1

Тема: Rukymas - zudo ?

Noreciau suzinoti visu jusu nuomoniu apie rukyma. Ar jis tikrai kenkia kaip teigia daktarai ? Ar Lietuvoje yra mazai zmoniu kurie neruko ? Ar vaikinam patinka labiau paneles rukancios, ar ne ? laukiu atsakymu smile

2

Re: Rukymas - zudo ?

Kenkia.

3

Tai aišku kenkia ir manau daugumai patinka nerūkančios smile

4

Jeigu vienas poroje neruko, tai nukencia labiau uz ta rukanti smile Kunas svarus, labiau reaguoja i purva(smalkes)... Tersalai yra tersalai.. mes ir taip ju pakankamai visur prisiragaujame... o jeigu dar cigarai....
Bet kekvienas zmogus pasirenka savo.. Zinau, kad su laiku zmones, nori ta iproti uzpragramuota mesti.. moterims daug sunkiau tai padaryti,  ypac vyresnio amziaus...
Musu gyvenimas musu pasirinkimas...

5

as nerukau nes man neskanu bet kaljana retkarciais uz,,yra kas labiau kenkia sveikatai ,,nei tas rukimas,,,nemalonu kai ruko bet cia zmogaus pasirinkimas ir viskas

6

cigaretes didziausia nesamone meciau jas ir tuo baisei patenkintas

7 (2012-10-16 16:50 отредактировано Aivaras)

Yra ir didesniu ir kiek tik nori....  Pradedant alkoholiu baigiant kokiais tik nori kitais narkotikais. Skyrtumas tik tas kad nikotinas  legalus ir ganetinai silpnas narkotikas...

8

Rūkimas aišku kenkia sveikatai, priklauso nuo savo širdies ir t ...
Mano seneliui tuoj bus 84 metai, norite tikėkite norite ne, jis rūko nuo 17 metų į dieną apie pakelį ir nieko sveikata nesiskundžia.

9

Kenke tas rukimas. bet kas seis laikais nekenkia? ;D  as manau jei man dawe wiena giwenima as turiu isbandyti ka tik noriu ir newarzyti sawes. aisku mes kiekwienas turime sawo nuomone.

10

gal ir  kenke kazkiek bet ne tiek kiek daktarai aiskina kitaip patys nerukytu ir aplamai geriause visas ligas nurasyti ant rukimo mest rukyti tai sunku va naftos pramone tuom ir naudojesi ir isvis ne nuo cigareciu dumu mirstama o nuo masinu ismetamuju duju bet kam tas rupi

11

kuo maziau zinosi, tuo geriau:D

12

rukymas kenkia, smirda, dantys geltonuoja. mazai. man nlb rupi panos ruko ar ne, bet grozio tai neprideda, o dar blogiau jei smirda kaip nuo pelenines. asmeniskai as nenoreciau, jei mano mergina rukytu, pats nerukau

13

Kad kenkia, tai faktas, nė klausimo tokio kilt neturėtų. Iš principo blogai tada, jei poroje vienas rūko, tada kitam malonumo tikrai nėra. Jei abu rūko, tai ne bėda, jei abu nerūko, tai puiku ;] Šiaip pastebėjau faktą, kad jau suaugę retai kada pradeda rūkyti, matyt, yra tam priežastis smile

14

rukyt manau tas pats kas suda est:)nelygis- ypac vyrams- smirdanti daikta i burna kist, be to nuo rukymo trumpeja:)

15

Is patirties sneki? big_smile

16

"kenkia lol " :::044  nu geras imk ir pasiskaityk is ko daro cigaretes .aisku ne wiki ir ne ten apie kur jas kelia ant piediustalo . apie juas meluoja arba nedaraso stai ka apie cigaretes kalba wiki ."...produktas pagamintas iš tabako mišinio, popieriaus, PVA (polyvinilo acetatas)..."celiuliozės acetato pagrindu pagamintas filtras"..."tabako mišiniui, kurį gali sudaryti daugiau nei 100 komponentu"...
<<< visu pirma tai tiesa kad tabako cigaretese istikruju nera . cigaretes tai tabako stiebas .stiebas yra transfomuotas i popieriu bet toks popierius neturi jokio stiprumo taip kaip tabako labas. todel jame deda "SMALA" kuri yra sudaryta ne daugiau nei 100 komponentu kaip raso wiki o apie 200 ir tie komponentai sudaryti n skaiciau kitokiu medziagu . vienu zodziu kai cigarete dega ten tie komponentai nezinia isvis i ka virsta .jeigu reiketu ant cigareciu pakelio visa tai surasyti prie pakelio reiketu prideti pora lapu popieriaus kad aprasyti vien chemine sudeti .Todel ir raso kad samala , o ir zinoti kas yra smala geriau ir nezinoti. kai raso daugiau nei simtas nu cia tas pats kas daugiau nei vienas vis ne daugiau 250 nuodingu elementu krurie sukelia vezi apie 200 enkologines ligas, 400 pakitimus lastelese apie 7000 isvis nezinoma koki poveiki turi zmogaus organizmui.  bet tai tik siaip sios medziagos pakliuna i oganizma reaguoja su alkoholiu ir kitomis medziagomis kuriomis zmogus kvepuoja kieviena dienna arba jas vartoja su kitokiais produktais tokiais  vaistai ir pan  .http://www.demotyvacijos.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_Nerukancio-ir-rukancio-zmogaus-plauciai-Ar-vis-dar-nori-rukyti_131541715037.jpg
zodziu cigaretes tai nuodas skirtas ziurkems uz kuri zmones moka pinigus ir ji vatroja patys . tuscio pakelio kaina yra didesne negu kainuoja kilogramas cigareciu kazkada valstybe mane kad cigaretes tai yra pelnas dabar jos apsigalvojo nes gyditi tokius piliecius kainuoja 10 daugiau negu gauna is to pinigu

17

aplamai tai cia nuotraukoj plauciai ira sveiko zmogus ir traktorysto kaskokio ir isvis sitos nuotraukos atsirado kai bandoma buvo prakysti elektromobylius bet general motors ir dar kaskuri kompanija  tuos elektromobilystus su visais sudais suvalge ir visa tai ka jie buvo iskele ant cigareciu nurase nu cia daug aiskint karoce nafik ainu as parukyti

18

Valstybe mane? Valstybe ir dabar mano kad tai yra labai geras pelnas. Vieno degtines butelio savikaina su paciu buteliu ir etikete yra apie 3 litus grubiai jamant. Kokia kaina parduotuveje? Pagrindine dali kainos sudaro duokle valstybei.. akcizu vadinama... Cigaretes ta pati istorija... Kazkada jos parduotuveje kainavo pvz 3 lt. kaina siai dienai keliama tik ES reikalavimu jog kaina susilygintu su ES kainomis o ne todel kad ju gamybos savikaina isaugo...
Kad valdzia bando kovoti su tuo tera pasaka, Jie kaip tik suinteresuoti jog kuo daugiau zmoniu taptu narkomanais. Ta antitabako antialko kompanija tera akiu dumimas.. Uzdraude ale alko pardavineti nuo 22 00. Yra bent vienas idomu LR kuris nezino kur gauti alko po 22 00 tik jau brangiau?

19

nu kad kaina susilygintu su ES kainomis reikalavima suprasciau jaigu nebutu jaigu pvz airijoj 8 eurai ispanijoj 3 80 euro tai pagal kure sali cia musu idijotseimis lyginasi

20

ramunas пишет:

aplamai tai cia nuotraukoj plauciai ira sveiko zmogus ir traktorysto kaskokio ir isvis sitos nuotraukos atsirado kai bandoma buvo prakysti elektromobylius bet general motors ir dar kaskuri kompanija  tuos elektromobilystus su visais sudais suvalge ir visa tai ka jie buvo iskele ant cigareciu nurase nu cia daug aiskint karoce nafik ainu as parukyti

ai nu cia man ispiaut tau plaucius ir parodyti ?