61

Re: Ka manote apie neformaliais jaunimo grupes?

Valio, viso gero big_smile
klausi, bet, rodos, dar neesi pasirengus išklausyti. Ir nors stumi ant treninguotų, tai va tau šimtametis neformalas priešakis ir and jo sugalvojai užstumt. Negalima taip su šimtamečiais mitalystais :DDD

62

Diana, 22 parašė:

nu leisk pasakyti kad norejau nukreipti tema atgal bet man neleido vistiek religija tai jei jau taip tai kalbam...

kaip jau pastebejau apie krikscionybe nenori bet apie satanizma netgi labai noriai pati  dabar tema apie religija... big_smile As va pvz dabar siuo momentu Nymphetamin klausau big_smile Vaje viespatie atleisk man big_smile

63

Sigita, 24 parašė:

Aivarai, nebekankink DIanos smile)))))

O kodel tureciau? Gal man tai patinka? Dermokratija ir laisve juk dabar big_smile

64

Laisvė, kol ta laisve negriauni kito laisvės wink

65

Diana, 22 parašė:

nu ir kas cia tokio kad zinau ;D siaip paziurint i tave da pagalvociau kad pats ir daug zinai juodas su grandine ar tik alucio kapinese negeri a?

Tai zinoma kad raganius, satanistas ir nacis esu big_smile Mano ir  vadina Balzebubas big_smile Visas nekaltas mergaites isprievartauju big_smile Bet kad tu jau kalta tai manes neodomini big_smile

66

Diana, 22 parašė:

krc as kalbu apie neformalus god.... gotus nu neformalus jaunimas pasigooglink galop....;D jei tau katalikai neformalus jaunimas ;D

O tu patikek manimi kiek tu katalikisku jaunimo  organizaciju yra big_smile Kuriose taip pat sekmingai be saiko vartojasmas alko ir narko ir seksas liejasi laisvai ne ka prasciau nei per kokias setono orgijas big_smile

67

Diana, 22 parašė:

as sukuriau tema todel noriu apie ja ir kalbet nu norejau bent jau...bet kad kalba vis nusuka i kita puse...o tu tipo lb mandagus mane ragana vadindamas ;D prasyciau ;D

buciau nemandagus jei kokia besmegene pavadinciau...
O raganos visais laikais gerbiamos buvo net ir tada kai siekiant naudos turtines bet kuri ant lauzo sudeginti buvo galima, beda ta kad tikru raganu niekas taip ir nedegino kadangi tikros raganos gyveno kaip ir visais laikais skurdziai dare savo darba nuosirdziai ir is ju nieko pajmti nebuvo galima... Tai ne dabar kai raganos is tv neislenda save reklamuodamos big_smile

68

Diana, 22 parašė:

o negaila butu 100 lt duot ;D? ar israiska butu to verta tavo nuomone ;D

Asmeniskai man uz tuos skiedalus ir cento jiems gaila duoti... As jau geriau elgetai prie baznycios duodu nors ir kabo uzrasas ant duru kad elgetom neduokite ot krikscionyska baznycia ane big_smile

69

Sigita, 24 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:

smile)) "mokama" man patinka toks "aukojimo" sinonimas.  Labiau tikslus sakyčiau smile))

oficialia versija manau per 2000 metui jau visi issisavine yra... Duoda tiek kiek kas gali... O jus kaip pvz eksperimentui nueikite i baznycia ir babandykite duoti 1 lita o kita karta 100b litu ir svarbiausia stebekite dievo tarno veido israiska big_smile

Nemalonu pripažinti, bet būna ir atviru tekstu įkainiai nusakomi. Ir labai nuostabu, kai atsiranda koks doras kunigėlis, kuris pasako "nereik tiek vaikeli, užteks pusės". Reikia tada "aukotojų" išraiškas pamatyt :DDDD

sako saukstas sudo medaus statine gadina... Ar gali saukstas medaus sudo statine pataisyti? Tas pats apie viska... Politika, mentus ir toliaui iki negalejimo...

70

Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

oficialia versija manau per 2000 metui jau visi issisavine yra... Duoda tiek kiek kas gali... O jus kaip pvz eksperimentui nueikite i baznycia ir babandykite duoti 1 lita o kita karta 100b litu ir svarbiausia stebekite dievo tarno veido israiska big_smile

Nemalonu pripažinti, bet būna ir atviru tekstu įkainiai nusakomi. Ir labai nuostabu, kai atsiranda koks doras kunigėlis, kuris pasako "nereik tiek vaikeli, užteks pusės". Reikia tada "aukotojų" išraiškas pamatyt :DDDD

sako saukstas sudo medaus statine gadina... Ar gali saukstas medaus sudo statine pataisyti? Tas pats apie viska... Politika, mentus ir toliaui iki negalejimo...

Bandyti nesiryšiu. Teks patikėti smile)

71

Diana, 22 parašė:

klausiu ne jusu konkreciai jei nenorit galit neatsakinet ;D kame blogai ;D

Kaip matai niekas taip ir nepanoro su tavimi diskutuoti taip kad bent padekotum kad laika tau padejome uzmusti nes pasireiksti ne ka maziau uz mus si vakara norejai... O ir pasakyta tau jau buvo, nepatinka trink, blokuok ignoruok ir panasiai... big_smile

72

Sigita, 24 parašė:

klausi, bet, rodos, dar neesi pasirengus išklausyti. Ir nors stumi ant treninguotų, tai va tau šimtametis neformalas priešakis ir and jo sugalvojai užstumt. Negalima taip su šimtamečiais mitalystais :DDD

Tai jaunimas visada pats protingiausias juk big_smile
As ni mytalystas siai dienai nacis dabar i tokius remus mane kisa big_smile

73

Kaip matai niekas taip ir nepanoro su tavimi diskutuoti taip kad bent padekotum kad laika tau padejome uzmusti nes pasireiksti ne ka maziau uz mus si vakara norejai... O ir pasakyta tau jau buvo, nepatinka trink, blokuok ignoruok ir panasiai... big_smile

aha aha

74

Sigita, 24 parašė:

Laisvė, kol ta laisve negriauni kito laisvės wink

O jei pvz pederastijos laisve griauna mano laisve asmenine tai cia kas? Laisves ir mano konctitucijos garantuotos teises varzymas ar homofobija? big_smile

75

Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:

va, matai šimtameti.. šitiek laiko reikėjo, kad pagaliau išspaustume tai KAS TU ESI vistik :DDD pagaliau... big_smile tikrai ramiai miegosis dabar big_smile

76

ką tu vadini pederastija ir kaip tai griauna tavo laisvę?

77

Sigita, 24 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:

va, matai šimtameti.. šitiek laiko reikėjo, kad pagaliau išspaustume tai KAS TU ESI vistik :DDD pagaliau... big_smile tikrai ramiai miegosis dabar big_smile

O as ir nesakiau kad as toks esu. Sakiau kad mane i tokius remus kisa big_smile

78

Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

čia turėjai ironiją ižvelgti gi! :DDDDD

79

Aivaras, 100 parašė:
Diana, 22 parašė:

nu ir kas cia tokio kad zinau ;D siaip paziurint i tave da pagalvociau kad pats ir daug zinai juodas su grandine ar tik alucio kapinese negeri a?

Tai zinoma kad raganius, satanistas ir nacis esu big_smile Mano ir  vadina Balzebubas big_smile Visas nekaltas mergaites isprievartauju big_smile Bet kad tu jau kalta tai manes neodomini big_smile

Is kur tu zinai? ;D

80

Sigita, 24 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
Sigita, 24 parašė:

čia turėjai ironiją ižvelgti gi! :DDDDD

O argi neizvelgiau? big_smile