You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- liberti
- Užblokuotas
Re: minia begalvių
šio forumėlio priedų ir pagražinimu "išdavimas" dar ir dar patvirtina ,kad ne tik ritasi žmogučiai žemyn,bet ir technika menkai suderinta....nei aš spaudau ant veidelių tų kvailų nei ka,o juos prikabina pakeliui į paskelbimą-"nematoma ranka"..skonio" jokio...kam neaišku apie ką pasakau-apie veidelius eina kalba

- Božena, 22
- Forumo Vijurkas
Božena, 22 wrote:taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))

- liberti
- Užblokuotas
Božena adijalus pvz,kaip minios atstovai skalbia viešai savus pantalonus

- Aivaras
- Forumo Liūtas
lina, 38 wrote:Božena adijalus pvz,kaip minios atstovai skalbia viešai savus pantalonus
Ir sakyk nesakius jai tai... niekaip nedaeina... Landzioja visose temose is eiles ir tersia viska..

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Božena, 22 wrote:Božena, 22 wrote:taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))
O tu bazaro filtruot nepradesi, atvaziuosiu ir galesi pabandyti man tai i akis pasakyti.

- Martynas
- Forumo Aktyvistas
Kol nesusimušė mūsų forumo mylimiausieji (ir tai nesibaigė susitaikymo seksu), ponia, jūs gal grigui (26) parašykit? Jis, žmogus, atrodo panašių kaip jūsų pažiūrių, tik ne taip aktyviai... kūrybingas .... temas kuria. O mes čia žmogeliai prasti, tris kartos nuo plūgo, rašto nematę, pas mane dar dūminė pirkia kiaulės pūslės langais, ne man nuo molinės aslos į jūsų kosmosą pakilti!

- liberti
- Užblokuotas
Martynas, 22 wrote:Kol nesusimušė mūsų forumo mylimiausieji (ir tai nesibaigė susitaikymo seksu), ponia, jūs gal grigui (26) parašykit? Jis, žmogus, atrodo panašių kaip jūsų pažiūrių, tik ne taip aktyviai... kūrybingas .... temas kuria. O mes čia žmogeliai prasti, tris kartos nuo plūgo, rašto nematę, pas mane dar dūminė pirkia kiaulės pūslės langais, ne man nuo molinės aslos į jūsų kosmosą pakilti!

tikrai verta plunksną pakeist,toji "erelio" dręskia miniai pasturgalius,imsiu žuvėdros,juk vasara,o Klaipedietės svetingos...titulai ir kraitis rimtas Martyno kelia apetitą prie puodelio "cacaos"...lauksiu tolimesnio žodžio intymaus iš Martyno ir sekėjų,gal net mėlyno dangaus

- Tomas
- Forumo Dalyvis
paaiskinkite man sito forumo minti minia begalviu????? apie ka cia???

- liberti
- Užblokuotas
spurga JUODUKE,24,tikėkimės,kad dar "užauginsi" proto raumenį ,geriau mažiau,bet kokybiškai rašliavą transliuoti,jei gali tik gležnų petukų traukulį demonstruoti ,tai tikrai tinka visolabo forumėlių stiliui,nes susidūrus netikėtai su plačiu pamąstimu,imat skęsti vietoj

- liberti
- Užblokuotas
Tomas, 22 wrote:paaiskinkite man sito forumo minti minia begalviu????? apie ka cia???
apie aplink akiratį platų ir pastabumą aštrų-kas darosi kasdienybėje ,reikalų verpetuose,susidurti tenka su daugybe nykios tuštybės ir gausaus primityvumo

- Božena, 22
- Forumo Vijurkas
taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))

- Aivaras
- Forumo Liūtas

- liberti
- Užblokuotas
na ,minkštučiai pamerkimai vienas kitam boženos ir aivaro,primena apie minios pilkos sveikatos stovį,toji būsena vaivorykštinė nekuriuos bendruomenės dalies,tai nemenkos stadijos gimarojus,lyg būtu negana minios skurdumo dvasinio.....tema ši apie mažas mažumas,beje didėjančias,šiurpi,reik temos atskiros 

- Al
- Forumo Naujokas
reik viso atskiro forumo :-) kazkas nepatinka - spausk kryziuka desiniajam virsutiniam kampe, iseik i balkona, atidaryk langa ir sok zemyn. tikiuosi aukstai gyveni....

- liberti
- Užblokuotas
kokia skausmingai turtinga aleksandro patirtis

- Julie
- Forumo Vijurkas
Kas pasakys, ką jums primena Linos rašymo stilius? (žodžių tvarka sakiniuose) Aš žinau, kad man kažką primena

- liberti
- Užblokuotas
Julie,esate ganėtinai pastabi,pasirodo "nesąmonės" gali taip pat teigti malonumo.

- liberti
- Užblokuotas
žodžių tvarka sakiniuose tik pusė vienos medalio pusės,labai svarbus tono stiprumas ir vaizduotės simbolika,jei rimčiau,tai pernelyg sutaurinama reali tikrovė ją atsargiai įvardijant,taip švelniai,kaip epitetu-"ubliudus grandiozus",reiktų negailėti ir rėžtelt stipriau per minios savimeilę

- neon
- Forumo Aktyvistas
visiskai teisingai,esame begalviu minia.ir nieko cia baisaus
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply