems .Bet  kitos  gali  trukdyti  ,net  pačiam  sau,Todėl  sakoma  ,kad  tas  žmogus  pats  sau  kenkia.Tai  tokius  įsitikinimus  turim  rauti  su  šaknimis  jei  norime  būti  laimingi. Bet  tai  paryti  būna  sunku.Ir  antrą  pusę  renkasi  žmogus  pagal  savo  įsitikinimus.