Тема: skanu ir nežinia kodėl
na ar pasiilgot "Nobelio premijos" vertų temų?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → skanu ir nežinia kodėl
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vėl tema apie nieką?
nagi suvartyk tą "nieką"....iki "kažko"...ar fantazijos nėma Fluoksetinai?
nakties šviesoje geriausia orientuotis,gal ryt tema vyks:
nepasiilgom
aš nesuprantu, pati skundeis, kad lėkštos temos forume, o pati kuri kažkokias blevyzgas, ir net nėra suformuluotos temos?? tai ko tu sieki?
Erika,tikrai matom,kad mąstyti per sudėtinga tavo asmenybei,o lėkštai tauškėti "paprastose",net prastose temose ,tai pats tas,dešimtuką drąsų sieki
Fluoksetinai,pastebėjimas teisingas.....iki šiol sunku patikėti,kad forumas šis toks nykus,vis nenustatau kokio lygio čia naivumas tvyro,lyg pagal anketas idomių Žmonių yra,tikriausia į šį forumėlį nekilnoja dėmesio
Erika,tikrai matom,kad mąstyti per sudėtinga tavo asmenybei,o lėkštai tauškėti "paprastose",net prastose temose ,tai pats tas,dešimtuką drąsų sieki
nori protingai pakalbėti prašom kreiptis pm forumuose sėdžiu atsipalaidavimui, o nė protingiems postringavimams filosofinėmis temomis..
supratau Erika,gerai,vadinasi protas yra,jis tik pertraukų turi
liberti, šaunu, kad atsakei į mano komentarą visiškai kita tema tame yra tikrai daug prasmės
blakstienos užsirietė nuo šaunumo ir radybų prasmės
aš nesuprantu, pati skundeis, kad lėkštos temos forume, o pati kuri kažkokias blevyzgas, ir net nėra suformuluotos temos?? tai ko tu sieki?
senatve arba noras isidirbinet -vienintelis tikslas kuriant tokia tema
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → skanu ir nežinia kodėl