21

Re: Kada rukymas bus uzdraustas?

Asmeniškai aš nerūkau, bet man nesvarbu, kas rūko, kas ne. Nepatinka, kai šalia rūko? Paeik į šoną, nepavėjui, kad neužpūstų ir bėdos baigsis. Na, draudimą gerą matyčiau tik tuo atveju, kad būtų neleidžiama rūkyti šalia esant mažamečiams, nes man asmeniškai nieko baisiau nėra, kai motina ar tėvas vedasi už rankos savo mažametę mergytę, o kitoje rankoje cigaretė...

22

tegu dumo skoni nuo vaikystes pazista big_smile

23

Marius пишет:

tai kodel neleidzia viesai gerti tada is karto mentai prisipisa o kai ruko viesai tai niekas ju negaudo ? gal man irgi nepatinka ta duma uostyt kokio bomzo.

bomzo? Sakai, kad gatveje rukantis zmogus yra bomzas? Ghm...savotiska. Gert neleidzia, nes alkoholis atima adekvatuma, buna atveju, kai isgerus zmogus tampa agresoriumi. Tai buvo (ir yra) pagrindine priezastis, kodel uzdrausta vartot alkoholi viesai. Kas del rukymo, jeigu matai rukanti zmogu, visada gali rinktis ji apeit lauke (100 metru apeit nereiks, kad neuzuostum dumo). Pradesi rekaut, kad turi teises ir neturi trauktis? Dalinai tiesa, bet teises turi ir jis (rukantis), kuris jau siuo momentu yra pakankamai stipriai apribotas. Kavinese neberukoma, parduotuvese ir panasiose viesose vietose taipogi. Jeigu as isvykstu i miesta desimciai valandu, o rukau mazdaug kas valanda, kur man rukyt tada? Specialiai sukurtu rukyklu vidury miesto nera. Taip, visi ziuri saves, kaip jiems geriau, bet paziurekit ir i kitu situacija, kaip jiems but.

24

ramunas пишет:

va viena tai suprantu draudima visose kavinese ir baruose del rukymo nu patys pagalvokit is gero baro iseina dede su auksiniu lencugu atvazeves su brangiu mersu ir lauke prisidega cigarete.pro sali eina paaugliu kompanija kuriems tas dede ira pavyzdis ir ju noras paprastas buti tokiu kaip tas dede o beda ta kad jie jauciasi panasus tik patys isigije cigareciu z.j.b prekyba rukalais auga.mano akimis ziurint draudimas rukyti kabake ira potencieli reklama vaikams o kai kas galvoja kad uzdraus naivuolei

skirybos zenklai? Ne, negirdejau.

25

Donatas пишет:
ramunas пишет:

va viena tai suprantu draudima visose kavinese ir baruose del rukymo nu patys pagalvokit is gero baro iseina dede su auksiniu lencugu atvazeves su brangiu mersu ir lauke prisidega cigarete.pro sali eina paaugliu kompanija kuriems tas dede ira pavyzdis ir ju noras paprastas buti tokiu kaip tas dede o beda ta kad jie jauciasi panasus tik patys isigije cigareciu z.j.b prekyba rukalais auga.mano akimis ziurint draudimas rukyti kabake ira potencieli reklama vaikams o kai kas galvoja kad uzdraus naivuolei

kam nesuprantama kablelius ir taskus susidekit patys

26

Aš  irgi  nerūkau  ir  sutinku  su  Videl  komentaru ,o  gatvėje  rūkančius  apeinu  kaip  ir  Eglė,o  dėl  vaikų  sutinku,kenčia  vaikai  nuo  rūkančiu  tėvų  kurie  nesaugo  vaikų  nuo  cigarėčių  dūmų.O  jų  dūmai  sveikatai  kenkia  labiau  nei  pačios  cigaretės.
Tikiuosi  Šypsni  tu  čia  pajuokavai,kad  vaikus  reikia  pratinti  prie  dūmo.

27

ramunas пишет:
Donatas пишет:
ramunas пишет:

kam nesuprantama kablelius ir taskus susidekit patys

pasigailet negalima, nubaust.
pasigailet, negalima nubaust.
Tie patys zodziai, skirtingi kableliai, skirtingos prasmes. Susidet nepavyksta patiems. Jeigu nori but suprastas, teks susidet kablelius.

28

Jeigu nori but suprastas, teks susidet kablelius.

Pastaruoju metu pastebima socialiniuose portaluose berastingumo tendencija. Susidaro nuomone kad tokiem zmonem tesiog nusispjaut ar juos kas supranta. Visgi savo nuomones, kaip bebutu, jie jaucia stipria butinybe isreikst. Ir tokie dar drista save Lietuvos patriotais vadint, bet cia jau offtopas...

29 (2012-12-15 10:27 отредактировано ramunas)

Videl пишет:

Pastaruoju metu pastebima socialiniuose portaluose berastingumo tendencija. Susidaro nuomone kad tokiem zmonem tesiog nusispjaut ar juos kas supranta. Visgi savo nuomones, kaip bebutu, jie jaucia stipria butinybe isreikst. Ir tokie dar drista save Lietuvos patriotais vadint, bet cia jau offtopas...

o kas sake kad as save dideliu patrijotu laikau.as is panevezio ir man p.o,x

30

ramunas пишет:
Videl пишет:

jo, ir kas sake, kad tu nori but suprastas? Tik klausimas, kam tada isvis rasyt, jeigu tu net nenori, kad zmones skaitytu ir matytu, ka tu rasai?

31

Donatas пишет:
ramunas пишет:
Videl пишет:

jo, ir kas sake, kad tu nori but suprastas? Tik klausimas, kam tada isvis rasyt, jeigu tu net nenori, kad zmones skaitytu ir matytu, ka tu rasai?

gramatikam nervus gadinu ir daba is principo net negalvosiu deti nei kableliu nei klaustuku:::528

32

Jūs tik neužsikrėskit nuo tų rūkančiųjų kuom nors. Geriausia gal būtų dujokaukes užsimaut, nes ir gripas vaikšto ir smegenų uždegimu daba galima oro-lašeliniu būdu užsikrėst.

33

Rūkimas  žudo ,pamažu.Dūmai  pakens  jei  ištisai  sėdėsi  prirukytame  kambaryje,o dėl  gatvėje  praeinančio  rūkaliaus  nenumirsi. Aš  juos  aplenkiu  didesniu  lanku  ir  man  netrukdo. Nebent  stotelėje ,kai  joje  sėdi  rūkantis ,pačiai  šalia  atsisėsti  nesinori.Ir  būna  1  sėdi  rūko :::216 ,o  aplink  moterys  su  tašėmis   stovi  ir  kažkodėl    neatsisėda.. :::002
O  su  Irena  sutinku  gripas  ,ypač  tas  nuo  kurio  mirštama  per  dvi  dienas  ,tikrai  baisu.
O   dieve,kada  uždraus  gripą?:::201:::201:::201:::201:::201:::201

34

Esmeralda пишет:

O  su  Irena  sutinku  gripas  ,ypač  tas  nuo  kurio  mirštama  per  dvi  dienas  ,tikrai  baisu.

Kalbėjau apie meningitą, populiariai vadinamu smegenų uždegimu.

Ką jau ten komentarai ar skyryba, jei paprastai cituojamos žinutės turinys būna nesuprastas.

35

Irute  nenorėjau  tavęs  kritikuoti ,aš  irgi  turėjau  omenyje  visas  ligas  gripą  ,meningitą  ,vėžy  ir  kitas.Kokie  laimingi  būtų  žmonės  ,kad  jų  neliktu.Bet  kadangi  žinau  ,kad  to  niekada  nebus,todėl  ir  pajuokavau,kada  jas  uždraus.
Juk  rašiau  ,kad  sutinku  su  tavo  nuomone,kad  nuo  rūkimo  neužsikrėsime,be  to  ir  jo  niekada  neuždraus.
Nei  mano  ,nei  tėvų  šeimoje  niekas  nerūko  ,tai  su  šia  problema  ir  nesusidariu.
O  kiti  kur  leidžia  savo  pinigus  cigarėįtėms,saldainiams ,ledams  manęs  nejaudina.
Skaičiuoju  tik  savo  pinigus.  Komentaro  pabaiga  skirta  ne  Irenai.

36 (2012-12-18 16:06 отредактировано ramunas)

Irutė пишет:
Esmeralda пишет:

Kalbėjau apie meningitą, populiariai vadinamu smegenų uždegimu.

Ką jau ten komentarai ar skyryba, jei paprastai cituojamos žinutės turinys būna nesuprastas.

nesuk tu galvos kam reiks tas supras tai ir yra svarbiausia

37

Aš rūkau ir man nerūkantys netrukdo.

38

Irutė пишет:

Aš rūkau ir man nerūkantys netrukdo.

+

39

o as nerukau ir man rukantys trukdo

40

Marius пишет:

o as nerukau ir man rukantys trukdo

kaip ir tavo bedos...Apeik ratuku rukancius ir nebus problemos, argi ne?