Тема: Gyvenimo prasmė
Sveiki. Nežinau tai gal ne kartą užduotas klausimas, bet po šiandien mano tėvų iškeltos scenos (taip, gyvenu su tėvais nes nenoriu būt vienas ) man teko visgi vėl pagalvoti... kokia yra gyvenimo prasmė? Būtent dėl ko mes turime susirasti geru darbus, stengtis užsidirbti, kad kažką geresnio įsigyti. Bet galų gale vis tiek teks pasitraukti iš gyvenimo, ir viskas dėl ko stengeis pavirs dulkėmis. Dėl ko reikia stengtis gyventi? Čia gal labiau retorinis klausimas. Taip, aš buvau ilgai vienas, tai, as turiu niekam tikusį darbą, taip, aš neturiu draugų, neturiu nieko. Gal kiti stengiasi dėl draugų, savo šeimos, ateities, mylimujų, bet ką daryti tiems kurie visą laiką būna vieni? Žinau kad aš nesu vienintelis toks. Manęs niekas jau npralinksmina, ansčiau nusipirkęs ten iphona 5, ar playstation ten 3 ar dar ką nors, šokinėtau iš džiaugsmo, dabar turiu visa tai bet nieko nejaučiu. Norisi tiesiog į viską spjaut ir... Išeit... Manot pats save įstūmiau į tokią situaciją? Deja ne... Stumdomas mokykloje, namuose, gyvenime. Nesu kvailas, turiu aštrų protą, gerą iškalbą, mokiausi gerai, bet niekada nieko neturėjau, o dabar kai turiu nejaučiu jokio skirtumo. Tai kokio velnio reikia stengtis? Aš nežinau į ką man kabintis, kad pirmakart gyvenime pradėtau tikėti rytojum. Esu akligatvyje ir nežinau ką man daryti...