21

Re: kam skersai,kam pro šaly,kam optimaliai...

Na kas tie mes tai tamsta jau  pirmame savo poste pasake... tik ne sitoje temoje.

22

su juslėm dar ne viskas prarasta,jei beasmenėje temoje SAVĘ kažkas atpažino:::128

23

Na kur ten isskirtines... Isskirtine cia tamsta pas mus. O aplink vien tik bukumus grandriozus juk....
:::b01:::329

24

nėr ko stebėtis visai,tokie posakiai dažnai girdimi minioje-"esu paprastas"-tik nesusimąstoma,kad "paprastas" dažniausiu atveju yra naftalinu dvelkiantis-"prastas" ir pokalbiai neviršija skurdžių veblenimų apie orą ir pletkus,pagražinant skubriais reziumė-"nu karočė":::221

25

liberti, 38 wrote:

nėr ko stebėtis visai,tokie posakiai dažnai girdimi minioje-"esu paprastas"-tik nesusimąstoma,kad "paprastas" dažniausiu atveju yra naftalinu dvelkiantis-"prastas" ir pokalbiai neviršija skurdžių veblenimų apie orą ir pletkus,pagražinant skubriais reziumė-"nu karočė":::221

bet tai kai tikslei tu cia save apibudinai

26

į krūmus  nemetas bėgti ramunas,36:::b21

27

ar nekyla noras tau ramunai tapti bumerangu tokio tipo,kurį metus ,jis grįšta ir rėžiaši švelniai tariant pačiam į "snukį"

28

tu pati bent supranti ka cia paistai

29

nu a jaigu rimtai tai kaska panasaus i tokes durnas mintis esu girdejes buvo kaimynas alkoholikas

30

liberti, 38 wrote:

į krūmus  nemetas bėgti ramunas,36:::b21

ir isvis tavo rasisenos stilius 200 metu senumo nu stacei naftalinas o tu cia da apie krumus i maisa dar pasiulik

31

:::159 ,kur aš tai jau mačiau?

32

liberti, 38 wrote:

su juslėm dar ne viskas prarasta,jei beasmenėje temoje SAVĘ kažkas atpažino:::128

Tai kad tamsta taip visus apart saves ivardijo tai kur jau cia...
Va butu sugebejus tiksliai apibrezti tada butu galima pasakyti atpazinau as save toje minioje ar ne. O dabar tamsta teigia kad visi tokie tik tamsta ne..
Ir taip, kvailys esu. As jau geriau kvailiu pabusiu ir ziu netycia pasirodys kad protingesnis esu nei kaip kad tamsta teigia kad yra pati protyngiausia bet paskui paiskes kad yra ir uz tamsta protingesniu o tamstele kaip ten issireiske tiesiog naftalinu dvokia...

33

kagi,belieka reziumuoti---viskas eina geryn geriausiame iš visų įmanomų pasaulių---globalinis protelių suskystėjimas

34

Globalizacija.. nieko cia jau nepadarysi... Svarbu pas tamsta su protu viskas gerai.  Linkiu ir toliau jo neprarasti. Kazkam juk reikia likti protyngu. Negali juk visi tik kvailiai buti..

35

taip,palaikyti atletišką proto stovį,apsiginkluoti česnaku ir pirmyn- vardan tos šviesos tunelio gale

36

Berzinio kuolo tik nepamirskite pasimti... ir butinai rozanciu kalbekite istisai...

37

rožantis -masių atributas,"avelių bandos išsigelbėjimas",čia tinka be vedlio negalintiems,na o beržas naudingas tikrai ir stiebas-kaip kuolas ir žievės tošis ir syvai-sula ir lapija su pumpurais...ačiū už rūpestį

38

Na tai tamsta juk ir bus musu aveliu vedlys i sviesu rytoju big_smile Kas jei ne tamsta mus bukumus i teisynga kelia atves... Nea.. be rozanciaus cia niekaip... Teks bambeti big_smile Kitaip mes nieko nesuprasime..

39

kas apgins nuo nematomų priešų---rožantis ir net ne į galvą,kad reiktų atverti proto skrynią,pasikuisti kad ir mažoje tapatybės dėžutėje....jau kas kas,o rožančių būstinė-bažnyčia įjungusi niekingą proto energijos taupymo politiką,tarška-barška apie nusidėjimo atgailas,o nuolankiai suklaupusieji seilėjasi iki visiško aptemimo.
koneveiktis ir skausminti kažkieno auros visai nereikia,pirmai pradžiai užtektų užpildyti mąstymo spragą-sveiku JUMORO JAUSMU....nejau nėra maga būt išradingais ir nebegeneruoti  lėkštų kalbų,menkų juokelių,buko cinizmo.:::a12

40

Idomu is kokios baznycios tamsta bus big_smile