Re: Ka manote apie neformaliais jaunimo grupes?
nu leisk pasakyti kad norejau nukreipti tema atgal bet man neleido vistiek religija tai jei jau taip tai kalbam...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie neformaliais jaunimo grupes?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu leisk pasakyti kad norejau nukreipti tema atgal bet man neleido vistiek religija tai jei jau taip tai kalbam...
pfff aivarai wtf? nuo kada nuodemei atleist as kunigui turiu moket,cia tu gal niekad ir nebuvai baznycioj mokama uz misias mirusiam vestuves ar pan o ne del nuodemes ;D lol
Kaip man pats jaunimas issifravo tai pff reiskia "please **** me faster" Sprendziant is tavo foto tai tu ne mano skonio....:D
Baznyciai uz viska ir visame kame reikia moketi kaip ir valdziai Dabar nezinau nes tikrai prisipazinsiu kunigo nuodemiu atleidimo niekada neprasiau, bet va viduramziais galiu is to ka mums per istorijos pamokas teige pasakyti kad buvo toks daiktas kaip "indulgencija" tai yra kai uz tam tikra suma galejai savo nuodemes ispirkti.
Aivarai, nebekankink DIanos )))))
Diana, jeigu tu žinai kaip yra ten toj bažnyčioj, tai to ir užtenka
koks skirtumas ką ten kas sako, a?
ir koks skirtumas kaip ten vadinas viskas- ar kunigo kišenė, ar aukų dėžutė ar dar kaipnors. Prasmės tai nekeičia ir viskas vistiek į vieną katilą suteka daugiau mažiau
Man tai pvz neramu kad ji ne tiek apie baznycia zino kiek apie satanizma
as foto neuzsidejus pirma....pff cia jau kiekvienas pagal savo lygi supranta... o jei nebuvai tai raganius cia esi tu ;D o kas viduramziais buvo tai eit tu ...db jau cia perdaug..davai visi pradedam kalbet kas buvo viduramziais daba biski ne tie laikai ;D
nu ir kas cia tokio kad zinau ;D siaip paziurint i tave da pagalvociau kad pats ir daug zinai juodas su grandine ar tik alucio kapinese negeri a?
Aivarai, džiugu, kad rūpinies ))
nu neformalai ;D tipo gotai emo punk...tipo apie juos as kalbu ne apie religija ;D
Tai ne tipo, tu konkreciai sakyk.
o ir kaip jau kaip ir mazdaug sutareme banda nuo bandos nelabai kuo skiriasi vadink tu juos krikscionimis ar gotais...
krc as kalbu apie neformalus god.... gotus nu neformalus jaunimas pasigooglink galop....;D jei tau katalikai neformalus jaunimas ;D
na subkultūras tyrinėjantys išskiria tokia subkultūrinę grupę kaip folkloristai.
Tuomet kodėl negalima būtų išskirti kokių "jaunųjų katalikų" būrelio?
Sigita as diskutuoju su aivaru situo klausimu,o kaip suprast koks skirtumas ;D tiesiog kalbuosi ir tiek su juo tu arba prisijungi arba nerasyk visai ;D koks skirtumas?
Tau pries kuriant tema reiktu mandagumo siek tiek ismokti ir tolerancijos kitom nuomuonem jei jau tema kuri...
Mane is kar uzsipuolei, na susikalbejome, daleiskime..
Dabar ja puoli..
Jei jau viesai kuri tema buk pasiruosus atsakineti i visokiuas klausimus ar diskutuoti, nes nuo tada kai viesai tai paskelbei tai tampa viesa o ne savo nupomerdve. Ir arba kulturingai sugebek savo nuomone apgynti arba ignoruok nes chamizmas blogas tonas visame kame... Tau mano simtamecio senuko kvailo patarimas protyngai jaunai merginai....
as sukuriau tema todel noriu apie ja ir kalbet nu norejau bent jau...bet kad kalba vis nusuka i kita puse...o tu tipo lb mandagus mane ragana vadindamas ;D prasyciau ;D
Mandagiai žmogų pavadinti ragana yra miąnas :DDDD
jei tau mianas tai tebunie mianas...
)) "mokama" man patinka toks "aukojimo" sinonimas. Labiau tikslus sakyčiau
))
oficialia versija manau per 2000 metui jau visi issisavine yra... Duoda tiek kiek kas gali... O jus kaip pvz eksperimentui nueikite i baznycia ir babandykite duoti 1 lita o kita karta 100b litu ir svarbiausia stebekite dievo tarno veido israiska
o negaila butu 100 lt duot ;D? ar israiska butu to verta tavo nuomone ;D
Sigita, 24 parašė:
)) "mokama" man patinka toks "aukojimo" sinonimas. Labiau tikslus sakyčiau
))
oficialia versija manau per 2000 metui jau visi issisavine yra... Duoda tiek kiek kas gali... O jus kaip pvz eksperimentui nueikite i baznycia ir babandykite duoti 1 lita o kita karta 100b litu ir svarbiausia stebekite dievo tarno veido israiska
Nemalonu pripažinti, bet būna ir atviru tekstu įkainiai nusakomi. Ir labai nuostabu, kai atsiranda koks doras kunigėlis, kuris pasako "nereik tiek vaikeli, užteks pusės". Reikia tada "aukotojų" išraiškas pamatyt :DDDD
nenoriu su niekuo pyktis, bet jaučiu tavo kategoriškumą, kuris mane kiek glumina. Klausi atsirame forume nuomonės, ir vėliau sėkmingai moderuoji - apie knygą nešnekėk, bažnyčioj buvau, sigita cit arba lauk
![]()
man tai skirtumo jokio. gal apart to, kad retai čia būna nevulgarių ir įdomių temų padiskutavimui. ech..
Va va as ir apie ta pati... jei jau tokia protynga tai kam dar nuopmuones klausti...
klausiu ne jusu konkreciai jei nenorit galit neatsakinet ;D kame blogai ;D
O gaila Aivarai
O tu man i PM parasyk, gal ten cenzuros nebus... Tik nemanau kad tau patiks tai ka isgirsi nes to per tv nerodo ir laikrasciuose neraso...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie neformaliais jaunimo grupes?