41

Re: Reikia patarimo...

dijaa, 35 parašė:

jei vyrai ir galėtų suprasti ,apie ką galvoja moterys,visviena nepatikėtų:::810
---tai šitam berniukui dar palygint gerai,mano pirma meilė buvo hadaway:::047

idomu kuris noretu suprast moteri ,,uz save tik galiu pasakyt as tai tikrai ne,,,

42

tinsanis, 30 parašė:
dijaa, 35 parašė:

idomu kuris noretu suprast moteri ,,uz save tik galiu pasakyt as tai tikrai ne,,,

Gal norejai pasakyti kuris istengtu suprasti? big_smile

43

Aivaras, 100 parašė:
tinsanis, 30 parašė:
dijaa, 35 parašė:

na bent jau mane jei kas suprastų-super būtų,:::202

44

dijaa, 35 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
tinsanis, 30 parašė:

Jus neisgeres nesuprasi, o isgeres pasimesi big_smile

45

Aivaras, 100 parašė:
dijaa, 35 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

Jus neisgeres nesuprasi, o isgeres pasimesi big_smile

gerai ir išgert :::b42,beje visiem nosis aukštyn-bus tų meilių,ir kas kart manysit,kad -oi,oi,oi-daugiau nieko nemylėsiu,---bet bent iki :::038:::047---35m,tai jų bus per akis:::919,ir kiekviena kartą-žemė slys-griuvinėsit po balas,ar krūmus...nesigilinam....-visgi bokalas ,du-daro savo :::517,bet išsipagirioji,savaičikė praeina-ir vėl kaip žiū-meilė jau ir čia:::421

46

dijaa, 35 parašė:
Aivaras, 100 parašė:
tinsanis, 30 parašė:

as matau ka rasau ka norejau pasakiau-noro suprast jokio neturiu man tinka kaip yra dabar : kazka supranti kazko ne,,perdaug neklausineji,,,

47

tinsanis, 30 parašė:
dijaa, 35 parašė:
Aivaras, 100 parašė:

as matau ka rasau ka norejau pasakiau-noro suprast jokio neturiu man tinka kaip yra dabar : kazka supranti kazko ne,,perdaug neklausineji,,,

Supratau... big_smile

48

Man tai isvis keista, kai man reiskia pretenzijas, kad manes nesupranta...Cia tas pas kas piktintis, jog nesuprantu,  kodel lyja arba saule sviecia. As irgi nesuprantu kai kuriu gyvenimo, gamtos, egzistencijos desniu, bet del to nesipiktinu smile  bent jau garsiai big_smile

49

Prisiminiau anekdota apie patarimus: kodel vyras negaletu isprievartauti moters Lukiskiu aiksteje?

50

Prie siuolaikines santvarkos ir geru noru.. kad ir lukiskiu kameroje... big_smile

51

kuom bloga santvarka?visiem nebus gerai,,vieniem gerai kitiem geriau a kitiem visad blogai,,,

52

Pirmoji meile... Vaikinams visada sunkiau tosios pabaiga isgyventi... kentek,bijok,draugauk toliau, buk traumuojamas, po to isvis prie panu bijosi prisiliest, arba pats pradesi su visom taip elgtis is to pazeminimo, kersindamas uz tosios vieninteles klaidas ir mela...Ar tau to reikia? Nera to blogo, kas neiseitu i gera:::920

53

Kristina parašė:

Pirmoji meile... Vaikinams visada sunkiau tosios pabaiga isgyventi... kentek,bijok,draugauk toliau, buk traumuojamas, po to isvis prie panu bijosi prisiliest, arba pats pradesi su visom taip elgtis is to pazeminimo, kersindamas uz tosios vieninteles klaidas ir mela...Ar tau to reikia? Nera to blogo, kas neiseitu i gera:::920

kazkokia uine susakei -vaikinam sunkiau:)?jai zmogus verksnys jis ir verkslens tiek mergina ar vaikinas,,,dauniskas mastymas su tuo kersijimu ir daugiu moteriska fantazija

54

tinsanis parašė:
Kristina parašė:

kazkokia uine susakei -vaikinam sunkiau:)?jai zmogus verksnys jis ir verkslens tiek mergina ar vaikinas,,,dauniskas mastymas su tuo kersijimu ir daugiu moteriska fantazija

pritariu

55

as atiduodu  gruza uzdyka kam raike skamb....  865342398

56

Pirmas ir pagrindinis vaistas kaip jau kazkas cia minejo yra pasisnekejimas.
Jei to abu nepadarysit tai taip ir tasysites abu, kiekvienas su savom teorijom.
Pasisodink ja ir pasnekekit kaip zmones, verksit, pyksites ar juoksites kaip jums iseis taip. Pasisnekejus tada ir darysit sprendimus.

57

audi gte, 20 parašė:

Sveiki.  Net nežinau nuo ko pradėti... Situacija tokia: Man 20 metu, draugauju su mergina jau nuo 17 metų, esu labai prieraišus žmogus, tad aišku esu labai prie jos prisirišęs. Porą metų draugystė buvo labai graži, bet nuo praitos vasaros viskas tiesiog griūva... Ji mane jau keletą kartų išdavė, man tai buvo labai sunku pakelti, bet kažkaip per sukąstus dantis sugebėjau to nebeprisiminti, o dėl ko? del to, kad esu bagalo prisirišęs prie jos... Ji dažnai man nebeatrašo į sms žinutes visą dieną, aš dėl jos jaudinuosi, o jai nė motais. Nuolatos bendrauja su visokiais neiškiais tipais, nieko man nebepasipasakoja, tapo vos ne svetimu žmogumi... Aš jai sakau, gal aš tau jau nebereikalingas ir viskas baigta? ji pravirksta ir apkabina mane, o kitą diena vėl mane ignoruoja, slepia viską nuo manęs, ypač savo telefoną... Dėl jos į pasaulio kraštą nukeliaučiau, o ji dėl manęs nei pirštelio nepajudintų. Nebenutuokiu ką be daryti... Tad patarkite ką tokioje situacijoje daryti? gal aš iš jos reikalauju per daug? gal reikia keistis man pačiam?

58

baxuriuk,man panasi situacija yra,tiesiog ignoruok ja,dink iswis be zinios,nerasyk nesimatyk su ja,pati grys iskestom rankom ir kojom jei myli,o jei nemyli da nu i nax...spjauk iweida ir sakyk salawa,tawe kiti kapoja o as paskuj tawe lakstysiu? ji to newerta,paleistuwe ir tiek

59

Arturas parašė:
tinsanis parašė:
Kristina parašė:

pritariu

vat kaip? tebunie:)  aisku viskas nuo zmogaus piklauso, bet bent jau pati kiek atkreipiau demesi, tai dauguma is jusu vos ne visa gyvenima kratosi, prisimine ar galu gale kurnors sutike taja ,,1aja meile,,,,

60

Kristina parašė:
Arturas parašė:
tinsanis parašė:

pritariu

vat kaip? tebunie:)  aisku viskas nuo zmogaus piklauso, bet bent jau pati kiek atkreipiau demesi, tai dauguma is jusu vos ne visa gyvenima kratosi, prisimine ar galu gale kurnors sutike taja ,,1aja meile,,,,

a ko kazko kratytis?dabar viska sureiksmint iki negaliu?pirmas saslykas ,1 gerimo butelys?kas dar pirmas?kam sureiksmint paprastus dalykus