81

Re: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?

Kas čia bijo stiprių moterų? Matyt pačios prisikuriat sau legendų, nes vyrai jūsų neima. O neima ne dėl "stiprumo". Visada antrą pusę renkamės atsižvelgdami į save, tai yra ką aš sugebu, ką dirbu, kuo domiuosi ir tt. Problemos prasideda tuomet, kai save pervertinat (tai, aišku, liečia ir vyrus). Va kaip tyčia neseniai nustojau bendrauti su viena "stipria moterim", bendravimas truko apie pusmetį. Nieko nesakau- protinga, išvaizdi, elegantiška, finansiškai nepriklausoma, su geru humoro jausmu. Bet, sulauksi 32metų vis dar neranda vyro. O kad problema joje, o ne vyruose, tai suvokti negali. Ji galvoja, kad jei jau tokia ale nepriekaištinga, tai vyras ne tik kad turi būti kažkoks toks, bet dar sužavėti, pakerėti ją ir taip toliau. Supraskit, moterys- vyrai nėra kažkokie ten magai, mes esam tokie pat žmonės, kaip ir jūs. Kartkartėm nuleiskit savo kartelę ir pamatysit, kad niekas jūsų nebijo smile

82

Mindaugas wrote:

Bet, sulauksi 32metų vis dar neranda vyro.

O tai vyro turėjimas yra moters kokybės rodiklis ar kaip?

83

Na, jei ji heteroseksualė, tai lyg ir taip. Nors dabartiniais laikais labai išaukštinama idėja, jog "man ir vienai gerai". Jei būtų ir vienai gerai, tai nesėdėtų pažinčių portaluose bei nekurtų niekas panašių temų smile O vienai gerai būna turbūt tik amebai..

84

Mindaugas wrote:

Na, jei ji heteroseksualė, tai lyg ir taip. Nors dabartiniais laikais labai išaukštinama idėja, jog "man ir vienai gerai". Jei būtų ir vienai gerai, tai nesėdėtų pažinčių portaluose bei nekurtų niekas panašių temų smile O vienai gerai būna turbūt tik amebai..

Galbūt išaukštinama tai, jog nenorima su kažkuo gyvent. Nors kai kuriems ir bendravimo nereikia.

85

Na, gamta mus sukūrė ne tam, kad vieni gyventumėm smile O kad žmogus dėl savo išpendėjimo linkęs peržengti milijonus metų kurtą evoliuciją- ar galima tai vadinti sveiku požiūriu? Nemanau smile Vadinama savimonė ir visokios psichologijos veda prie to, kad žmonės save tiek įsimylėję, jog nemato, kas vyksta aplink juos. O "amebizmas" tėra vienas iš tų padarinių. Bet nenoriu per daug plėtotis smile

86

Daug žmonių gyvena vieni ir nematau tame "ėjimo prieš evoliuciją" (o gal gamtą turėjai omeny?). Paprasčiausias pasirinkimas. Santuoka - žmogaus, ne gamtos sugalvota.

87

Mindaugas wrote:

Na, gamta mus sukūrė ne tam, kad vieni gyventumėm smile O kad žmogus dėl savo išpendėjimo linkęs peržengti milijonus metų kurtą evoliuciją- ar galima tai vadinti sveiku požiūriu? Nemanau smile Vadinama savimonė ir visokios psichologijos veda prie to, kad žmonės save tiek įsimylėję, jog nemato, kas vyksta aplink juos. O "amebizmas" tėra vienas iš tų padarinių. Bet nenoriu per daug plėtotis smile

jai tu gali atsakyt kam gamta mus sukure atsakyk.as vienas jau 8 metus.nu davai apie amebizma man papasakok.gamtos zinovas.televizoriaus pultelis prridejo zmoguj 20 kg svorio.ne evoliucija.ar galima vadint sveiku poziuriu nesveiko maisto pasirinkima?nu sneket visi moka.o tu ko vienas esi?kam cia kelnes trini irodinedamas moterim koks tu puikus?o kokias psichologijas tu zinai,teigdamas kad visokios?ir ar tu daug matai aplink?
pazinciu portale ir tu sedi,tai atsakyk kam?arba kodel?
o del tavo karteles pasakysiu stai ka-jai moteris ja nuleidines ,gali ir tas ,kuris gymes sliauziot ja persokt.ir tada pazinciu svetainei liksi vienas

88

Nieks nekalba apie santuoką smile Na, paprasčiausias pasirinkimas..Vieni pasirenka būti vieniši, kiti- homoseksualais, treti- pedofilais, ketvirti- zoofilais, penkti- žudikais ir tt. Gal ir puolu į kraštutinumus, bet juk esmė pasirinkime, ane? smile Esmė yra nukrypimas nuo tam tikrų normų, o kaip giliai knisies- čia jau tavo asmeninis reikalas. Man visi "pasirinkėjai"- vienodo plauko psichiniai ligoniai. Ir visa tai vyksta dėl išpendėjimo

89

Ančiasnapi- tavo problemos yra tavo, jei nesugebi susirast antros pusės. Tarkim mano vienas draugas, būdamas mano ūgio, sveria 130kg. Ar turi bėdų susirast moterį? Ne. Ir iš ko sprendi, kad esu vienišas? Daug aš žinau visokių psichologijų, oi daug big_smile O čia sėdžiu todėl, kad tai-puikus ir patogus būdas rasti įdomių pašnekovų ir pašnekovių. Nepulk daryti išvadų, kad neturiu draugų smile

90 (edited by Anciasnapis 2013-01-13 22:43)

Mindaugas wrote:

Nieks nekalba apie santuoką smile Na, paprasčiausias pasirinkimas..Vieni pasirenka būti vieniši, kiti- homoseksualais, treti- pedofilais, ketvirti- zoofilais, penkti- žudikais ir tt. Gal ir puolu į kraštutinumus, bet juk esmė pasirinkime, ane? smile Esmė yra nukrypimas nuo tam tikrų normų, o kaip giliai knisies- čia jau tavo asmeninis reikalas. Man visi "pasirinkėjai"- vienodo plauko psichiniai ligoniai. Ir visa tai vyksta dėl išpendėjimo

ziurekyt-vienisi,toliau homoseksualai.pedofilai ir t.t. smile as ziuriu, kad hebryt,jis mus galingai surusiavo.o tu pats prie kuriu?nu sprendziant is to kad as vienas bet ne vienisas speju kad mane priskire GERIAUSIU ATVEJU prie homosexualu.AFIGENNAI
su turi rimtu sutrikimu.ar nebusi introvertas sociopatas?
ir visa tavo litanija apie vienatve kaip iskripyma turbut del to,kad negali rast duros,kuri geriau bus su bet kuo.

91

Kažkaip tu keistai interpretuoji. Gal skaityti nemoki, nelabai suprantu. Ir vėl tavo orinės išvados dėl mano statuso smile Jei patinka spėlioti, tai hmmm.. čia nevisai tas šou smile Ir aš savo nuomonę išreiškiau. Niekam jos neperšu. Tavo valia, kaip tu į ją žiūrėsi.

92

Eartha wrote:
Mindaugas wrote:

nekreipk demesio.ne visi supranta kad kazka sprest gali pazvelges atgal.siuo momentu gali tik kurt i prieki.

93

Mindaugas wrote:

Tai jau esmė pasirinkime? Keista, nes tai buvo mano teiginys, o tavasis gi - kas evoliucija sutvėrė moterį būti su vyru.

94

Anciasnapis wrote:
Eartha wrote:
Mindaugas wrote:

nekreipk demesio.ne visi supranta kad kazka sprest gali pazvelges atgal.siuo momentu gali tik kurt i prieki.

Mano mintis buvo tame, kad nėra nieko blogo, kai žmogus pasirenka vienatvę kaip santuokos/bendro gyvenimo alternatyvą dėl visokiausių, kad ir asmeninių priežasčių. Paprasčiausiai man labai kvailai skamba nuomonė, kad moteris PRIVALO turėti vyrą. O jei aš nenoriu? Ai, niu tep, reiškia "nekokybiška" esu big_smile

95

Todel kad jos yra netokios kaip visos todel vyrus arba traukia arba atstumia

96

Vyrai bijo ne stipriu, o suvyriskejusiu  moteru smile Nes dazniausiai pacios moterys apibendrina sitas savokas smile

97

Mindaugas wrote:

Kas čia bijo stiprių moterų? Matyt pačios prisikuriat sau legendų, nes vyrai jūsų neima. O neima ne dėl "stiprumo". Visada antrą pusę renkamės atsižvelgdami į save, tai yra ką aš sugebu, ką dirbu, kuo domiuosi ir tt. Problemos prasideda tuomet, kai save pervertinat (tai, aišku, liečia ir vyrus). Va kaip tyčia neseniai nustojau bendrauti su viena "stipria moterim", bendravimas truko apie pusmetį. Nieko nesakau- protinga, išvaizdi, elegantiška, finansiškai nepriklausoma, su geru humoro jausmu. Bet, sulauksi 32metų vis dar neranda vyro. O kad problema joje, o ne vyruose, tai suvokti negali. Ji galvoja, kad jei jau tokia ale nepriekaištinga, tai vyras ne tik kad turi būti kažkoks toks, bet dar sužavėti, pakerėti ją ir taip toliau. Supraskit, moterys- vyrai nėra kažkokie ten magai, mes esam tokie pat žmonės, kaip ir jūs. Kartkartėm nuleiskit savo kartelę ir pamatysit, kad niekas jūsų nebijo smile

98

Tai va taip ir nesupratau nieko. Jei jau nerandi vyro, tai su tavim kažkas ne taip? O ir kam tas karteles laidyt? kad susirastum bile vyirą, kad namuose stovėtų vyriški batai? Nu kam man to reikia?Draugų turiu, tai turiu su kuo ir pakalbėti, ir laiką praleisti ir vyno išgerti. O turėti vyrą tik tam kad turėti...daugiau nei kvaila mintis. Nu taip vyras turi ir kerėti ir žavėti ir tai toliau, jei jau jis mano vieninteliu nori būti

99

kokia stipri bebutu moteris , jai visada reikia vyro stipresnio uz ja . ir ne tam,kad jis ribotu jos laisve,o tam, kad bent jau salia jo ji galetu pabuti silpna ...

100

Keira wrote:

kokia stipri bebutu moteris , jai visada reikia vyro stipresnio uz ja . ir ne tam,kad jis ribotu jos laisve,o tam, kad bent jau salia jo ji galetu pabuti silpna ...

Sutinku visu 100%