Re: Kas erzina iki NESAMONES
nieko nera labiau erzinancio uz tyla
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas erzina iki NESAMONES
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nieko nera labiau erzinancio uz tyla
As pasisakysiu kokia savybe nepatinka moteryse (tikrai ne visose tai yra) nemegstu nezinomybes, kai tarkim supyksta, nesneka ir nzn del ko ir nekalbejimas erzina geriau pasikalbet issiaiskint ir viskas...
Ir dar... Labai nemegstu kai kasnors ima maista is mano lekste Lygiai taip pat kaip Dzo is draugu
Mane erzina:
betvarkė; kai kurių suaugusių žmonių nesugebėjimas pasirūpinti savimi; pastovūs skundai kaip kažkam kažkas blogai; manymas, jog kitas žmogus tau kažką privalo (duoti, padaryti ir t.t.); bukumas; gramatinės klaidos ir paroje esantis dvidešimt keturių valandų kiekis...
kodel negali but 50metis(e) ir 20mete(is) bendraminciai?mane labiausiai erzina vejas.kada jis nustos pust?
Gali bet prieš rašant reiktų anketą iki galo perskaityti ir suvokti kas joje rašoma:) . Erzina, kai jos net neskaito ir siunčia visokius ex pasiųlymus ir dar pyksta kai neatsakai.
Labas. O mane labiausei suerzino, kai pasveikino zmona su valentino d. kai ji buvo isvaziavusi su naujoju drauguziu kazkur i kalnus slidineti, nu bet tai suzinosjas as isvaziavau kurti naujo gyvenimo DE., tikiuos pasiseks rasti nauja gyvenimui zmogu. nekenciu kai buvusi sveikina su bet kuom. Apgaudinejo, melavo uz nugaros kol 5mete. dukrele nepapasakojo. Melas taip pat slykstus dalykas.
Pritariu.
Gali bet prieš rašant reiktų anketą iki galo perskaityti ir suvokti kas joje rašoma:) . Erzina, kai jos net neskaito ir siunčia visokius ex pasiųlymus ir dar pyksta kai neatsakai.
Žemyna iš tiesų netokia ir baisi ši problema, reikia į tai paprasčiau žiūrėti Parašyk anketoje, kad į tam tikro tipo laiškus tu net neatsakysi. Ir tuomet be sąžinės graužaties ir su šypsena galėsi juos trinti O kad pyktų, tokių nepasitaikė
Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni..
Atsiprašau už postą ne į temą, bet...
Panele, nueini į Pašto nustatymus ir nusistatai filtrus kaip tik tau patinka.
Ir nustokit verkti. O pasiūlymus trini be reakcijos. Gyvenime yra daugiau dalykų, į kuriuos reiktų kreipti dėmesį.
Roberta, 17 parašė:Mane tai žiauriai erzina,nervina ir pykdo , kai pradeda rašyti visokius iškrypėliškus pasiūlymus, siūlyt sekso paslaugas ir t.t. Arba rašo 10-15metų vyresni..
Atsiprašau už postą ne į temą, bet...
Panele, nueini į Pašto nustatymus ir nusistatai filtrus kaip tik tau patinka.
Ir nustokit verkti. O pasiūlymus trini be reakcijos. Gyvenime yra daugiau dalykų, į kuriuos reiktų kreipti dėmesį.
Ačiū
Vyrai labai mėgsta pabrėžti moterų nerimtumą ,kai ji galėjo išduoti ir tik vienetai pasisako ,kad ir jie turi būti ištikimi,ir tokių ištikimų šeimai tikrai yra.
Bet tie kurie patys laksto pagal sijonus,šaukia daugiausiai. Ir pavydo scenas daugiausia kelia tiek vyrai,ir moterys kurie patys eina į šoną. Nes žmogus linkęs kitame matyti savo juodają pusę. Kai žmogus pats ištikimas dažniausia jis net nepagalvoja ,kad išdavystė neįmanoma.
Klausimas SOLO ,pamiršai paminėti vieną smulkmeną ,o pats ar buvai ištikimas? Jei buvai tada žmona tikrai nesąžiningai pasielgė, nors priimant teisingą sprendimą reiktų išklausyti abi puses.
Neištikimybę gal dar atleisčiau ,bet jei pats eidamas į šoną išdrys mane nekaltai kaltinti ,tai ,kad ir kaip mylėčiau neatleisčiau.Nes man toks žmogus jau šlykštus.
Merginos parašykit ar norėtumėte gyventi su žmogumi ,kuris parėjes iš pasimatymo su kita ,dar išdrystų kelti pavydo scenas. O gyvenime tokių atvejų labai daug,ir tai sakau ne vien iš asmeninės patirties. Gal kai išsakysite savo nuomonę apie tai vaikinai kurie taip daro rimtai pagalvos,be to ir merginos kurios taip elgiasi su ištikimu vaikinu tegul nagalvoja ,kad jis asilas.
Dažnai kai praranda ištikimus draugus per savo laisva elgesį patys graužiasi
pirštus.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas erzina iki NESAMONES