Topic: Jūsų kompiuterio vaizdo plokštė
Pasidalinkite kokią vaizdo plokštę naudojate, ir kodėl.
Aš turiu Radeon HD5870
Naudoju del ipatingo greicio ir grafikos žaidimuose, bei klipų kūrime.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → IT (Kompiuteriai, Technika, Elektronika, Internetas...) → Jūsų kompiuterio vaizdo plokštė
Pasidalinkite kokią vaizdo plokštę naudojate, ir kodėl.
Aš turiu Radeon HD5870
Naudoju del ipatingo greicio ir grafikos žaidimuose, bei klipų kūrime.
Gigabyte HD 7850
Gigabyte GTX 460
Mėgstu išmėginti šiuolaikinius bei ateities grafikos stebuklus Kolkas šios vaizdo pl. pakanka
GTX 260 Black Edition, užtenka grafiniam darbui, ir žaidimams naujausiems ant didžiausios grafikos žaisti.
GTX 560
Pagrinde dėl CUDA renderinimo.
QUADRO 2000D
darbas su grafika
GEFORCE GT650M
ai siaip..tokia ideta buvo
Asus eah 6850 ati radeon chipsetas naudojamas naudoju nes gan neblogas "performance" jos
Geforce GTX 560 Ti, senukas, bet sočiai ir davaliai, kai jau nebereikalauju stebuklų. Seniai komplektavausi pc, tai man ji buvo geriausias kainos ir kokybės santykis tuo metu. Nesigailiu nė kiek iki šiol - vis dar atlieka savo pareigas.
Integruotą VIA plokštę. nes žaidimų nežaidžiu ir su įpatinga grafika nedirbu
GTX 780 Ti solidi korta, gera cideo kurimo bei radegavimo programom dirbti bei naujausiem kompiuterinem zaidimam zaisti.
GTS450 1gb, jau buvo imontuota kai pirkau pc, man lb patinka ir jos pilnai uztenka
asrock 9900 gt
gtx 650
turiu nauja XFX Radeon R9 290X Double Dissipation Edition
ATI Mobility RAdeon 9000
GeForce 610
gigabyte radeon hd 7770
Dvi vaizdo plokstes: Indel HD 4000 ir radeon R7 M265
GEFORCE 210. isidejau pries keleta dienu bet kolkas man ji nelabai patinka.ekrane atsirado smulkus musiukai (toks mirgejimas) neryskus.seip dirbt galima bet pasedejus keleta valandu erzinti pradeda.reiks bandyt vezti apkeist.
Diskusijų forumas → IT (Kompiuteriai, Technika, Elektronika, Internetas...) → Jūsų kompiuterio vaizdo plokštė