61

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

Sandra parašė:

sveiki, mielieji ir mielosios. Aš kažkaip manau, kad kas nori tas tokią ir gauna. Visi norim tobulumo viršūnėlių, bet niekad nepagalvojam, o ką mes padarome dėl to??? pati įsitikinau savo kailiu, kad norint turėti nuostabų žmogų šalia, turiu būti tokia pat antajai pusei. Reikia stengtis abiems. Jei kalbant apie merginų protą ir grožį PABRĖŽČIAU ,kad mergina turi būti moteriška - niekam nepatinka grubios ir valdingos merginos, tačiau jos turi žinoti ribą iki kurios gali būti nuolankios, o kur reikia už save pastovėti. Norint turėti protingą merginą, reikia ir patiems būti išsilavinusiems. Toks atvejas kaip "durnems barakudos" tikrai proto neprideda tokie išsireiškimai. Būkime paprastesni, mylintys ir mylimi. Sugebėkime būti tobuli ir rasti savo tobulą antrąją pusę. Mažiau pykčio - daugiau meilės ir nuoširdumo wink


O kodel reikia gerbti kazka, jei tokio tipo zmones negerbia nieko? As tai tolerantiskas zmogus, bet ir tolerastijai turi buti ribos. Pasakiau kokios man patinka o kokios nepatinka, kas cia blogo.

62 (redagavo nesvarbus 2013-06-17 11:35)

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

britania parašė:
nesvarbus parašė:
britania parašė:

smile))))))) mes dabar apie gražius ir protingus,- o ne apie kaip kas elgiasi.. Nors smile)))) normaliu paneliu medžiotojai- pasižiūrėkite į veidrodį ir irodykite ten esančiam,- kad JUS esate normalus!!!!

Ne su groziu draugauju. Man geriau minimalus grozis ir daugiau smegenu, nei daug spakliaus ir olialia issipisinejimu. Ir kodel manai, kad vaikinai neziuri i save? Tu nori pasakyti, kad visi cia yra blogi? Normaliai paneliai patiksi toks koks esi. Durnems barakudoms kurios apdovanotos isore, tik nauda bei pinigai. As uz pirma varianta.

Jau kazkur tai esu girdejusi ar skaiciusi, kai lietuvaiciai vaikinai iesko "normaliu" merginu big_smile juokas pro asaras big_smile o kuom jus save isskiriat prie normaliu, kaip atpazinti normalu vaikina gatveje?!  Normaliai panelei patiksi toks koks esi, bet "normaliems" vaikinams merginos nepatinka tokios kokios yra... tai kaip cia dabar? Jau as nieko gero nematau is paskutinio pasisakymo, kur zeminama, keiksnojama, jauciama neapykanta.." kiekvienam pagal savo nosi"-jeigu tu neturi pinigu, ir negali niekur nusivesti savo damos ir nieko jai pasiulyti,- tai del to moteru nebutina vadinti durnemis ir barakudomis, o reiktu gal susimastyti, kaip surasti geriau apmokama intelektualini darba.  Kam normaliai moteriai, reikalingas vyras, kuri galbut irislaikyt reikes big_smile tai jau geriau ir be jo negu bet koks big_smile


Kodel tu manai, kad vaikinams nepatinka paprastos merginos? As pvz nemanau, kad visokios fyfos barakudos yra normalios, net i tokias neziuriu, kad ir ilgos kojos, figura ten tobula ir lialialia. Zinau kad su tokiom ilgai nepabendrausi, o ir tokiu poreikiai ir taip aisku kokie, prabanga.   Geriau jau draugausiu su paprasta mergina kuri nera tokia kaip barakudos spakliuotos, ir viskas, o vertybiu jokiu.  Na o del darbo tu perdedi. Barakuda yra mergina, kuriai svarbi draugyste vien todel, kad turi nuolat stambias kupiuras, nusivedi visur, su masina ja pavezi ir kitaip lepini. O kodel merginom taip sunku buti savarankiskom? Dirbti, tureti savo masina?  Isivaizduok, pasiulai merginai ne i restorana, o lauke pabuti gamtoje, kai geras oras, o mergina parasytu, kad jai nepatinka vaiksciuoti?  Tai tu manai, kad su tokia verta toliau testi bendravima kai nutari nemojuoti pinigine, o siaip pasiulyti paprasta buvima gamtoje? smile  Vel tas pats, kodel islaikyti vyra? Jei vyras net ir uzsidirba maziau nei mergina, tai nereiskia kad moteris ji islaiko. Na toli post sovietinei saliai iki skandinavu, ten kazkodel nieko baisaus kai moterys gauna daug didesnes algas uz vyrus:) Pas mus dar stereotipai, kad vyras yra tas kuris viska pateiks ant lekstutes. O ir gyvent su zmogumi vien del pinigu, man labiau prostitucija primena:)

63

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

grazia mergina isnaudoji tu,o protinga isnaudos tave! o jei dar grazi ir protinga(del kuriu daug karu prasidejo) !!! :-)

64

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

protinga

65

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

kaip galima lyginti grozi su protu .. nesuprantu ..:D

66

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

veza kuo grazesnes ir durnesnes ir dar svarbu kad komandu klausytu smile

67

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

Gal mano nuomone nebus visiems priimtina, bet manau geriau grazi panele. Nes esu sutikes tik graziu bet pusiau trenktu merginu arba negraziu ir pusiau trenktu. Jie sutiksiu ir grazia ir protinga- istrinsiu savo anketa wink

68

Re: Kas geriau Grazi ar protinga panele ? :)

kazkur 50 / 50 smile