Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?
jusu gi reikia paklausiti alei jus gi asai visi mokytojai cia:D,geriau as eisiu pats siena paraveti negu klausisiu aviu bandos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?
jusu gi reikia paklausiti alei jus gi asai visi mokytojai cia:D,geriau as eisiu pats siena paraveti negu klausisiu aviu bandos
sekmes jum
sunku siais laikais rasti mergina kuri nebutu materialiste,nors ir apskritai dauguma zmoniu ziuri i materialine padeti o ne i jausmus ,myleti uz pinigus gali tik idiotai ir ju pilnas pasaulis Na o siaip tai nera sunku pamatyti ko is tiesu nori mergina,ar buti mylima jausmais ar pinigais,tereikia buti ramiam ir nuosekliam ir iskarto pamatysi kuriai svarbiausia yra jausmai o ne pinigai. Tai mano asmenine nuomone,kas nori kritikuoti galit,bet manau kad bent 80% esu teisus
supratau,bet aciu as nesiruosiu niekur studijuoti,nes esu bukas,nesuprtasčiau nea velnio tuopse moksluose,o del dirbti i uzsieni reikes po kokiu 5 metu pabandyti arba anksčiau kas ten zino gal ten susirasiu sau mnotery pvz lenkaite,rusaite,ar dare klokia,tu teisus bvisu 1000 procentu seni,Promo,bet neturiu pazystamu,o be pazystamu manau **** vienas varyti ten kaip manai?:)
Ką tu veiksi užsienyje? Tuo labiau, kai neturi pažįstamų, o dar ir kalbos nemoki. Pražūsi ten, matau jau iš tavo bendravimo kultūros, nebent kur laukuose dirbt...
Esi paprastas jaunas vyras iš kaimo, ten ir lik. Plėtok savo ūkį. Jei būsi darbštus - nepražūsi. Susirask tokią pačią moterį iš kaimo, kuri taip pat nenori gyvenime tobulėti ir mąsto, kad mokslo nereikia.
Pirmasis patarimas: išmokti rašyti.Daugumai panelių nepatinka neišsilavinę vyrai, nemalonu net būna atrašyti, kai parašo panašaus pobūdžio žinutę "Svejka, kajp sekasy?" ar "tai kuo givenime uzsimi? ". Akis tiesiog bado tokios žinutės. GĖDA
ne givenime ,o gyvjanimia,ismok pati rasyt
aplamai tai gyvenime.as kaip berastis ir tai zinau
Aš citavau beraščių žinutes, jei nepastebėjai buvo kabutės, o jos reiškia citavimą:))
aaaaaa kabutes.....aaaaa aicku.nias niasupratau syta suprantsi.uspaskixas tau nekliuna?kaip cia toks neissilavines o ukio ministras!!!
ce bus tau kaip light spastukai
aisku kad tu teisus seni,is esmes,o tu pats beto kaimietis esi ****,jeigu vilnius kaimas,tai kas tada tikras kaimas seni,beto manau apie 70% tik baigusiu studijas,kažkur isidarbina,ir dirba pagal profesija baigino,kiti dirba toki darbna,kjur ir aš baiges 10 klasiu,galiu dirbti,tai vat hebra,jeigu jus protingi,tai ir dirbsite,mgera darba,jeigu nevbisai,tai pionigai bus i bala išmesti,už studijuotus metus,o dirbsite paprasčiausiais sales darbuotojais,krovbejais ,paradvejomis ,ir kt:),as ir nesiruošiu i užsieni skrysti jei ka,nevisi kaip[ sakiau nevisi dirba,kiti veltuio baigioa tuos univerus seni,veltui
nu jeigu tau geda,tai ieškokis mokslininko,aiškinu,dar karta,ir paskutini, žmones,nea rašyme esme,o supratime,ka rašai,gi heroglifu,aš tai nerašau,beto viduje,širdije,jausmuose,yra prasme,o nea piniguose,nu bet aiškinau jau daug kartu,jeigu jums atvirkščiai alyvos auga,tai ka jau bepadarysi,kiekvienas skyrtingaio masto,ir gyvena ,kaip nori:) pinigais laimyngas nebusi,nebent,tyk tam kartui manau:)
krč apsimyšiu,mane mokyna,o paty givenime rašo,beto aš rašau gyvenime,visiem o nea kaip tu pati berašte,givenime :DDDDDDDDD,koks skyrtumas,raštis,ar beraštis,jausmai tam yra ,vidus ,suvokimas,atvirumas,pagarba,ištykimybe,ir visa kita,o jeigu jums rašymas svarbus,o nea žmogus,tai ka aš žinau ,tada sekmes jum su santykiais,ir ieškokite,butynai,mokslininku,ir dar prie pinigu kad butu,su ferari kokiu važynetu,absurdas... ,cituok savo smegenys,o nea žinutes,:)
krč apsimyšiu,mane mokyna,o paty givenime rašo,beto aš rašau gyvenime,visiem o nea kaip tu pati berašte,givenime :DDDDDDDDD,koks skyrtumas,raštis,ar beraštis,jausmai tam yra ,vidus ,suvokimas,atvirumas,pagarba,ištykimybe,ir visa kita,o jeigu jums rašymas svarbus,o nea žmogus,tai ka aš žinau ,tada sekmes jum su santykiais,ir ieškokite,butynai,mokslininku,ir dar prie pinigu kad butu,su ferari kokiu važynetu,absurdas... ,cituok savo smegenys,o nea žinutes,:)
Žmogau,dar kartą aiškinu: aš žodį "gyvenime" moku parašyti, tai tik buvo citavimas:) Mokslininkų mums nereikia,bet savo gimtąją kalbą kiekvienas žmogus privalo mokėti. O dėl tų pinigų, tai irgi perdedi. Ne visoms rūpi tik vyro piniginė. Apmaudu,jei tik tokias paneles pažįsti. Pasirūpink savo smegenimis,o ne manosiomis:))
atrodo kad tu i mane ziuretum besibruzinanti palei konteinerius.kad ir koks genialus buciau)))nelabai ir grazus siukslyne atrodyciau
kestai, ji rašė kabutėse, tu žinai, ką tai reiškia? Ogi tai, kad čia kaip pavyzdį specialiai pateikė klaidingą žodį tau.
O viena iš vidinių žmogaus savybių yra jo išprusimas, išsilavinimas. Juk tu išoriškai nesikeiti, kai išmoksti matematikos formulę - tai vidinė tavo savybė, galvoje, smegeninėje, todėl jeigu nemoki rašyti, tai iš karto parodo, kokio išprūsimo galima iš tavęs tikėtis.
Temos pradžioje tu klausei kitų nuomonės, kad pasidalintų, patartų tau ir pan., bet vėliau tu visus vos ne siunti ant trijų raidžių su jų nuomonėm ir patarimais - tai ko tu išvis nori? Padejuot ar kaip? Jeigu tau nėra bėda nusikabinti panelę klube, vadinasi gali ją nusikabinti ir ne klube.
O gal man irgi "pavarjitji va sjtjp, gli sau bndtyt 6fruoti k1 2ia par6iau, jej nori gal pamatyis koks malQnjiumasj tjp skaitity"?
P.S. Kaip tik tau skirtas anekdotas su mintimi, tikiuosi suprasi
"Chirurgas pradaro pacientui pakaušį ir žiūri į vidų - o ten tuščia! Tik plonytis įtemptas siūlas skersai eina. Galvoja, kam čia tas siūlas reikalingas, gal reiktų pabandyti nukirpt jį. Pasiėmė žirkles, *čiaukšt*...ir nukrito paciento abi ausys."
ale ir anekdotas,vaikams iki mokyklinio ir jaunesnio mokyklinio amziaus.formules dar reik moket naudoti,kaip ir jusu ta rasta,atrodo kad jusu knygomis knygynai uzversti.
Stumyklele
Pirmasis patarimas: išmokti rašyti.Daugumai panelių nepatinka neišsilavinę vyrai, nemalonu net būna atrašyti, kai parašo panašaus pobūdžio žinutę "Svejka, kajp sekasy?" ar "tai kuo givenime uzsimi? ". Akis tiesiog bado tokios žinutės. GĖDA
O ka daryti jai as nekenciu rasyti lietuviskas raides ? Ir tu kai taip parasei kad nepatinka kai paraso "Svejka, kajp sekasy?" , na cia aisku siek tiek pergraudzei atrodo ,bet kas kaip moka tas taip raso,gal realybeje tas zmogus issilavines ir taip raso tik delto kad nesinaudoja tiek daug kompiuteriu ir neturi igudziu
rasyba kaip ir pinigne ivaizdis,kaip suprantu,bet kreipia demesi butent ne i pinigine))))pokstininkes
ir kaip ta issilavinima igyt be pinigu?
beveik perskaičiau pirmą postą
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?