Topic: ka manot apie grafiti
ka manot apie grafiti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka manot apie grafiti
ka manot apie grafiti
tai pasakokit ka apie tai manot
ok.
ok.
Koks išsamus atsakymas :D:D galvą tikriausiai ant pečių nešoji tam, kad lapų neprikristų
Profesionaliai atlikti man patinka. Bet vėlgi, ne bet kur.
Norio piesinio ant sienos savo bute ir nedelsiant si men Please
Grafiti, aš visom 4 už tai, nes man tai taip gražu aišku kad būtų ne ant mano namo
Grafiti, grafiti nelygu. Jei profisionaliai atlikta gerai. Bet jei tai tik keverzone kokia prirasineta bele kaip ir bet kur tai jau tik dazu eikvojimas is neturejimo ka veikti ir sienos bjaurojimas ir tiek...
Tomas wrote:ok.
Koks išsamus atsakymas :D:D galvą tikriausiai ant pečių nešoji tam, kad lapų neprikristų
Profesionaliai atlikti man patinka. Bet vėlgi, ne bet kur.
Koks klausimas, toks ir atsakymas. Taip neprikrenta lapu - vienas is privalumu. Pagal save kiekvienas supranta galvos reiksme, tavaja tavosios jau supratau.
Grafiti, aš visom 4 už tai, nes man tai taip gražu aišku kad būtų ne ant mano namo
tai dar karta parodo kad moteris-geriausias keturkojis draugas
keturkojis draugas tik po suns:)
Visada uz jei tai ne vandalizmas ir ne kokie be rysio tagai "cia buvo Andrius" "cia buvo Antanas " ir panasiai.Grazus graffiti piesiniai, kaip pavydziui Vilniuje prie baltojo tilto- super!
nebutu taip uzvedantis ir ydomus dalykas jei taj nebutu vandalizmas. deja bet taip yra niekur negalima piesti tik renginiuose arba tam skirtose vietose kuriu yra tikrai nedaug. tepliota pritepliota vienipiesinei ant kitu, truksta vietos. todel ir yra graziausias vandalu darbas:D
grazu kai leistinose vietose ir kai menininkai daro,o seip dazniausiai nesamoniu rasinejimas bandymas parodyt kas per as,,,seip baust tokius ir kiek imanoma didesnem baudom,,nori piest neturi kur nusipirk arba pasistatyk ta siena ir darik su ja ka nori,,,
grafiti fantastika ..suteikia sienom gyvybes tam tikro zavesio ...tai tarsi antras kvepavimas iškart jauti kad miestas nemires .kad jame kazkas vyksta kuo jis kvepuoja cia panasiai kaip parke ant suolelio išskutinetas kazkieno vardas vandalizmas bet viskas per daug laikina kad reiktu del to pykti
na tai leisk norinciam paisyt pas save i kambari ,jai ne tavo nuosavybe ar neturi leidimo nera ko kist nagu, ir kiek isju menininku?labai mazai.didzioji dalis neturi ka veikt,del demesio stokos ta daro
Tai Sielos politika geriau pasitepliot nei namuos sedet prie PC Adrenalinas ...
kazkaip kai tokius adrenalino megejus matai per tv teisme ar seip -i memes panasus verkslena arba tyli ,,,stengiuos izvelgt pas juos adrenalina bet jis kazkur ten ,,,
kazkaip kai tokius adrenalino megejus matai per tv teisme ar seip -i memes panasus verkslena arba tyli ,,,stengiuos izvelgt pas juos adrenalina bet jis kazkur ten ,,,
Nu tai tame ir esme kad darai adrenalina niekam nematant,bet kai pamato bek kuo gyliau ir mintyse sakyk kad as vistiek padariau ka norejau
Viskas, kas gražu yra labai gerai.
tinsanis wrote:kazkaip kai tokius adrenalino megejus matai per tv teisme ar seip -i memes panasus verkslena arba tyli ,,,stengiuos izvelgt pas juos adrenalina bet jis kazkur ten ,,,
Nu tai tame ir esme kad darai adrenalina niekam nematant,bet kai pamato bek kuo gyliau ir mintyse sakyk kad as vistiek padariau ka norejau
cia daugiau tokie kompleksuoti,paslapciom bega teplioja kad poto pasigirt kad kazkokia nesamone padariau,,,kelis darbus esu mates kur tikrai grazu visa kita ,atsiprasant,,,
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka manot apie grafiti