21

Re: minia begalvių

šio forumėlio priedų ir pagražinimu "išdavimas" dar ir dar patvirtina ,kad ne tik ritasi žmogučiai žemyn,bet ir technika menkai suderinta....nei aš spaudau ant veidelių tų kvailų nei ka,o juos prikabina pakeliui į paskelbimą-"nematoma ranka"..skonio" jokio...kam neaišku apie ką pasakau-apie veidelius eina kalba

22

Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:

tu labai jau nemegsti merginu. tik LOJI.

bEDARBIS gEJUS. big_smile big_smile big_smile

Ir vel nusisneki big_smile Tu bent viena savo sapalione pagrysk o paskui kiauksek big_smile  Va kad tu vaikinu nemegsti tai faktas big_smile

taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))

23

Božena adijalus pvz,kaip minios atstovai skalbia viešai savus pantalonus:::805

24

lina, 38 wrote:

Božena adijalus pvz,kaip minios atstovai skalbia viešai savus pantalonus:::805

Ir sakyk nesakius jai tai... niekaip nedaeina... Landzioja visose temose is eiles ir tersia viska..

25

Božena, 22 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Ir vel nusisneki big_smile Tu bent viena savo sapalione pagrysk o paskui kiauksek big_smile  Va kad tu vaikinu nemegsti tai faktas big_smile

O tu bazaro filtruot nepradesi, atvaziuosiu ir galesi pabandyti man tai i akis pasakyti.

26

Kol nesusimušė mūsų forumo mylimiausieji (ir tai nesibaigė susitaikymo seksu), ponia, jūs gal grigui (26) parašykit? Jis, žmogus, atrodo panašių kaip jūsų pažiūrių, tik ne taip aktyviai... kūrybingas .... temas kuria. O mes čia žmogeliai prasti, tris kartos nuo plūgo, rašto nematę, pas mane dar dūminė pirkia kiaulės pūslės langais, ne man nuo molinės aslos į jūsų kosmosą pakilti!

27

Martynas, 22 wrote:

Kol nesusimušė mūsų forumo mylimiausieji (ir tai nesibaigė susitaikymo seksu), ponia, jūs gal grigui (26) parašykit? Jis, žmogus, atrodo panašių kaip jūsų pažiūrių, tik ne taip aktyviai... kūrybingas .... temas kuria. O mes čia žmogeliai prasti, tris kartos nuo plūgo, rašto nematę, pas mane dar dūminė pirkia kiaulės pūslės langais, ne man nuo molinės aslos į jūsų kosmosą pakilti!

:::100
tikrai verta plunksną pakeist,toji "erelio" dręskia miniai pasturgalius,imsiu žuvėdros,juk vasara,o  Klaipedietės svetingos...titulai ir kraitis rimtas Martyno kelia apetitą prie puodelio "cacaos"...lauksiu tolimesnio žodžio intymaus iš Martyno ir sekėjų,gal net mėlyno dangaus:::029

28

paaiskinkite man sito forumo minti minia begalviu????? apie ka cia???

29

O  man atrodo,kad Linai ne visi namie big_smile Protelis pavaziavo ir raso apie aukstasias materijas big_smile

30

spurga JUODUKE,24,tikėkimės,kad dar "užauginsi" proto raumenį ,geriau mažiau,bet kokybiškai rašliavą transliuoti,jei gali tik gležnų petukų traukulį demonstruoti ,tai tikrai tinka visolabo  forumėlių stiliui,nes susidūrus netikėtai su plačiu pamąstimu,imat skęsti vietoj:::132

31

Tomas, 22 wrote:

paaiskinkite man sito forumo minti minia begalviu????? apie ka cia???

apie aplink akiratį platų ir pastabumą aštrų-kas darosi kasdienybėje ,reikalų verpetuose,susidurti tenka su daugybe nykios tuštybės ir gausaus primityvumo:::m15

32

Aivaras, 100 wrote:
Božena, 22 wrote:
Aivaras, 100 wrote:

Fantazuok tu kiek tik nori savo puse vistos smegenimis:D
Ei o kodel tik zulikas? Kodel ne zudikas, maniakas, recidivistas? big_smile Ir kodel tik Praveniskese o ne Alytuje? big_smile
Supratau, pati matyt ten kur kaime gyveni tai tik Praveniskes ir tezinai big_smile

tu labai jau nemegsti merginu. tik LOJI.

bEDARBIS gEJUS. big_smile big_smile big_smile

33

Prisilosi juk.

34

na ,minkštučiai pamerkimai vienas kitam boženos ir aivaro,primena apie minios pilkos sveikatos stovį,toji būsena vaivorykštinė nekuriuos bendruomenės dalies,tai nemenkos stadijos gimarojus,lyg būtu negana minios skurdumo dvasinio.....tema ši apie mažas mažumas,beje didėjančias,šiurpi,reik temos atskiros :::245

35

reik viso atskiro forumo :-) kazkas nepatinka - spausk  kryziuka desiniajam virsutiniam kampe, iseik i balkona, atidaryk langa ir sok zemyn. tikiuosi aukstai gyveni....

36

kokia skausmingai turtinga aleksandro patirtis:::138

37

Kas pasakys, ką jums primena Linos rašymo stilius? (žodžių tvarka sakiniuose) Aš žinau, kad man kažką primena

38

Julie,esate ganėtinai pastabi,pasirodo "nesąmonės" gali taip pat teigti malonumo.:::m10

39

žodžių tvarka sakiniuose tik pusė vienos medalio pusės,labai svarbus tono stiprumas ir vaizduotės simbolika,jei rimčiau,tai pernelyg sutaurinama reali tikrovė ją atsargiai įvardijant,taip švelniai,kaip epitetu-"ubliudus grandiozus",reiktų negailėti ir rėžtelt stipriau per minios savimeilę

40

visiskai teisingai,esame begalviu minia.ir nieko cia baisaus