1

Тема: skanu ir nežinia kodėl

na ar pasiilgot "Nobelio premijos" vertų temų?:::138

2

Re: skanu ir nežinia kodėl

vėl tema apie nieką?

3

:::138 nagi suvartyk tą "nieką"....iki "kažko"...ar fantazijos nėma Fluoksetinai?

4

nakties šviesoje geriausia orientuotis,gal ryt tema vyks:::138:

5

liberti, 38 пишет:

na ar pasiilgot "Nobelio premijos" vertų temų?:::138

nepasiilgom

6

aš nesuprantu, pati skundeis, kad lėkštos temos forume, o pati kuri kažkokias blevyzgas, ir net nėra suformuluotos temos?? tai ko tu sieki?

7

Erika,tikrai matom,kad mąstyti per sudėtinga tavo asmenybei,o lėkštai tauškėti  "paprastose",net prastose temose ,tai pats tas,dešimtuką drąsų sieki :::138

8

Fluoksetinai,pastebėjimas teisingas.....iki šiol sunku patikėti,kad forumas šis toks nykus,vis nenustatau kokio lygio čia naivumas tvyro,lyg  pagal anketas idomių Žmonių yra,tikriausia į šį forumėlį nekilnoja dėmesio:::138

9

liberti, 38 пишет:

Erika,tikrai matom,kad mąstyti per sudėtinga tavo asmenybei,o lėkštai tauškėti  "paprastose",net prastose temose ,tai pats tas,dešimtuką drąsų sieki :::138

nori protingai pakalbėti prašom kreiptis pm wink forumuose sėdžiu atsipalaidavimui, o nė protingiems postringavimams filosofinėmis temomis..

10

supratau Erika,gerai,vadinasi protas yra,jis tik pertraukų turi:::008

11

liberti, šaunu, kad atsakei į mano komentarą visiškai kita tema smile tame yra tikrai daug prasmės big_smile

12

blakstienos užsirietė nuo šaunumo ir radybų prasmės:::138

13

Fluoksetinas, 22 пишет:

aš nesuprantu, pati skundeis, kad lėkštos temos forume, o pati kuri kažkokias blevyzgas, ir net nėra suformuluotos temos?? tai ko tu sieki?

senatve arba noras isidirbinet -vienintelis tikslas kuriant tokia tema