21

Re: Kas erzina iki NESAMONES

nieko nera labiau erzinancio uz tyla smile

22

As pasisakysiu kokia savybe nepatinka moteryse (tikrai ne visose tai yra) smile nemegstu nezinomybes, kai tarkim supyksta, nesneka ir nzn del ko smile ir nekalbejimas erzina smile geriau pasikalbet issiaiskint ir viskas...

Ir dar... Labai nemegstu kai kasnors ima maista is mano lekste smile Lygiai taip pat kaip Dzo is draugu big_smile

23

Mane erzina:
betvarkė; kai kurių suaugusių žmonių nesugebėjimas pasirūpinti savimi; pastovūs skundai kaip kažkam kažkas blogai; manymas, jog kitas žmogus tau kažką privalo (duoti, padaryti ir t.t.); bukumas; gramatinės klaidos ir paroje esantis dvidešimt keturių valandų kiekis...

24

grigas, 26 parašė:

kodel negali but 50metis(e) ir 20mete(is) bendraminciai?mane labiausiai erzina vejas.kada jis nustos pust?

Gali smile bet prieš rašant reiktų anketą iki galo perskaityti ir suvokti kas joje rašoma:) . Erzina, kai jos net neskaito ir siunčia visokius ex  pasiųlymus ir dar pyksta kai neatsakai.

25

Solo, 30 parašė:

Labas. O mane labiausei suerzino, kai pasveikino zmona su valentino d. kai ji buvo isvaziavusi su naujoju drauguziu kazkur i kalnus slidineti, nu bet tai suzinosjas as isvaziavau kurti naujo gyvenimo DE., tikiuos pasiseks rasti nauja gyvenimui zmogu. nekenciu kai buvusi sveikina su bet kuom. Apgaudinejo, melavo uz nugaros kol 5mete. dukrele nepapasakojo. Melas taip pat slykstus dalykas.

Pritariu.

26

Žemyna parašė:

Gali smile bet prieš rašant reiktų anketą iki galo perskaityti ir suvokti kas joje rašoma:) . Erzina, kai jos net neskaito ir siunčia visokius ex  pasiųlymus ir dar pyksta kai neatsakai.

Žemyna smile iš tiesų netokia ir baisi ši problema, reikia į tai paprasčiau žiūrėti smile Parašyk anketoje, kad į tam tikro tipo laiškus tu net neatsakysi. Ir tuomet be sąžinės graužaties ir su šypsena galėsi juos trinti smile O kad pyktų, tokių nepasitaikė

27

Roberta, 17 parašė:

Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. :::023

Atsiprašau už postą ne į temą, bet...

Panele, nueini į Pašto nustatymus ir nusistatai filtrus kaip tik tau patinka.
http://albumas.ieskok.lt/b/b/6/314703_b6b48a33e09c.jpg
Ir nustokit verkti. O pasiūlymus trini be reakcijos. Gyvenime yra daugiau dalykų, į kuriuos reiktų kreipti dėmesį.

28

Julie parašė:
Roberta, 17 parašė:

Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni.. :::023

Atsiprašau už postą ne į temą, bet...

Panele, nueini į Pašto nustatymus ir nusistatai filtrus kaip tik tau patinka.
http://albumas.ieskok.lt/b/b/6/314703_b6b48a33e09c.jpg
Ir nustokit verkti. O pasiūlymus trini be reakcijos. Gyvenime yra daugiau dalykų, į kuriuos reiktų kreipti dėmesį.

smile Ačiū smile

29

Vyrai   labai  mėgsta  pabrėžti   moterų  nerimtumą  ,kai  ji  galėjo  išduoti  ir  tik   vienetai   pasisako  ,kad  ir  jie  turi  būti  ištikimi,ir  tokių   ištikimų   šeimai   tikrai  yra.
Bet  tie  kurie   patys  laksto  pagal  sijonus,šaukia   daugiausiai. Ir  pavydo  scenas   daugiausia  kelia  tiek  vyrai,ir  moterys  kurie  patys   eina  į  šoną.  Nes  žmogus  linkęs  kitame  matyti  savo  juodają  pusę.  Kai  žmogus  pats  ištikimas  dažniausia  jis  net  nepagalvoja  ,kad  išdavystė  neįmanoma.
  Klausimas  SOLO ,pamiršai  paminėti  vieną  smulkmeną  ,o  pats  ar  buvai  ištikimas? Jei  buvai  tada    žmona  tikrai  nesąžiningai  pasielgė,  nors  priimant   teisingą  sprendimą  reiktų  išklausyti  abi  puses.
Neištikimybę  gal  dar  atleisčiau ,bet  jei  pats  eidamas  į  šoną   išdrys  mane  nekaltai   kaltinti  ,tai   ,kad  ir  kaip  mylėčiau  neatleisčiau.Nes  man  toks  žmogus  jau  šlykštus.
Merginos   parašykit  ar  norėtumėte   gyventi  su   žmogumi ,kuris  parėjes  iš  pasimatymo  su  kita ,dar  išdrystų   kelti  pavydo  scenas.  O  gyvenime  tokių  atvejų  labai  daug,ir  tai  sakau  ne  vien  iš  asmeninės  patirties. Gal  kai  išsakysite  savo  nuomonę  apie  tai   vaikinai  kurie  taip  daro   rimtai  pagalvos,be  to ir  merginos   kurios  taip  elgiasi  su  ištikimu  vaikinu  tegul   nagalvoja  ,kad  jis  asilas.
Dažnai  kai  praranda   ištikimus  draugus   per  savo  laisva   elgesį  patys  graužiasi   
pirštus.