Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?
rasyk rasyk,as paskaytisiu:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
rasyk rasyk,as paskaytisiu:)
pinigai iki blogybių atveda tik tuos, kurie nemoka su jais elgtis.
tai matau prastai tau sekesi,ieskotis,neturi vaikino,ar jie nenori,su tavimi,ar kas tau,yra ,nes pagal tavo pokalbi suprantu,karstop charakterio bruozo esi,tdl manau ir nenori su tavim joks:),arba pati tu nenori kas ten zino:)tai jeigu tu tpokia isilavinus,protinga,ko pati be vyro aaa??
taip.,o kurie moka,tai sakai gerai labai gyvena,uz pinigus moterys grazias myledami??
tema ne apie mane, Kęstai
nerandu sau lygaus nenoriu nei geresnio, nei blogesnio nei aš pati
ta prasmia su pionigais moka elgtis?
kitaip pasakius nea myledami o dulkindami nekaltutes jaunikles:) kurioms sumoka,nuperka masina ir jos pasyrasytu manau sau ir mirties nuosprendi:)
kas myli už pinigus - čia yra kitas kraštutinumas.
aš dar manau, kad geriau kad abu partneriai poroje būtų panašaus išsilavinimo, gali net panašiai uždirbti. dideli skirtumai - ne į gerą
koks skyrtumas,apie mane jau prikalbejom,aaa,,nerandi sau lygiu,tai tu alei pasikelusi labai ase esi suprantama,tada kodel nerandi tau gi dauguma vyru manau ira siuksles:)
taip aisku kad nea i gera jeigu vcyras uzdirba 1000lt,o moterys 5000lt,arba atvirksčiaq nieko cia ir as gero nematau,bet zinai galima kazkaip susitarti del tu pinigu o nea skyrtis,ar dar kaip,taigi manau tdl ir aš nesurandu paneliou,gal delto kad jos ieskosi isilavinusiu ir alei susikalbejanciu ,bet vienodai man nerandu,tai nerandu,vadinasi toks mano lykimas tiesiog:)
kadangi žmonių pasaulyje milijonai, o man reikia tik vieno - tai sunku su tuo, man skirtuoju, neapsilenkti...
nju mana tada galima,taip tegul tavo moterys,perkasi sau kanors,po tu pasitaupes ir jei pavyzdziu sumastysi kokia romantiska vakariene ar dar ka ir uzteks,nereikes gi ten manau mylijono dovanu ir panasiai ,gi nea materialiniai dalykai ira svarbiausi,o manau vidus,supraskyte brangieji,jus ar jus kaip is menulio iskryte visi:) alei vieno,su manimi sutyktu manau dauguma:)
nu tiesiogoiai nerasiai bet alei isvertei ,
"kvailas kaip bato aulas"
"durnas kaip čebato aulas"
bet tik ne "vienas kaip.,tai cia turejau,manau apie manew omenyje,o nea apie ka kita,tai cia seip apie pona dieva rasiai,bet as neisizeidziu tiesiog cituoju tyavo zodzius kokia tu iskalbinga ir kulturinga esi:),dar kanors parasyk,pasyskaitysiu:),beto as nerasiau kad kvailas esu arba durnas kaip aulas o vienas kaip bato aulas,toks posakis ,ira skirk zodzius kur vienas,o kur durnas ir panasiai:)
Kad tokio posakio nėra, nes batas visuomet yra poroje su kitu batu Tad numestas po lova ar apmautas žmogui ant kojos, visuomet turės porą.
Patikslinau posakius nes dabar parašei, tai griūk negyvas
Būtų ne pro šalį išmokti atskirti, kas skirta tau asmeniškai, o kas ne.
gali buti,jis salia taves kazkur tiesiog tu jo nepastebi,o jis taves,pas mane irgi tai pat manau,bet zinai,manau yra šansas nors vienas gyvenime myleti,tik reikia juo pasinaudoti,ir manau bus viskas geraio tada,kaip tu manai tau rupetu,zmogaus praeitis,jeigu draugaut pradetum,ar nea tik seip klausiu?:) manau turi rupeti dabartis,ir ateitis?:)
cia kalbu apie nea posaki,gal nea taip pasakiau o pasakyma toki,nu nesuprasio tu vistiek,pati ir griuk,negyva:), juokau,normaliai ten yra ,kas asmeniskai,ziurek kas tau skyrta ,o as saves paziuresiu,kodel norejau paklausti,jeigu tu rtokia izvalgi protinga,esi neturi sirdies draugo aaa,sakysi irgi nesutykai,arba manau p[as tave tas pats ,kas ir pas uršule,julija,karstakošiškas charakteris,o vyram isterikes,nepatinka,.ot nepatinka,zinok,.keisk charakteri,nes manau lyksi viena kaip p[irstas:)
bet cia tik mano nuomone,pradzia,gfal as ir klystu gal tu ir ramaus gero charakterio budo esi kas ten zino:)
Oi, angelėlis atsirado... O visos kitaip manančios moterys ir merginos - isterikės, karštakošės ir šiaip - nevykėlės, nes nesusidėjo su vyrais, kurie joms netiko. Mirk iš juoko. Visos bobos - blogis, o jau Kęstas - baltas. minkštas ir pūkuotas, tik kažkodėl merginos į jį nežiūri... Ir visos (o varge) liks vienos. Kęstai, geriau jau jokio vyro, nei dykaduonis nevykėlis, manantis, kad yra pasaulio centras. Geriau būt vienai nei išlaikyt tokį kaip tu.
pradejau skaityti nuo pradziu, ties pirmo lapo viduriu jau nusibodo spelioti kesto zodzius ir pas tave galvoje nesuprantu kokio tai kakaus prikresta bet i smegenus tai nepanasu, pac sau priestarauji ir bandai gyntis jog nezinai ka daryti... apsurdas... kaip kaskuris is cia esanciu zmoniu pasireiske, as jam pritarsiu, kad tau reikia pas medikus nors vargu ar jie sugebes tave atkatulinti
Oi, angelėlis atsirado... O visos kitaip manančios moterys ir merginos - isterikės, karštakošės ir šiaip - nevykėlės, nes nesusidėjo su vyrais, kurie joms netiko. Mirk iš juoko. Visos bobos - blogis, o jau Kęstas - baltas. minkštas ir pūkuotas, tik kažkodėl merginos į jį nežiūri... Ir visos (o varge) liks vienos. Kęstai, geriau jau jokio vyro, nei dykaduonis nevykėlis, manantis, kad yra pasaulio centras. Geriau būt vienai nei išlaikyt tokį kaip tu.
Tik norėjau rašyti lygiai tą patį na bet jau nesikartosiu
oi oi, Julie, dabar tai mums didysis orakulas Kęstas išburs amžiną vienatvę.....
O Kęstui, taip mėgstančiam citatas ir patarles,
Prieš rodydamas mano dėmes, nusiplauk pirštą. — [B.Franklinas]
O jei lietuviškai - Juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?